با سلام خدمت شما دوست عزیز
RAM - 2560MB
Storage - 150GB SSD-Accelerated RAID-10
CPU Priority - Equal Share
Bandwidth - 8TB
این مشخصات کار شما رو راه میندازد, ولی خب هرچه سخت افزار قوی تری بگیرید امکان خوردن به مشکل برای شما کمتر است
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت شما دوست عزیز
RAM - 2560MB
Storage - 150GB SSD-Accelerated RAID-10
CPU Priority - Equal Share
Bandwidth - 8TB
این مشخصات کار شما رو راه میندازد, ولی خب هرچه سخت افزار قوی تری بگیرید امکان خوردن به مشکل برای شما کمتر است
سلام
ممنون از همه دوستان
پاسخ ها متفاوت بود و این به دلیل تجربه کاری هر کس بر اساس سایت های میزبانی خودش هست
البته یه سری موارد بیشتر را بهش رسیدم که مهمه و برخی شما دوستان با توجه به تجربتون نه بیان کردین و نه پرسیدین، اما برای دیگر دوستان میگم شاید مفید باشه.
- چه کنترل پنلی؟ مثلا سی پنل خودش رم می گیره
- کد نویسی و زبان برنامه نویسی سایت ها؟ اگه همش html باشند خوب مصرفی زیاد نیست ولی داینامیک منابع مصرف میکنه
- نوع سی ام اس قالب سایت ها؟
- وب سرور چی باشه؟
- از سیستم کش استفاده میشه یا خیر؟
- کانفیگ خوب
نظر بنده اینه که فقط خود فرد می تونه بهترین تصمیم را بگیره، بر اساس مشخصات کامل سایت های میزبانی شده
فکر می کنم رم 2 ،سی پی 2 هسته ای و هارد sdd جواب بده
به نظر شما اگر جواب نداد سخت افزار ارتقا داده بشه یا وب سرور از آپاچی به لایت اسپید یا اینجین ایکس تغییر پیدا کنه؟
اصلا این پارامتر مهم هست یا خیر؟
چندسوال دیگه:
- مگه مقدار مصرف منابع برای هر اکانت محدود نمیشه؟ مثلا روی 3 درصد، خوب اگه رم و سی پی یو هم نا محدود باشه چه فرقی می کنه برای هر اکانت؟
- کنسول منظور چیه؟
- آیا هارد ssd باشه بهتره یا منابع را دو برابر کنیم؟
- اگر سی پنل بخوام نصب کنم باید 1 گیگ رم را بعد از انتخاب رم مناسب به مقدار منابع اضافه کنم؟
ممنون از همگی
درود
رم 4 گیگ و سی پی یو 2 هسته اختصاصی با هارد اس اس دی به شرط کانفیگ حرفه ای و اصولی به خوبی میتواند جوابگوی مصرف شما باشد.البته برای کنترل پنل سی پنل و وب سرور آپاچی.
استفاده از آپاچی و لایت اسپید و انجینکس به نظر بنده فرق چندانی ندارد چه بسا اگر آپاچی را حرفه ای کانفیگ کنید بسیار بهتر از لایت اسپید و انجیکس عمل خواهد کرد.