پاسخ : دی ان اس چگونه ساخته و کانفیگ می شود؟
اگر میخواهید فقط سایت داشته باشید و کار دیگه ای با سرور ندارید یک هاست بگیرید که قیمتش هم خیلی کمتر از اجاره سرور مجازی در میاد.
اگر هم میخواهید با سرور ران کنید و یک سایت داشته باشید روش من باشم از ویندوز استفاده میکنم و wamp نصب میکنم و اجازه دسترسی به عموم رو میدم.
نه دردسری داره نه چیز دیگه.
کنترل پنل برای ارائه دهندهگان هاست استفاده میشه .
باز تصمیم اخر با خود شماست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhadhelix
اگر میخواهید فقط سایت داشته باشید و کار دیگه ای با سرور ندارید یک هاست بگیرید که قیمتش هم خیلی کمتر از اجاره سرور مجازی در میاد.
اگر هم میخواهید با سرور ران کنید و یک سایت داشته باشید روش من باشم از ویندوز استفاده میکنم و wamp نصب میکنم و اجازه دسترسی به عموم رو میدم.
نه دردسری داره نه چیز دیگه.
کنترل پنل برای ارائه دهندهگان هاست استفاده میشه .
باز تصمیم اخر با خود شماست.
ممنون بابت راهنمایی ها تون
من چون نمی خوام سورس کدهای سایتم برای کسی در دسترس باشه روی هر سروری خودم باید root باشم.vps از لحاظ فنی هم جوابگوی کارم نیست.کنترل پنل هم واسه مدیریت سایت خیلی کمکم می کنه.20 تومن در برابر پولی که بابت سرور می دم چیز قابل توجهی نیست.من مدیریت و کانفیگ سرور راستش خیلی بلد نیستم وقت هم نشده که درست و حسابی برم تو نخش.حوزه کاریم نیست.در حد رفع نیاز باید یه چیزایی بلد باشم.
پس شما برای راحتی کار از برنامه های نظیر wamp و xammp تحت ویندوز استفاده کن برای داشتن سایت.حداقل ویندوز سرو کله زدن باهاش راحت تره.
باز در خدمت هستم