پاسخ : فروش سرور های اختصاصی با مالکیت حقوقی شما
نقل قول:
دوست عزیز شما اگر با روتر آشنایی داشته باشید میدنید که با گروه بنده روی سوئیچ و روتر میتونید پورت اضافه کنید
Routerboard.com این یک روتر بورد میکروتیک هست. که 4 پورت دارد شما فکر میکنید با این روتر گرون قیمت فقط 4 سیستم را میشه مدیریت کرد؟ اگر این طور فکر میکنید واقعا اشتباه میکنید چون با 2 سوئیج 24 پورت 48 تا پورت دارید که 48 سرور را میتونید مدیریت کنید 2 پورت دیگر هم برای ورودی اینترنت که با این 2 ورودی میتونید لودبالانس راه اندازی کنید که اینترنت 100 % استیبل شود.
موفق باشید !
ولی اسم ملی رو روش نزارید ! با این حرف آبروی ملت رو نبرید !
نقل قول:
با این شرایط شما فکر نمی کنم جز اون چند تا سایتی که نمونه گذاشتید کسی از دوستان بیاد و ریسک بکنه و سرورش رو بیاره داخل مرکز دیتای شما
در حال حاظر 14 سایت بر روی سرور ما اومده توی این 8 روز راه اندازی.
نقل قول:
در هر صورت هر از گاهی شما میایید و تایپیکی میزنید به دلایلی که برای من مشخص نیست ( سرگرمی ، وقت اضافی ، ...
تقریبا من روزی 5 ساعت توی این انجمن آنلاین هستم. و دلیل اینکه پست هایم کم هست اینه که به هر کسی توی انجمن گیر نمیدم.
شما هم حتما مثل کاربر Livelife اگه اشتباه نکنم نگران کاربران هستید؟ شما بودید که قرار شد بگید بیان منو از استانداری ببرن؟
من حرف زدم و عمل کردم همه هم شاهد هستن
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
andishe
موفق باشید !
ولی اسم ملی رو روش نزارید ! با این حرف آبروی ملت رو نبرید !
میگم فروش هاست آمریکایی داخل ایران.
ما ایرانی ها همیشه باید خودمونو کوچیک بدونیم و محتاج کشور های آمریکایی یا اروپایی کنیم.
نقل قول:
با روتربورد میشه کارمسیریابی رو انجام داد درست مثل زمانی که شما بیایید با اکسس سرور سیسکو سرویس دیال آپ بدید یا با مالتی پورت هرجفتشون کار میده ولی این کجا و آن کجا !!
شما با نوشتن چند رول در روتربورد میکروتیک میتونید یک فایروال قوی داشته باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
یک پیشنهاد : موقع پست دادن ، بهتره از کلمات و جملات بهتری استفاده کنید !
نگهداری معنیش این میشه که هزینه تعمیرات و هر هزینه ی جداگانه ای بر عهده مشتری هست .
دوست عزیز وقتی حرف از قرارداد میشه باید هر چیزی توش ذکر بشه .مثلا در قبال نگهداری چه چیزهایی ما موظف به هزینه هستیم .
مثلا هزینه جایگزین کردن هارد موقع سوختن با ماست یا کلا هزینه خنک سازی اتاق هم با ماست .. ایشون یه دفعه میگن هزینه نگهداری ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doublex
دوست عزیز وقتی حرف از قرارداد میشه باید هر چیزی توش ذکر بشه .مثلا در قبال نگهداری چه چیزهایی ما موظف به هزینه هستیم .
مثلا هزینه جایگزین کردن هارد موقع سوختن با ماست یا کلا هزینه خنک سازی اتاق هم با ماست .. ایشون یه دفعه میگن هزینه نگهداری ...
حق باشما هست . قرار داد ها کاملا کارشناسی شده و قسمت توضیحات هم دارد که در صورت کمبود گزینه ای آنرا به قرار داد اضافه کنیم
نقل قول:
ما ایرانی ها همیشه باید خودمونو کوچیک بدونیم و محتاج کشور های آمریکایی یا اروپایی کنیم.
نقل قول:
کاملا کارشناسی شده
اسرائیل رو یادتون رفت دوست عزیز
ظاهرا (چيزي كه تو تيتر هست) افراد حقيقي نميتونند خريد كنند و ويژه شركتها و سازمانها هست
تقریبا من روزی 5 ساعت توی این انجمن آنلاین هستم. و دلیل اینکه پست هایم کم هست اینه که به هر کسی توی انجمن گیر نمیدم. دوست عزیز کسی بیکار نیست بیاد بهتون گیر بده ولی صحبت هاتون وقتی ... هست نمیسه ساکت شد و تائید کرد
شما هم حتما مثل کاربر Livelife اگه اشتباه نکنم نگران کاربران هستید؟ شما بودید که قرار شد بگید بیان منو از استانداری ببرن؟
من حرف زدم و عمل کردم همه هم شاهد هستن
از کجا مطمون هستید که یا بچه های استانداری در میون نگذاشتم ؟؟!! شما رفتی تو فرمانداری ورامین نشستی :65:
کارهایی که برای استانداری و فرمانداری ورامین انجام دادی اسنادش باید موجود باشه :65:
میگم فروش هاست آمریکایی داخل ایران.
وقتی ما هنوز شاهراه ارتباطی درستی نداریم چطور میتونیم حرف از دیتاسنتر بزنیم حتما با اتصال سرور به پاوراستیشن
من حاظرم سرورم رو بدم دست اجنبی ها به خاطر کیفیت خوب تا اینکه ( به خاطر وطن دوستی ) یه سرور داشته باشم تو ایران ولی یک دفعه برق باشه دیتا نباشه یا دیتا باشه برق نباشه
دوست عزیز هنوز جووت هستی و خیلی رویایی :)
هرموقع دیتاسنترت به سرعت و کیفیت قابل قبول رسید خبرمون کن
سلام
امروز داشتم این تاپیک که 3 سال پیش زدم برای راه اندازی گروهی بچه های انجمن برای مرکز داده و یا server room برای سرور هامون رو میخوندم یادش بخش اولین بار گفتم بیاید تو ایران سرمایه گزای کنیم همه ریختن سرم :D
این نبش قبر دلیل خاصی نداشت.
یه جاش برام جالب بود یه مهندسی روتر میکروتیک رو با اکسس پوینت سیسکو یکی کرد :))
یکی قرار بود بفرستن منو بگیرن (هنوز کسی نیومده)
یه سوال بازم این پیشنهاد رو بدم همه شاکی میشن ؟
بیاید همه سرمایه گزاری کنیم و یه Server room درجه یک راه اندازی کنیم :">
نظر بدید