پاسخ : █ فروش ویژه نوروزی █ سرور مجازی با 50% تخفیف دائمی + پنل پیامک رایگان █ شرکت آریا شبکه خزر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
just-film.ir
یک سوال فنی هارد ssd هم رو سرور هاتون ارائه میدید؟ یک تاپیک هم زدم افر بدید در اونجا با تشکر
بله هارد ssd هم ارائه میشه.
چشم تاپیکتون هم بررسی میکنیم.
موفق باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PiterBishab
دوستان عزیز به هیچ وجع قصد ایجاد هیچ گونه تداخل در نظم تاپیک ندارم فقط ایشون بنده رو وادار کردن که اینجا پیام رو ارائه بدم ...
سرویسهای ایشون فوق العاده از کیفیت خوبی برخوردار هستند ولی کن بنا به دلایلی بنده وی پی اس از مکانی دیگه تهیه کردم و الان حدوده 4 روزه مبلغ نا چیزو نا قابلی رو به حساب بنده بک نمیزنند ...
حتی گوشیشون هم در دسترس نیست پیغام های خصوصی رو هم جوابگو نیستن طی این چند روزه گذشته !
شاید پیغامی که اینجا دادم لازم بود تا این آقا به خودشون بیان :)
بنده ایشون رو از نظر فقط کیفیت سرور تائید میکنم
با سلام
دوست عزیز شما مطمئنید به بنده پیام خصوصی دادین؟!
لطفا دلیل کنسل کردن سرویس تون بفرمایید + ایمیلی که در سایت ما ثبت نام کردید.
ضمنن در صورتی که همکاران بنده به شما قول بازگشت وجه در هفته گذشته داده اند اشتباه کردند
به این خاطر که همانطور که در جریان هستید در هفته گذشته شرکت تعطیل بوده و تنها پشتیبانی فنی داشتیم...
و اینکه از فردا شرکت باز هست و میتونید با شماره شرکت تماس بگیرید و شماره همراه هم از دسترس خارج نیست!
امیدوارم مشکلتون سریعا بررسی و حل بشه.
موفق باشید.
پاسخ : █ فروش ویژه نوروزی █ سرور مجازی با 50% تخفیف دائمی + پنل پیامک رایگان █ شرکت آریا شبکه خزر
بنده عضو شدم و تیکت ارسال کردم از طریق تیکیت در تماس باشیم تشکر
با سلام
ضمنن در صورتی که همکاران بنده به شما قول بازگشت وجه در هفته گذشته داده اند اشتباه کردند
به این خاطر که همانطور که در جریان هستید در هفته گذشته شرکت تعطیل بوده و تنها پشتیبانی فنی داشتیم...
و اینکه از فردا شرکت باز هست و میتونید با شماره شرکت تماس بگیرید و شماره همراه هم از دسترس خارج نیست!
موفق باشید.[/quote]
پیغام خصوصیتون رو لطفا چک کنید مستندات موجود رو براتون ارسال کردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
piterbishab
با سلام
موفق باشید.
پیغام خصوصیتون رو لطفا چک کنید مستندات موجود رو براتون ارسال کردم.
بله تازه ارسال کردین و پاسخ هم خدمتتون ارسال شد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.D.A
بله تازه ارسال کردین و پاسخ هم خدمتتون ارسال شد!
بنده بازم اعلام میکنم این تیم به هیچ عنوان خطلای ازشون سر نزده تنها دلیل بک زدن سرور بنده هم این بود که زمان خیلی برام مهم بود اقتضایه کار بنده هست ...
والا سرویس های هاب سرور از کیفیت فوق العاده ای برخوردار بودن و هستن خودم تست کردم که میگم راضی بودم فقط زمان برای ما طلا بود و این تیم هم در اون روز
و ساعت امکان سرویس دهی نداشتن ( بنده هم بابت قولی که داده بودن حساب کردم رو حرفشون ) که اون مورد هم بازم میزارم رو حساب زمان فوق العاده اندک بنده.
بنده ایشون رو از نظر کیفیت سرور تائید میکنم با خیال راحت تهیه کنید سرویستون رو ... :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PiterBishab
بنده بازم اعلام میکنم این تیم به هیچ عنوان خطلای ازشون سر نزده تنها دلیل بک زدن سرور بنده هم این بود که زمان خیلی برام مهم بود اقتضایه کار بنده هست ...
والا سرویس های هاب سرور از کیفیت فوق العاده ای برخوردار بودن و هستن خودم تست کردم که میگم راضی بودم فقط زمان برای ما طلا بود و این تیم هم در اون روز
و ساعت امکان سرویس دهی نداشتن ( بنده هم بابت قولی که داده بودن حساب کردم رو حرفشون ) که اون مورد هم بازم میزارم رو حساب زمان فوق العاده اندک بنده.
بنده ایشون رو از نظر کیفیت سرور تائید میکنم با خیال راحت تهیه کنید سرویستون رو ... :)
تشکر از شما گرامی
انشالله دفعات بعد بتونیم در خدمتتون باشیم...
مبلغ پرداختی هم به صورت کامل بازگشت داده شد.
سالی خوب و پر از موفقیت داشته باشید
سلام سرور ایران کیفیت خوب سرعت دانلود خوب دارین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali68124
سلام سرور ایران کیفیت خوب سرعت دانلود خوب دارین
با سلام
سرور ایزان در حال حاضر خیر،اما در صورتی که دیتاسنتر آسیاتک همکاری خوبی داشته باشند
به زودی (تا 2 هفته دیگر) سرور هامون به این دیتاسنتر ارسال خواهد شد و سرویس قابل ارائه خواهد بود.
خوش حال میشیم در خدمتتون باشیم.
موفق باشید
سلام. من امروز ظهر از شما پلن ۳ وی پی اس تون رو خریداری کردم ولی هنوز تحویل نشده.
تیکت هم گذاشتم پاسخگو نبودید. لطفا بررسی بفرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redevil6990
سلام. من امروز ظهر از شما پلن ۳ وی پی اس تون رو خریداری کردم ولی هنوز تحویل نشده.
تیکت هم گذاشتم پاسخگو نبودید. لطفا بررسی بفرمایید
ضمن عرض سلام و عذر خواهی بابت تاخیر در تحویل سرویس
تعداد سفارشات در دیروز واقعا بالا بود در حدی که برخی از سفارشات دیشب هنوز تحویل داده نشده اند.
در صورت امکان کمی صبر بفرمایید تا آخر شب انشالله سرویس خدمتتون تحویل داده خواهد شد.
کلیه سفارشاتی که با تاخیر تحویل داده میشوند،مقداری رم و پردازنده هدیه به کاربران عزیز به صورت دائمی اهدا میگردد.
موفق باشید