پاسخ : اوکسین قالب - دانلود رایگان قالب های themeforest
کار هر کس به خودش ربط داره. کسانی که ناراحت هستند و آیه قرآن و ... میارن برای راحتی اعصاب خودشون می تونند تو تاپیک شرکت نکنند تا کمتر عصبانی بشند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
besthosti.com
کار هر کس به خودش ربط داره. کسانی که ناراحت هستند و آیه قرآن و ... میارن برای راحتی اعصاب خودشون می تونند تو تاپیک شرکت نکنند تا کمتر عصبانی بشند.
دمت گرم منم همین رو میگم که بابا تو که انقدر با خدایی و با ایمانی و دنبال این چیزها نیستی پس بلند نشو بیا اینجا چرت و پرت بگو به من دارم بهش میگم ولی خب نمیفهمه که میاد ایه قران برای من میزاره دمت گرم دادش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
اون به خود ما ربط داره نه شما کلای خودت رو بگیر باد نبره والله
- - - Updated - - -
شما هم ضر زیادی میزنی حالت خوب نیست
پسرِ خوب شما متولد دوم اردیبهشت ۱۳۷۳ هستی، این رفتار و علیالخصوص پیامخصوصیای که ارسال کردید از شما بعید نیست به همین دلیل ازتون خرده نمیگیرم :)
همچنین حساب کاربری قدیمی شما این بوده که بن شدید:
http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=33211
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
besthosti.com
کسی عصبانی نشد عزیزم. امر به معروف و نهی از منکر بود.
انشاالله فرصت بشه برای کلاهبرداری و به باد دادن اطلاعات مردم و ... هم امر به معروف و نهی از منکر خواهم کرد:71:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
شما هم ضر زیادی میزنی حالت خوب نیست
کاری به کارتون ندارم به خودتون ربط داره
ولی سعی کنید شعور خودتون رو در محیط نت اینقد راحت به معرض دید عموم مردم نگذارید
حداقل در دنیای مجازی سعید کنید ماسکی از فرهنگ و شعور به صورت بزنید و سریعا شعور و خصوصیات اخلاقی خودتون رو به همه نشون ندید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
پسرِ خوب شما متولد دوم اردیبهشت ۱۳۷۳ هستی، این رفتار و علیالخصوص پیامخصوصیای که ارسال کردید از شما بعید نیست به همین دلیل ازتون خرده نمیگیرم :)
همچنین حساب کاربری قدیمی شما این بوده که بن شدید:
http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=33211
موفق باشید.
کسی عصبانی نشد عزیزم. امر به معروف و نهی از منکر بود.
انشاالله فرصت بشه برای کلاهبرداری و به باد دادن اطلاعات مردم و ... هم امر به معروف و نهی از منکر خواهم کرد:71:
اکه بحث دین و امر به معروف و نهی از منکر هست. شما فکر می کنید دلیل اینکه اول امر به معروف اوردند و بعد نهی از منکر چی هست؟
امر به معروف را ادم اول انجام میده و بعد شروع به نهی از منکر می کنه. پس شما اول ویندوز، انتی ویروس و دانلود منیجر و بقیه نرم افزار هایی رو که داری روی سیستمت لایسنس بخر بعد بیا آیه قرآن و امر به معروف و نهی از منکر بیار.
سلام هر قالبی بخوایم برامون تهیه میکنین؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
besthosti.com
اکه بحث دین و امر به معروف و نهی از منکر هست. شما فکر می کنید دلیل اینکه اول امر به معروف اوردند و بعد نهی از منکر چی هست؟
امر به معروف را ادم اول انجام میده و بعد شروع به نهی از منکر می کنه. پس شما اول ویندوز، انتی ویروس و دانلود منیجر و بقیه نرم افزار هایی رو که داری روی سیستمت لایسنس بخر بعد بیا آیه قرآن و امر به معروف و نهی از منکر بیار.
هرچند دلیلی برای ارائه توضیح به شما وجود نداره، اما:
http://overpic.net/viewer.php?file=x...x79chmq7d9.png
من یک کاربر لینوکس هستم، و از اون مهمتر، د ز د نیستم! :-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
کاری به کارتون ندارم به خودتون ربط داره
ولی سعی کنید شعور خودتون رو در محیط نت اینقد راحت به معرض دید عموم مردم نگذارید
حداقل در دنیای مجازی سعید کنید ماسکی از فرهنگ و شعور به صورت بزنید و سریعا شعور و خصوصیات اخلاقی خودتون رو به همه نشون ندید
فقط همین
این دوستمون راست می فرمایند
بهتر هست یکم در زمانی هم اگر عصبانی یا شاکی یا هرچیز دیگر هستید با ادب کامل و فرهنگی بالا شروع به حرف زدن بکنید
امین کثیریان سایت جدید هست ؟ (:|
یک راه ارتباطی بده به من یک قالب اختصاصی میخوام ببینم میتونی برام جور کنی :115:
ازون قالب های خفن .. خیلی حرفه ای .. تک .. جوری که نتونی ازش دل بکنی .. میدونی که چی میگم ؟