پاسخ : از شبکه 3g کدام اپراتور استفاده می کتید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alikamanak
هر سه اپراتور مشکل خاص و البته بهتره بگیم مشکل بزرگ خودشون رو دارن
من از هر سه استفاده کردم. و هر روز با هم مقایسه میکردم. هیچکدام به کار نمی آید مگر برای چت کردنی ساده!
اگر رو کیفیت همین 2g کار میشد, کیفیت از 3g هم بهتر میشد.... 4g هم بزارن برای خودشون به کار ما کاربران مظلوم نمیاد.
روی 2G دیگه نمیشه کار کرد 2G دیگه منقرض شده در ضمن کاربرد اصلی 2G بر روی مکامله هست در شبکه 2G زمانی که شما مکالمه برقرار میکنید امکان استفاده از اینترنت رو ندارید و بلعکس، همچنین سرعت در شبکه 2G (چه اینترنت چه مکالمه، چه ارسال پیامک) پایینه
ویندوز رو ببینید به عنوان مثال Microsoft یه دوره ای ویندوز ها رو پشتیبانی میکنه زمانی که آپدیتی برای ویندوز xp منتشر نمیشه یعنی خداحافظی با xp هر چقدر هم که محبوب باشه
در ضمن شبکه ها هر چقدر پیشرفت میکنن کیفیت همه سرویس ها افزایش پیدا میکنه نه فقط سرعت اینترنت و غیره.
به عنوان مثال درشبکه 3G در کمترین آنتن دهی کیفیت مکالمه خوبی رو میتونید داشته باشید اما در شبکه 2G این طور نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
روی 2g دیگه نمیشه کار کرد 2g دیگه منقرض شده در ضمن کاربرد اصلی 2g بر روی مکامله هست در شبکه 2g زمانی که شما مکالمه برقرار میکنید امکان استفاده از اینترنت رو ندارید و بلعکس، همچنین سرعت در شبکه 2g (چه اینترنت چه مکالمه، چه ارسال پیامک) پایینه
ویندوز رو ببینید به عنوان مثال microsoft یه دوره ای ویندوز ها رو پشتیبانی میکنه زمانی که آپدیتی برای ویندوز xp منتشر نمیشه یعنی خداحافظی با xp هر چقدر هم که محبوب باشه
در ضمن شبکه ها هر چقدر پیشرفت میکنن کیفیت همه سرویس ها افزایش پیدا میکنه نه فقط سرعت اینترنت و غیره.
به عنوان مثال درشبکه 3g در کمترین آنتن دهی کیفیت مکالمه خوبی رو میتونید داشته باشید اما در شبکه 2g این طور نیست.
بنده به کنایه گفتم اگر به همین 2g برسند بهتر از 3g کنونی میشود! ;;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alikamanak
بنده به کنایه گفتم اگر به همین 2g برسند بهتر از 3g کنونی میشود! ;;)
اما از نظر من که خیلی خوب شده شما چه انتظاری داری؟ از همه استارندارد های موجود استفاده شده اگه از لحاظ سرعت اینترنت میفرمایید سرعت نت ایرانسل برای بنده متغیره و از حداقل 200 کیلوبایت شروع میشه و تا 1 مگ هم رسیده رایتل هم حدود 250 تا هست
در کل به دلایل تحریم و دیگر دلایل سرعت اینترنت کشور پایین هست.
من در پی این هستم سیم کارتمو عوض کنم ببینم 4g چطوریه
اما هنوز اقدامی نکردم :D
سلام
3g همراه اول بد نيست ولي هنوز 4g رو تست نكردم
گوشی h+ ایرانسل رو هات اسپات کردم به کامپیوتر ... با دانلود منیجر 250 کیلوبایت سرعت دانلودم رسید .
البته متغیره و بعضی موقع ها رو 600-700 هم میره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
سلام
3g همراه اول بد نيست ولي هنوز 4g رو تست نكردم
اون طور که من میدونم فعلاً ایرانسل شبکه 4g رو راه اندازی کرده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
اما از نظر من که خیلی خوب شده شما چه انتظاری داری؟ از همه استارندارد های موجود استفاده شده اگه از لحاظ سرعت اینترنت میفرمایید سرعت نت ایرانسل برای بنده متغیره و از حداقل 200 کیلوبایت شروع میشه و تا 1 مگ هم رسیده رایتل هم حدود 250 تا هست
در کل به دلایل تحریم و دیگر دلایل سرعت اینترنت کشور پایین هست.
سرعت اینترنت به کنار...
سرعت 800 کیلوبایت را بنده خودم با ایرانسل دیدم و با همراه اول تا 1 مگ دانلود کردم. ولی به لحاظ فنی مشکلات فراوانی دارند.--> به خصوص Ping
گاهی اوقات باید 10 بار رفرش کرد تا یک صفحه اینترنتی شروع کند به لود کردن...(ایرانسل)
گاهی اوقات سایتی را بخواهی لود کنی و یکهو پینگ به 1000 بعد 2000 و بعد 3000 و یکهو تایم اوت میشود و صفحه نیمه تمام لود میشود.(همراه اول)
در صورتی که در هر دو حالت با دانلود منیجر بخواهی دانلود کنی سرعت نسبتأ خوب است....
باز هم بگم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alikamanak
سرعت اینترنت به کنار...
سرعت 800 کیلوبایت را بنده خودم با ایرانسل دیدم و با همراه اول تا 1 مگ دانلود کردم. ولی به لحاظ فنی مشکلات فراوانی دارند.--> به خصوص Ping
گاهی اوقات باید 10 بار رفرش کرد تا یک صفحه اینترنتی شروع کند به لود کردن...(ایرانسل)
گاهی اوقات سایتی را بخواهی لود کنی و یکهو پینگ به 1000 بعد 2000 و بعد 3000 و یکهو تایم اوت میشود و صفحه نیمه تمام لود میشود.(همراه اول)
در صورتی که در هر دو حالت با دانلود منیجر بخواهی دانلود کنی سرعت نسبتأ خوب است....
باز هم بگم؟
بله اتفاقاً منم تجربه کردم از این لحاظ باید بیشتر کار بشه من توی رایتل بیشتر دیدم همراه اول رو تست نکردم.