پاسخ : مشاوره برای جوملا برای یک پروژه سازمانی ؟
جوملا يه سيستم جهاني هستش كه داراي انعطاف پذيري بسيار عالي و توابع api گسترده هستش كه اگه بخاي از اول يه سيستم طراحي بشه و باگ گيري بشه و و براي هر تغييري كلي هزينه و غيره ... فكر مي كنم لقمه رو دور سر چرخوندن باشه...!
من كاملا مخالفم كه ميگيد بايد طراحي بشه از اول ! خيلي از سازمانهاي بزرگ ايراني و جهاني بر پايه جوملا بنا شده اند
براي افزودن هر امكاناتي اكستنشن مورد نظرتون رو براحتي پياده سازي مي كنيد و نزديك 7000 اكستنشن آماده هم اكنون براي اين سيستم جهاني موجوده اونوقت به نظر شما بايد بيايم و از اول يه سيستم رو طراحي كنيم ... انعطاف از اين بيشتر چي هست منظورتون؟
به نظر من قدرت جوملا بي نظيره و جوملا نياز به تعريف و تمجيد نداره و هر روز داره پرقدرت تر از گذشته ميشه
انتخاب اول خودم براي هر نوع سيستم مديريت محتوا متني بر وب جوملاست... بازهم تصميم گيري در اين خصوص با خودتون هست
پاسخ : مشاوره برای جوملا برای یک پروژه سازمانی ؟
سلام
بستگی داره چه امکاناتی رو بخواهید ولی جوملا برای این کار مناسب هست نمونه اون رو هم میتونید در سایت www.drparsaei.com ببینید که همه چیش رو خودم انجام دادم و یه سایت آموزش هست. اگر کار بزرگ باشه و برای یه سازمان بزرگ با کاربر بالا بخواهید انجام بدید بهترین گزینه برنامه نویسی هست که یه برنامه نویس و طراح وب برای شما این کار رو انجام بدن. در هر دو مورد بنده در خدمتم برنامه نویسی رو هم با دات نت برای شما انجام میدم اگه خواستید.