پاسخ : کنترل پنل ایرانی - پارس پنل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
هر کمکی چیزی نیاز داشتید میتوانید روی ما حساب کنید سرور mirro یا هر چیزی در خدمتم
با تشکر از شما - یکی از مشکلاتی که روش داشتیم فکر میکردیم هم همین موضوع بود مخصوصا برای سرور داخل ایران که سورس نرم افزار های مختلف نظیر اپاچی و ... در سرور های ایرانی زودتر دانلود شوند.
حتما در زمان نیاز سرور برای تهیه مزاحم شما خواهیم شد.
باز هم تشکر میکنم بابت توجهتون.
درود
برای تیمتون آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم بزودی بتونیم از پنل شما استفاده کنیم
در مورد نام هم به نظر من یک نام بین المللی بزارید از هر لحاظ بهتره
چه عالی بسیار خوب
انشاالله موفق باشید
و همانطور که قبلا با دوست عزیز secureconfig گفته بودم بنده در طراحی ظاهری در خدمتم
برای آرزوی موفقیت دارم دوست عزیز
یک چیز در 2 زبان باشد این سیستم خوب میشود هم فارسی و هم انگلیسی و طوری طراحی شود که فایل های زبان ما xml رو بتونه مدیر سرور بیاد اپلود کنه و کار کنه همچنین از rtl استفاده بشه برای هر زبان خیلی خوب میشه .
در اقدامی که دوستمون میخواهند انجام بدهند نظر من اینه که کار خوبی هست ولی باید روی اون به دقت و با حوصله وقت گذاشت ، نه اینکه بعد از یک هفته خسته بشوند و کار رو تعطیل کنند
برای اینکه بعضی از عزیزان گفتند نمیتونه با سی پنل و دایرکت ادمین رقابت کنه اگر به صورت ساده و در عین حال حرفه ای باشه با برنامه نویسی دقیق حتما مشتری های خودش رو جذب میکنه و حتی ممکنه برای کاربران غیر فارسی زبان آن را منتشر و پشتیبانی کرد !
برای مثال توی همین انجمن وقتی اولیت پست تاپیک مربوط به اسکریپت فریر زده شد کسی فکر نمیکرد که این تعداد صفحه برای اون تاپیک درست بشه و اگر کار این کنترل پنل هم عالی باشه مطمئن باشید حرفهایی برای گفتن خواهد داشت :)
سعی کنید از شیوه های جدید مثلا ریسپانسیو بودن ، استفاده از آجاکس و این سری مسایل سازگار باشد که کاربر رو جذب خودش کند
فقط ممنون میشم اعلام کنید توی همین تاپیک که چند درصد از پروژه پیشرفت داشته است (مثلا هر دو هفته یک بار اعلام کنید پروژه در چه سطحی میباشد)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
4n0nym0us
وقت تلف کردنه
سلام.
ممنون میشم دلیل "وقت تلف کردنه" را بگید تا ببینیم اگر واقعا وقتمان را تلف کرده ایم دیگر ادامه ندهیم :)
- - - Updated - - -
تشکر از نظرات تمامی دوستان گرامی - نظرات شما انرژیمان را بیشتر میکند و با قدرت بیشتری کار را ادامه میدهیم.
پاسخ دوست عزیزمان sht-design :
"سعی کنید از شیوه های جدید مثلا ریسپانسیو بودن ، استفاده از آجاکس و این سری مسایل سازگار باشد که کاربر رو جذب خودش کند"
روی محیط گرافیکی بسیار کار خواهیم کرد چون جزو اصلی ترین بخش ها می باشد و حتما مواردی که فرمودید لحاظ خواهد شد.
"فقط ممنون میشم اعلام کنید توی همین تاپیک که چند درصد از پروژه پیشرفت داشته است (مثلا هر دو هفته یک بار اعلام کنید پروژه در چه سطحی میباشد)
"
روی این پیشنهاد شما فکر میکنیم و اگر امکانش بود در تاپیک جدیدی اخبار کنترل پنل را قرار خواهیم داد.
باتشکر از تمامی دوستان./
شما اگر بخواید از پایه اونم سه نفری شروع به ساخت این پنل کنید حداقل یک یا چند سال زمان میبره تا به مرحله انتشار نسخه ازمایشی برسه ! جدا از میزان موفقیت نهایی تون به این فکر کنید که شما اصلا میتونید اینقد روی پروژه وقت بزارید ؟ دانش فنی تیم شما در حدی هست که بتونید این پروژه رو به پایان ببرید و بعدا توسعه بدید؟
اگر هم بخواید یکی از کنترل پنل های موجود مثل cpanel و Da یا CWP رو ویرایش کنید که خب اون بحثش جداست
قصد نا امید کردن شما و اعضای تیمتون رو ندارم اما اگر بی برنامه و بدون در نظر گرفتن خیلی از موارد کار رو شروع کنید به احتمال زیاد به عاقبت دوستان دیگر که هر کدام قصد انتشار یک کنترل پنل بومی داشتن دچار میشید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
شما اگر بخواید از پایه اونم سه نفری شروع به ساخت این پنل کنید حداقل یک یا چند سال زمان میبره تا به مرحله انتشار نسخه ازمایشی برسه ! جدا از میزان موفقیت نهایی تون به این فکر کنید که شما اصلا میتونید اینقد روی پروژه وقت بزارید ؟ دانش فنی تیم شما در حدی هست که بتونید این پروژه رو به پایان ببرید و بعدا توسعه بدید؟
اگر هم بخواید یکی از کنترل پنل های موجود مثل cpanel و Da یا CWP رو ویرایش کنید که خب اون بحثش جداست
قصد نا امید کردن شما و اعضای تیمتون رو ندارم اما اگر بی برنامه و بدون در نظر گرفتن خیلی از موارد کار رو شروع کنید به احتمال زیاد به عاقبت دوستان دیگر که هر کدام قصد انتشار یک کنترل پنل بومی داشتن دچار میشید...
سلام.
زمان براورد شده ی ما برای ساخت کنترل پنل 1 سال هست.
امکان ویرایش 3 کنترل پنلی که دادید نیست چون اوپن سورس نیست !
برنامه ریزی دقیق انجام شده.
ممنون از شما.