چون افراد با تجربه و با اطلاعات در تاپیک ها شرکت نمی کند.
نقل قول:
ولی در نهایت هم هیچکس از این تاپیک ها به جایی نمیرسه ، حالا نمیدونم چرا !
نمایش نسخه قابل چاپ
چون افراد با تجربه و با اطلاعات در تاپیک ها شرکت نمی کند.
نقل قول:
ولی در نهایت هم هیچکس از این تاپیک ها به جایی نمیرسه ، حالا نمیدونم چرا !
حرف شما متین برادر من و ممنون از وقتی که گذاشتیم .
چند مورد کسب کار تو ذهن داریم ولی مجدد داریم دنبال کسب کار های جدید میگیریم که همه رو با هم جمع و مقایسه کنیم و در نهایت هم یکی رو انتخاب کنیم و روش سرمایه گذاری کنیم.
چند موردی تو ذهن داریم ولی هنوز دنبال کسب کار های جدید هستم . چون الان درست روی هر چیزی میزاریم در حدود 80 - 90 درصد چند مورد از این کسب کار ها هست در جایی که میخواییم بزنیم
- - - Updated - - -
دقیقا .
متسفانه یه انجمن درست حسابی نداریم که چند تا فرد با تجربه باشه و دانش خودش رو به اشتراک بزاره ، و این کار رو بعضی ها شکست خودشون میدونند
این کسانی که می گند کشاورزی .. معلوم است تو عمرشون بیل ندیدند که اینطور با اطمینان می گند کشاورزی ...
کدوم کشاورزی ؟ کلی هزینه و زحمت اخرش هم .....
خوزستانی؟ بزن تو کار ماهی جنوب و میگو.... من جنوب بودم کیلویی میگو میخوردیم مفت...الان تو شمالم 5 تا دونه میگو روبسته بندی کرده 20 هزار تومان!! یک تیکه ماهی شوریده در حد کف دست رو بسته بندی کردند 38000 تومان!! جنوب بودم با قلاب میرفتم ماهیگیری میگرفتم مفتی!! نزدیک بندری میتونی بری با یکی دو نفر حرف بزنی بیارن برات...احتمالا خودمم بزنم تو کارش...
یک پروژه آنلاین هست که ۲-۳ موردش در حال حاظر تو ایران هست و خیلی ساده هم هست درامدش هم اونقدری نهان هست که کسی حتی فکرش هم نمیکنه خرج سرورش هم در بیاد ولی با یه حساب سرانگشتی و کمی دقت متوجه میشید که حدودا روزانه ۲۰ تا ۴۰ ملییون تومان سود خالص داره! نه نیاز به پشتیبانی داره و نه کار زیاد d:
این سایت ها چون رقیب جدی هم ندارن امکانات پایینی دارن و هیچ تبلیغاتی هم ندارن و گوگل براشون کافی هست.
از این نمونه های در وب بسیارند و باید تفکر کنید و اگر ایده نابی داشته باشید پولی که میشه از نت در اورد از هیچ کارخونه ای نمیشه
عزیز کجای خوزستان هستید؟
البته فرمودید رشتتون کامپیوتر هست،
اگر به کشاورزی علاقه داشتید یا اینکه دوست داشتین سرمایه گذاری کنید سمت شمال خوزستان مرکبات بسیار عالی هست و میتونه کیس خوبی باشه. البته من تجربه ای در این زمینه ندارم اما چندتا از دوستان هستند که باغ مرکبات دارند.
درهر حال امیدوارم موفق باشید، بنده دزفول هستم اگر کمکی خواستید در خدمتم.