پاسخ : تخفیف دائمی|رم 1 گیگ 7هزارتومان|آلمان دیتاسنتر هتزنر|آپتایم بالا|پورت 1گیگ
منم دیروز تیکت زدم جواب ندادید
تو سایتتون هم قیمت سرور رم1گیگ رو به 9500 تومن افزایش دادید!!!
پاسخ : تخفیف دائمی|رم 1 گیگ 7هزارتومان|آلمان دیتاسنتر هتزنر|آپتایم بالا|پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
urumchi
منم دیروز تیکت زدم جواب ندادید
تو سایتتون هم قیمت سرور رم1گیگ رو به 9500 تومن افزایش دادید!!!
سرور قدیم پر شده و فقط سرور جدید رم دو گیگ هستش ک قیمت 14000 تومان هستش
بدلیل تعطیل بودن دیتاسنتر در روزهای شنبه و یکشنبه ارائه سرور ها از روز دوشنبه قابل تحویل هستند
و اینکه سرویستون چی بوده دوست عزیز
- - - Updated - - -
سلام
دوستان عزیز و مشتریان گرامی
متاسفانه مشکلی از طرف دیتاسنتر داشتیم که خوشبختانه بعد از تلاش حل شد
و اما مشتریانی که با ما همراه بودن 3 روز قطع بود سرور ها سایت برترهاست به تمامی سرویس های که رو ی این سرور بوده 3 روز+1 روز اضافه خواهد کرد
و از تمامی مشتریانی که صبرو شکیبایی پیشه کردند کمال تشکر را داریم.
__________________________________________________ __________
و اما آغاز فروش سرور مجازی سرور جدید فقط رم 2 گیگ می باشد که قیمت آن 14000 تومان می باشد برای سفارش میتوانید ادرس زیر مراجعه کنید با تشکر
سفارش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidi85
سلام
پشتیبانی و پاسخگویی عالی دارند من یک سروی ازشون دارم واقعا زحمت کشیدن تا سایت من بالا آوردن . در صورتی که بک اپ نداشتم
سلام
ممنون از شما دوست عزیز .وظیفه بوده
سلام.اگر میشه لطفا به تیکت ها جواب بدید.ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masteryi
سلام.اگر میشه لطفا به تیکت ها جواب بدید.ممنون
سلام ببخشید نبودم امروز رو جواب داده شد
هر کور cpu چند مگاهرتز هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
python
هر کور cpu چند مگاهرتز هست؟
3.4
رم4 یی پی یو 4 چقدر میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
python
رم4 یی پی یو 4 چقدر میشه؟
28هزارتومان می باشد
نصب دایرکت ادمین و کانفینگ اختصاصی به چه صورت هستش؟