پاسخ : تکمیل آموزش کانفیگ و مدیریت سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
سلام
بنده هم در موارد فنی و آماده کردن آموزش ها میتونم باهاتون همکاری داشته باشم .
البته بنده به آموزش متن و تصویر بیشتر معتقدم . البته نظر افرادی هم که با ویدئو موافقند محترم هست .
ممنون بابت شرکتتون تو تاپیک
زمان خودش حتما مزاحم شما و سایر همکارا میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed1988m
کار بسیار پسندیده ای هست خانم کریمی
به نظر بنده با برنامه جلو برید که منظم آموزش ها قرار بگیره در این انجمن واقعا بزرگوارانی هستند که بی منت دیگر دوستان رو راهنمایی میکنند امیدوارم با کمک این عزیزان و شما تایپیک بسیار موفقی که بیشتر منظورم اشاعه ای فرهنگ آموزش هست در این انجمن داشته باشیم نظر بنده نیز آموزش nginx میتونه مفید باشه چون گستردگی زیادی پیدا کرده در چند وقت اخیر به هرحال نظر بنده برنامه ریزی منظم هست برای اینکه نظم بسیار خوبی بر تایپیک حکم فرما شود و همچنین کاربران بتونن به نحو احسن استفاده کنند
با سپاس از اقدام ارزشمند شما و انشالله دوستان و اساتید دیگر
خواهش میکنم آقای مرادی. مرسی که شما هم شرکت کردین و نظرتون رو گفتین.
بله حتما روی انجین ایکس هم تمرکز زیادی میشه چون کاربردهاش هم خیلی گسترده و هم خیلی قویه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehran18
سلام . تبریک میگم برای این ایده ی قشنگ..
پیشنهاد بنده هم این هست که آموزش هارو به صورت html و عکس تهیه فرمایید .. چون ویدئو گنگ هست و دسترسی به محتوا سخت تر میشه.
در بحث هاستینگ سعی کنید که به صورت تخصصی بر روی موضوعات وب سرور ها و دیتابیس ها حجیم و بهینه سازی اون ها طبق منابع سرور تمرکز کنید.
نکات امنیتی و پلاگین ها ..
بنده که در مقابل اساتید شاگرد هستم ولی اگر کمکی از من ساخته هست کوتاهی نمیکنم ، باعث افتخار هست که توی این پروژه بنده هم سهم کوچکی داشته باشم.
موفق باشید.
ممنونم از شما
بله آموزش به این صورت حتما داده میشه اما ویدیو واسه رفع ابهامه که سوالات در مورد آموزش کمتر بشه و کاربرها رضایت کامل رو از مرجع داشته باشن
الان یه خورده روی سفارش ها و برای کارهای تحقیقاتی و تکمیل چندتا آموزش انگلیسی که با همکاری چندتا از هاستینگ های معتبر که فکر میکنم تو همین انجمن هم هستن همکاری میکنم یه خورده وقت کمه اما چندمدت دیگه که کارهای تیمی رو انجام دادیم حتما هم مزاحم شما و هم بقیه همکارا میشم
منتظر پیشنهادات بیشتر برای آموزشها هستم
دوستان چند روز دیگه آموزشها رو شروع میکنم و کاملا واسش وقت خالی کردم.
دوستان لطفا آمادگی داشته باشند
اگر ممکنه دوستان در زمینه هایی که میتونید کمک کنید اسمشون رو واسم ارسال کنید در خصوصی.
تشکر از همگی
روی بنده هم میتونید حساب کنید.
لیست موارد امنیتی و کانفیگها رو واستون ایمیل کردم.
درود خدمت استاتر
همونطوری ک میدونید بعضی از کافینگ ها متاسفانه در قوانین ما جرمه ک خیلیلام ازش استفاده میکنن و مجبورا دس ب دامن منابع خارجی میشن واسه این موارد هم برنامه ای دارید