پاسخ : انجمن صنفی سرویس دهندگان خدمات وب و تجارت الکترونیک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingoftehran
با سلام
شرکت ما یک شرکت حقوقی هست و در صورت تمایل ما برای این کار شرکت حتما باید در شهرستان تهران باشد؟یا اگر ممکنه شرایطی که باید یک شرکت برای حضور در این جلسه داشته باشد چی هست؟
اطلاعات تماس خود را برایمان بفرستید تا کلیه اطلاعات بزودی در اختیارتان قرار گیرد
با سلام
با توجه به صحبت با آقای اکبری و اینکه ایشان تقاضا کردند در این انجمن هم این موضوع را بیان کنم.شرکت پویاسازان هم تمایل خود را به راه اندازی این انجمن صنفی اعلام می دارد و در صورت امکان در جلسات شرکت می کنیم.
شرکت پیشتاز پردازان ماندگار هم تمایل دارد در این مورد با شما همکاری کند
با تشکر
خوب آقای اکبری. چند نفر تا بحال اعلام آمادگی کردند؟ مکان جلسه مشخص شده؟
نخوره به ماه رمضون پذیرایی تعطیل بشه :d
این طور که من متوجه شدم ( طبق همون بند 3 ) این انجمن ها باید در هر استان تشکیل بشه ! آیا اینطور هست یا نه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghikhani
خوب آقای اکبری. چند نفر تا بحال اعلام آمادگی کردند؟ مکان جلسه مشخص شده؟
نخوره به ماه رمضون پذیرایی تعطیل بشه :d
توی این هفته سعی میکنم دعوت نامه ها را ارسال کنم. مکان جلسه فعلا شرکت ما توی کرج . اگر جمعیت زیاد شد دیدیم جا نداریم توی یکی از هتل های تهران دیگه:65:
نقل قول:
این طور که من متوجه شدم ( طبق همون بند 3 ) این انجمن ها باید در هر استان تشکیل بشه ! آیا اینطور هست یا نه ؟
بله هر استان میتونه یک انجمن صنفی داشته باشه مثل اتحادیه های صنفی. ما از تهران شروع کردیم و از کل بچه ها دعوت کردیم برای راه اندازی این انجمن صنفی به صورت کشوری (مرجع) بعد در صورت نیاز هر استان یک انجمن صنفی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbari
بله هر استان میتونه یک انجمن صنفی داشته باشه مثل اتحادیه های صنفی. ما از تهران شروع کردیم و از کل بچه ها دعوت کردیم برای راه اندازی این انجمن صنفی به صورت کشوری (مرجع) بعد در صورت نیاز هر استان یک انجمن صنفی.
دوست داشتم شرکت کنم ولی متاسفانه خیلی درگیر هستم ... شما پیگیر باشید شاید ما هم انجمن رو در استان خودمون تشکیل دادیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
دوست داشتم شرکت کنم ولی متاسفانه خیلی درگیر هستم ... شما پیگیر باشید شاید ما هم انجمن رو در استان خودمون تشکیل دادیم
اگر 10 شخص حقوقی بشید میتونید این کار را انجام بدید هیچ مشکلی نداره اگر هم نشدید زیر مجموعه بشید تا استان شما هم به تعداد قابل قبول برسه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbari
سلام
ساماندهی و مدیریت قیمت ها ، طبقه بندی سرویس دهند گان (درجه 1 و 2 و 3)و جهت رضایت مشتریان و حذف برخی از افراد سودجو (این بصورت کلی بود که در جلسه اول کل وظایف این انجمن معلوم میشه و صورت جلسه میکنیم)
ميشه كمي بيشتر توضيح بديد؟ اين كاره نهاد هاي دولتيه! مثل اين مي مونه كه من راه بيفتم تو خيابون و ماشين ها رو جريمه كنم بگم مي خوام ساماندهي كنم در صورتي كه وظيفه ي نهاد دولتي به نام راهنمايي و رانندگي هست... و كاري كه من مي كنم جرمه و پيگرد قانوني داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeidj
ميشه كمي بيشتر توضيح بديد؟ اين كاره نهاد هاي دولتيه! مثل اين مي مونه كه من راه بيفتم تو خيابون و ماشين ها رو جريمه كنم بگم مي خوام ساماندهي كنم در صورتي كه وظيفه ي نهاد دولتي به نام راهنمايي و رانندگي هست... و كاري كه من مي كنم جرمه و پيگرد قانوني داره
اتفاقا این کار وظیفه انجمنهای صنفیه که طبق اصل 44 قانون اساسی باید مستقل از دولت باشند ولی چون دولت به غلط در این امور دخالت میکنه این تفکر اشتباه شکل گرفته.
خوشبختانه دولت هنوز تو کار صنف ما دخالت نکرده. پس بهتره خودمون زودتر اقدام کنیم.