پاسخ : [درخواست] سرور مجازی با پینگ مناسب - سرور دانلود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
e4lyas
با سلام به دوستان محترم ..
اون دسته از دوستانی که سروری مناسب برای سرور دانلود IIS یا nGinx میتونند ارائه بدن ممنون میشم پلن و آفر هاشون رو قرار بدن .. طی امروز/فردا حتما باید خریداری بشه .. ( جهت انتقال فایل های قبلی )
پلن مورد نظر من :
- هارد : 200 گیگ یا 250 گیگ
- کانفیگ : IIS / nGinx ( اگر رایگان بود که خوب در غیر این صورت خودم انجام میدم ) .. ( جهت دانلود سرور اگه کانفیگ دیگه ای در نظر داشتید بگید )
+ : سرور از نظر منطقه ای جایی باشه که پینگ مناسب داشته باشه .. حالا انگلیس یا آلمان یا فرانسه یا آمریکا تفاوتی نداره ..
[امکان افزایش آپشن ها وجود داشته باشه]
[ممکن هست از سرور قبلی بکاپی تهیه بشه و یا به عنوان iso در نظر گرفته بشه برای سرور جدید جهت نصب]
اولویت با دوستان با سابقه هست .. با توجه به اینکه در ابن مبحث سابقه مهمتر است ..
هزینه ماهانه و 3 ماهه هم درج بشه .. همچنین لطفا قیمت ها با بازار سنخیت داشته باشه ..
با سپاس
سلام .
این دو پلان مخصوص دانلود موجود می باشد :
سی پی یو : 4 هسته
قدرت : 4000 مگاهرتز
رم : 4 گیگ
هارد : 400 گیگ
پهنای باند : نامحدود
سیستم عامل : Windows 2012 Or Centos 6.6 64bit .
کانفینگ حرفه ای IIS یا Ngnix .
پورت : 1 گیگابیت
ماهیانه : 65000 تومان .
این پلان هم موجود هست :
سی پی یو : 8 هسته
قدرت : 8000 مگاهرتز
رم : 8 گیگ
هارد : 800 گیگ
پهنای باند : نامحدود
سیستم عامل : Windows 2012 Or Centos 6.6 64bit .
کانفینگ حرفه ای IIS یا Ngnix + Ftp Server - .
پورت : 1 گیگابیت
ماه اول : 70000 تومان .
بقیه ماه ها : 90000 تومان .
* کیفیت سرور تضمین شده هست و در صورت نارضایتی کل هزینه برگشت خواهد خورد ( 72 ساعت ) .
تلفن مشاوره 03158134205 .
خرید : http://billing.asrhosting.com .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
e4lyas
اون دسته از دوستانی که سروری مناسب برای سرور دانلود IIS یا nGinx میتونند ارائه بدن ممنون میشم پلن و آفر هاشون رو قرار بدن .. طی امروز/فردا حتما باید خریداری بشه .. ( جهت انتقال فایل های قبلی )
پلن مورد نظر من :
- کانفیگ : IIS / nGinx ( اگر رایگان بود که خوب در غیر این صورت خودم انجام میدم ) .. ( جهت دانلود سرور اگه کانفیگ دیگه ای در نظر داشتید بگید )
+ : سرور از نظر منطقه ای جایی باشه که پینگ مناسب داشته باشه .. حالا انگلیس یا آلمان یا فرانسه یا آمریکا تفاوتی نداره ..
[ممکن هست از سرور قبلی بکاپی تهیه بشه و یا به عنوان iso در نظر گرفته بشه برای سرور جدید جهت نصب]
اولویت با دوستان با سابقه هست .. با توجه به اینکه در ابن مبحث سابقه مهمتر است ..
هزینه ماهانه و 3 ماهه هم درج بشه .. همچنین لطفا قیمت ها با بازار سنخیت داشته باشه ..
با سپاس
http://top-vps.com/header.jpg
با سلام
رم 2 با 250 گیگی هارد ماهانه 60تومان قابل تقدیم است
کانفیگ رایگان
دارای نماد اعتماد
http://top-vps.com
سلام
سرور مجازی با هارد 250 گیگ از هلند
پینگ زیر 120
هارد سرعت بالا
ماهیانه 45 هزار تومان
www.denaserver.com
Ram: 2G - DDR4
HDD: 200G SSD
CPU: 2Core 3.7 GHZ-I7
BW: 250G
70,000T
سرور ایران - دانلود با آی پی ایران 140MB - خارج از ایران 3MB
پینگ تایم در تهران 3~8 Ms - نقاط دور ایران 30~45 Ms
Yahoo ID: caspian.world
Office Tel: 011-52338513-14
Mob: 09357802712
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
e4lyas
پلن مورد نظر من :
با سپاس
همراه با تست
Hetz-4 - Ram : 2048 MB - HDD : 140 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 1 Core 1400 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 45 هزار تومان
سبد خرید - سرور مجازی آلمان Hetzner
با تشکر از همه دوستان .. خریداری شد .
تاپیک قفل شود .
با سپاس