پاسخ : تبليغات مجانی نماد روی سايت های ما و شما - منتظر باز شدن پاپ آپ هم روی سايتتون باشيد
مثل اینکه "جشنواره خرید اینترنتی"را از زیر عکس نماد برداشتند.
پاسخ : تبليغات مجانی نماد روی سايت های ما و شما - منتظر باز شدن پاپ آپ هم روی سايتتون باشيد
بله از http://enamad.ir/images/namad1.png برداشتن
اما داخل نماد که باز میشه هنوز هست
حتی به نظر من نباید توی نماد هم تبلیغی باشه.
اگر حداقل دوستانی که در این انجمن فعالیت میکنن واسه یه هفته همه نماد رو بردارن خیلی خوب میشه.
الان سایت هایی هستن که نماد گرفتن اما بعد از مدتی نماد رو برداشتن و درگاه پرداختشون هنوز کار میکنه و کسی نیست که چک کنه ...
حتی این متن های مسخره و اجباری هم پاک کردن
تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه ميباشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
قیمتی که در هنگام سفارش مشتري در پیش فاکتور منظور گرديده است، معتبر ميباشد.
“هیچ یک از محصولات شامل مالیات بر ارزش افزوده (vat) به خریدار نمی گردد و در فاکتور صفر ریال در نظر گرفته شود.”
این سایت جشنواره ظاهرا برای خود وزارت صنعت و معدن هست. !!!
چرا گذاشتن و چرا برداشتن ؟
فردا هم ميان پاپ آپ باز ميکنن بعد ما صدامون درمياد برميدارن http://forum.shopkeeper.ir/images/smilies/1.gif
برای چی بدون اجازه رو سايت ما تبليغ اضافه کردن ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
اصلا چرا iframe اینو یکی بگه
پیشنهاد میکنم همگی نماد اعتمادشون رو بردارن و به عنوان یکنوع اعتراض یا حالا شاید هم اعتصاب باشه ... واقعا عمق فاجعست اگه این همه توهین بهمون باشه و همه ساکت بمونیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rozhin Karimi
پیشنهاد میکنم همگی نماد اعتمادشون رو بردارن و به عنوان یکنوع اعتراض یا حالا شاید هم اعتصاب باشه ... واقعا عمق فاحعست اگه این همه بی قانونی باشه و همه ساکت بمونن.
4 نفر بردارن اونا همه پشیمون میشن مگه!!!
حالا که حل شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rozhin Karimi
پیشنهاد میکنم همگی نماد اعتمادشون رو بردارن و به عنوان یکنوع اعتراض یا حالا شاید هم اعتصاب باشه ... واقعا عمق فاجعست اگه این همه توهین بهمون باشه و همه ساکت بمونیم.