پاسخ : برای حفظ سلامتیتون از محصولات اپل استفاده نکنید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminrt4
و ایا شما محصولات اپل دارید و استفاده می کنید یا شایعات به نگارش جهت تخریب استفاده می کنید؟!
یک دستگاه macbook pro دارم بنده و خیلی هم راضی هستم ازش و بدون شک بهترین لپتاپی بوده که تا به حال داشتم، اما این به هیچ عنوان به معنی بی عیب و نقص بودن یک شرکت و در نظر نگرفتن اشتباهاتش نمیشه.
تخریب اپل به من هیچ سودی نخواهد رسوند، همونطور که تعریف و تمجیدش به شما هیچ سودی نمیرسونه.
من با اپل مشکلی ندارم، ولی به قول بعضی دوستان apple polisher نیستم و کمی واقع بین هستم ;)
نقل قول:
سال ۱۹۹۷ یک هکر روسی موفق شد یک صفحه وب رو به گونهای طراحی کنه که صدها نفر رو راهی بیمارستان بکنه...!
دمش گرم مگه چیکار کرده :o
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
یک دستگاه macbook pro دارم بنده و خیلی هم راضی هستم ازش و بدون شک بهترین لپتاپی بوده که تا به حال داشتم، اما این به هیچ عنوان به معنی بی عیب و نقص بودن یک شرکت و در نظر نگرفتن اشتباهاتش نمیشه.
تخریب اپل به من هیچ سودی نخواهد رسوند، همونطور که تعریف و تمجیدش به شما هیچ سودی نمیرسونه.
من با اپل مشکلی ندارم، ولی به قول بعضی دوستان apple polisher نیستم و کمی واقع بین هستم ;)
شما واقع بین هستید یک مزیت هست
با توجه به دیوایس ها فروخته شده اپل و اپگرید بیش از 70% دیوایس ها به iso8 به نظر شما این شایعه صحت داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminrt4
شما واقع بین هستید یک مزیت هست
با توجه به دیوایس ها فروخته شده اپل و اپگرید بیش از 70% دیوایس ها به iso8 به نظر شما این شایعه صحت داره؟
من اصلا تایید یا تکذیب نمیتونم بکنم این مساله رو، هرچند موارد مشکوک خیلی زیادی در این باره وجود داره. صحبت اصلی بنده این هست که اینگونه موارد به هیچ عنوان غیر ممکن نیستند . نمونههای نسبتا زیادی در تاریخ تکنولوژی در این رابطه وجود داره اما این قضیه اپل خیلی سر و صدا کرده.
برای مثال این لینک از فاکـسنیوز رو مشاهده بفرمایید، که به صورت اسرارآمیزی حذف شده:
http://www.foxnews.com/tech/2013/09/...ckening-users/
لینک کش گوگل:
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=ir
و اما قسمتی از متن خبر:
نقل قول:
Dr. George Kikano, division chief of family medicine at UH Case Medical Center in Ohio, told FoxNews.com those users are likely correct: the iPhone is making them carsick.
"There’s some validity to this, for people who are susceptible," he told FoxNews.com. But it's not the zoom animations that are responsible. It's a new "parallax" function that causes the background of the phone to subtly move back and forth, a feature that leads to an effect not unlike car sickness.
اگر نیاز به ترجمه بود لطفا اطلاع بدید.
مطالعه این لینک هم میتونه مفید باشه براتون:
http://www.colormatters.com/color-an...vision-matters
ارادتمند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminrt4
و ایا شما محصولات اپل دارید و استفاده می کنید یا شایعات به نگارش جهت تخریب استفاده می کنید؟!
من دارم و استفاده میکنم و تا قبل از اینکه سردرد بگیرم حتی سرچ هم نکرده بودم،بعد از سرج دیدم مشکل خیلی هاست،وگرنه 4 ساله با پل کار میکنم و قبل از آپدیت هیچ مشکلی نبود،حالا خوش به حال شما که مشکلی ندارید با این آپدیت های اخیر
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k0tkin
به نظر من مشکل شما با روان پزشک حل میشه شما باید بدونید دلیل هوش پایین و مشکلات جسمانی تون از یک وسیله نیست بلکه از خودتونه حالا چون دیواری کوتاه تر از دیوار تلفن همراهتون گیر نیاوردین صرفا با این ترفند میخاین خودتون رو دلداری بدین که اره مشکل از گوشیه نه من
به نظرم سریع تر به یک روان پزشک متخصص مراجعه کنید و سعی کنید تحت درمان قرار بگیرید و قرص هاتون رو سر وقت مصرف کنید دوستان رو هم از نتایج درمانتون بی اطلاع نزارید
امیدوارم تا حدی عفده هاتون فروکش کرده باشه دوست عزیز،معمولا جواب امثال شما رو نمیدم،این یکی هم شد،برو خوش باش
بعضی ها هم هستند که تو دنیای محدود زندگی می کنند ! انقدر تمسخر نکنید !
استارتر عزیز یکی از فامیل ها مشکل شمارو داشت ، برای امتحان مدتی با دیوایس کار نکرد مشکل برطرف شد اما پس از مدتی کار مجدد مشکلات به روال قبل شروع شد،البته دلیل این امر واقعا نمیدونم حساسیت فردی نسبت به اون وسیله هست یا ...
دکتر هم که رفته بود دلیل مشکلش رو فشار بالا گفته بود ، شما هم زمانی که این اتفاق براتون میفته چک کنید فشارتون بالا هستش یا خیر ؟
راستش من خودم سامسونگ s4 دارم ، صفحه گوشی مشکل پیدا کرده و تیک میزنه(در حد خیلی کم ، جوری که باید خیلی به صفحه گوشی نزدیک باشی تا متوجه بشی) با این حال دیگه نمیتونم به صفحه نگاه کنم ، به شدت پشت سرم درد میگیره.
با سلام
همچین موردی داخل فامیل داریم!
فکر میکردم به خاطر پ*ا*ر*ا*ز*ی*ت باشه ولی با این چیزی که من خوندم متوجه شدم که به خاطر همین مسئله هست!
* بنده خدا از وقتی گوشی اپل گرفت این مشکلات براش ایجاد شده!
لینک foxnews هم همچنان پا برجاست چیزی حذف نشده !
لینک : http://www.foxnews.com/tech/2013/09/...ckening-users/
باسلام
بنده تقریبا چند ماهه دارم استفاده میکنم از ورژن 8.0.2
تا به حالا مشکلی نداشتم
قبلا با اندوروید مشکل داشتم
این حرفو که میزنم شاید باورتون نشه اما من جدی با این اندورید مشکل دارم
.
وقتی گوشی اندرویدی من . s5 کنار سرم بود زنگ میخورد یا پیام میومد مثل همین بلندگو ها که یه صدای کر کر میدن دقیقا تو گوشم این صدا شروع میشد و کافی بود بیشتر از 15 تا 20 ثانیه باشه که چشمام شروع به ریختن اب میکردن و سر دردم شروع میشد
تا اینکه با گوشی های ساده و ای او اس تست کردم خودمو دیدم فقط با اندروید مشکل دارم و مجبور به خریدن ای او اس شدم
..
ما و شما برعکس همیم
.
با تشکر و احترام
جالب بود که بعضی ها این مشکل رو دارند, واقعا این اشعه ها تاثیرات بدی رو آدم داره...
به هرحال من به شخصه 3 سال هستش که از ایفون استفاده میکنم و مشکلی ندارم و واقعا راضی هستم
البته خودم حس میکنم iOS8 یکم ضعیف تر هستش
محیط خوبی داره ولی دیوایس کندتر شده
انشاالله ورژن بعدی حل بشه مشکلاتش
شما آیپدت رو فروختی؟ (بعد از فروش یا استفاده نکردن از دیوایس، مشکلت حل شد؟)