پاسخ : 60%تخفیف دائمی|دیتاسنتر محبوب ovh|آپتایم بالا|قیمت ثابت|رم 3 گیگ فقط 12 هزار تومان|پورت قدرتمند|کانفیگ رایگان|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmojtaba
کشورش فرانسه هستش؟
خیر رداستیشن انگلیس
پاسخ : 60%تخفیف دائمی|دیتاسنتر محبوب ovh|آپتایم بالا|قیمت ثابت|رم 3 گیگ فقط 12 هزار تومان|پورت قدرتمند|کانفیگ رایگان|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HighHost
خیر رداستیشن انگلیس
ببخشید کشور فرانسه ندارید دیگه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmojtaba
ببخشید کشور فرانسه ندارید دیگه؟
با سلام
منتظر آی پی هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alifa
سی پی یو پنل اول چنده
دوهسته 2000 مگاهرتز
من یه سرور مجازی 1 gb ram می خوام سرعتش خیلی بالا باشه + تنظیمات IBSng نصب باشه فقط مشکله من اینکه حتما باید سرعتش خیلی بالا باشه می تونید راهنمایی کنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HighHost
با سلام
منتظر آی پی هستیم
حدوداً کی ای پی براتون جاضر میشه؟ که من می تونم سفارش بدم؟
دیشب تیکت زدم لطف کنید موجود شد به من خبر بدید متشکرم
ﭘﺎﺳﺦ : 60%ﺗﺨﻔﯿﻒ ﺩﺍﺋﻤﯽ|ﺩﯾﺘﺎﺳﻨﺘﺮ ﻣﺤﺒﻮﺏ ovh|ﺁﭘﺘﺎﯾﻢ ﺑﺎﻻ|ﻗﯿﻤﺖ ﺛﺎﺑﺖ|ﺭﻡ 3 ﮔﯿﮓ ﻓﻘﻂ 12 ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﺎﻥ|ﭘﻮﺭﺕ ﻗﺪﺭﺗﻤﻨﺪ|ﮐ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmojtaba
ﺣﺪﻭﺩﺍﹰ ﮐﯽ ﺍﯼ ~ﯼ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﺟﺎﺿﺮ ﻣﯿﺸﻪ؟ ﮐﻪ ﻣﻦ ﻣﯽ ﺗﻮﻧﻢ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﺑﺪﻡ؟
ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ
ﺗﺎ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺭﻭﺯﺩﯾﮕﻪ
ﺗﺎﺣﺎﻇﺮ ﺷﺪ ﺍﻋﻼ ﻡ ﻣﯿﺸﻪ ﺗﻮ ﻫﻤﯿﻦ topic
ﺍﻣﺸﺐ ﯾﺎ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﻓﺮﺩﺍ ﺻﺒﺢ ﺁﻓﺮ ﺭﺩﺍﺳﺘﯿﺸﻦ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ ﮐﻪ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮﯼ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺩﺍﺭﺩ
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasrsd98
دیشب تیکت زدم لطف کنید موجود شد به من خبر بدید متشکرم
بله دیدم
تا بدستمون رسید اطلاع داده میشه
احتمالا نهایتا 4 سرور دیگر از فرانسه فروخته شود
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepehr_khiyabani
من یه سرور مجازی 1 gb ram می خوام سرعتش خیلی بالا باشه + تنظیمات IBSng نصب باشه فقط مشکله من اینکه حتما باید سرعتش خیلی بالا باشه می تونید راهنمایی کنید ؟
از طریق تیکت در ارتباط باشید که دقیقا چه کانفیگی میخوایید!