عزیز باید از لحاظ فنی هم اوکی باشین.
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز باید از لحاظ فنی هم اوکی باشین.
سلام
برای زذن هاستینگ به نظر من برای شروع اول سرور مجازی بگیر یا ریسلر و روی کارت تلبیغ کن بین چقدر مشتری می توانی جذب کن بعد اگه دیدی توانستی تو این بازار شلوغ هاستینگ سری بلند کنی به فکر خرید سرور فیزیکی و دیتاسنتز باش
البته نوع دیتاسنترش هم مهم هستش منم ، چون این کار نیاز به دانش فنی زیادی داره و معمولا پلن های ریسلری از قبل کانفیگ شده اند از تگراهاست ریسلری گرفتم هم هاست لینوکس داره و هم ویندوز اگر سر ماه هم پرداخت نکردم بسرویسم برام لغو نمی کنند که سایت های مشتریان بره تو هوا
سلام
مثل دیگر سایت ها هست
بسته به سرمایه و دانش و ایده و زمان و کیفیت پشتیبانی و فعالیت و تلاش شما. بله میتونه مناسب باشه.
هرکاری نیاز به سرمایه اولیه و تخصص داره و بعد هم بازاریابی خوب
تخصص و بازاریابی رو میشه با استخدام نیرو خبره حل کرد ولی سرمایه رو نه.
اول ببین با جیب خودت چند چندی بعد شروع کن
اگه میخوای بعد مدتی سود خوبی کسب کنی پس باید سرمایه گذاری اولیه خوبی انجام بدی از فکر ریسلری و ماهی 5 هزار تومن و 80 هزارتومن بیا بیرون. چون وقت تلف کردن بیش نیست.تجربه چند ساله رو عرض کردم.
اگه سرمایه داری هزینه درست حسابی کن تو هر سه مورد. تخصص نداری یاد بگیر بعد سرمایه گذاری کن یا افراد خبره رو استخدام کن
بازاریابی رو از قبل استارت کار شروع کن. مثل انگلیسی ها عمل کن ولی مثل اونها کثیف نباش. یعنی اول حرکت کن بعد بگو میخوام شروع کنم.
علاوه بر مواردی که دوستان گفتند به نظر من باید تعهد هم به کارتون داشته باشید چون وقتی کسی سایت میزنه داره از عمرش پای سایت وقت میزاره
متاسفانه من یکی دوتا از سایتام که بیش از یکسال پاشون وقت گذاشته بودم به دلیل بی تعهدی مدیر هاستینگ پرید
داشتن هاستینگ بدون دانش فنی کاملا اشتباه
داشتن هاستینگ بدون تبلیغات=سودخیلی کم
گزینه دوم رو میشه باورودی گوگل جبران کرد
اگر سرمایه داری بیا داخل
اگر نداری نیا
چون ضرر داره اولش
تا با تبلیغات و سرور های عالی که بخری بتونی مشهور بشی
با سلام
دوست عزیز جسارت نباشه مگه میخواید بستنی فروشی بزنید که میگید درآمد داره یا نه؟
ببینید شما باید اول ببینید دانش فنی لازم رو دارید یا نه (من با چشم خودم دیدم پورت ریموت سرور بسته شده فروشنده گفته سرور باید از اول ستاپ شه)
بعدم تا تبدیل شدن به یه برند باید بادل و جون کار کنید نه یه پولی بدید سرور بخرید بعدم علی یارت رو یه سرور 32 گیگ 40 تا وی پی اس بالا بیارید فکر کنید که برند شدید
اصولی کار کنید مثلا بیاید رو یه سرور 32 گیگ نهایت 10 تا وی پی اس ران کنید قیمت درست بدید کیفیت عالی هم بدید به مشتری که بمونه نه ماه اول بخره آخرم با هزار ناراحتی جمع کنه بره
توی هاستینگ نمی شه تو ماهای اول سود کرد ولی مطمئن باشید اصولی کار کنید پول خوبی توش هست
فنی و سرمایه یک مبحث جداست ولی به نظرم مهم ترینش صبره ! ...