بله حتما هم تاپیک اپدیت خواهد شد وهم به مشتریان عزیز ایمیل خواهد شد
نمایش نسخه قابل چاپ
من قبلا از سرویساتون استفاده می کردم خیلی راضی بودم.
لطفا آیپی تست از آمریکا رو بفرستین.
مرسی
دوست عزیز نمیخاستم تاپیک شما را خراب جلوه بدم
حرف با شماس 3 تا سرور ما سود برای انچنان نداشته ولی 3 تاسرور که انتقال دادیم جای دیگری واز پشتیبانیش راضی بودیم الان 3 تا سرور شده 7 تا
دانش کافی این نبوده که شما سرور خراب کردین به هر صورت که مشکلی به وجود میاد مااز شما میتونیم راهنمایی بگیریم اما شما در اول پست گذاشتین نصب رایگان هر ماه یکبار اما تو 6 ماه یکبارم ازتون نخواستیم اما شما بعد نصب درخواست هزینه کردین؟!!
امدوارم اونقدر تجربتون بیشتر بشه که بتونید مشتری مداری یاد بگیرید با 3 تا سرور اختصاصی گرفتن ادعای به حرفه ای بودنتون نکنید که وقتی یک سوال میکنیم ازتون میمونید توش بعد هم برای کانفیگ از کسی دیگه ای درخواست نصب میکنید
بعد هزینه اون کس دیگه ما خریدار بدیم
شما واسه تمپلت درخواستوجه میکنید --- برای نصب مجدد هزینه میگیرید --سرویس که کانفیگ اماده هست برای اضافه کردن هزینه میگرید -- شما سرویساتون ارزون کردین ولی برای هر چیز هزینه مازاد میگیرین در صورتی که هیچ جا اینطوری نیست
اینا انتقاد هست زیاد دلخور نشو و توی یاهو پیام نوهین امیز به ما نده ادم انتقاد پذیری باش بجای طولانی کردن پست فروشت پشتیبانیتو بیشتر کن
موفق باشی
نمی دونم هدفتون از این یک پست چیه ولی من احساس می کنم قصد درستی ندارید . کاربر، ثبت نام کرده یک پست زده ، بعدشم اون یک پست خراب کردن دیگران است که من قبلا قوانین را خوانده بودم کسی حق اظهار نظر در تاپیک فروش دیگران را ندارد نمی دانم چرا مدیران عزیز وب هاستینگ تالک جلوگیری نمی کنندنقل قول:
دوست عزیز نمیخاستم تاپیک شما را خراب جلوه بدم
حرف با شماس 3 تا سرور ما سود برای انچنان نداشته ولی 3 تاسرور که انتقال دادیم جای دیگری واز پشتیبانیش راضی بودیم الان 3 تا سرور شده 7 تا
دانش کافی این نبوده که شما سرور خراب کردین به هر صورت که مشکلی به وجود میاد مااز شما میتونیم راهنمایی بگیریم اما شما در اول پست گذاشتین نصب رایگان هر ماه یکبار اما تو 6 ماه یکبارمازتون نخواستیم اما شما بعد نصب درخواست هزینه کردین؟!!
امدوارم اونقدر تجربتون بیشتر بشه که بتونید مشتری مداری یاد بگیرید با 3 تا سرور اختصاصی گرفتن ادعای به حرفه ای بودنتون نکنید که وقتی یک سوال میکنیم ازتون میمونید توش بعد هم برای کانفیگ از کسی دیگه ای درخواست نصب میکنید بعد هزینه اون کس دیگه ما خریدار بدیم
شما واسه تمپلت درخواستوجه میکنید --- برای نصب مجدد هزینه میگیرید --سرویس که کانفیگ اماده هست برایاضافه کردن هزینه مییرید -- شما سرویساتون ارزون کردین ولی برایهر چیز هزینه مازاد میگیرین در صورتی کههیچ جا اینطوری نیست
اینا انتقاد هست زیاد دلخور نشو و توی یاهو پیام نوهین امیز به ما نده ادم انتقاد پذیری باش بجای طولانی کردن پست فروشت پشتیبانیتو بیشتر کن
موفق باشی
جناب علومی را نزدیک به سه سال هست می شناسم
خدایی من از پشتیبانیشون بسیار راضی هستم چون مشتریانم را به ایشون می سپارم و خیالم راحته و لایسنس های سی پنل هم از ایشون می گیرم و انشالله خداوند به ایشون عزت و احترام بده
عزیزان کاربر لطفا با چشمی باز تر پست بزنید و دورنگی ها را کنار بگذارید
با سلام ایپی جهت تست از امریکا و اینکه پنل سرور تحویل انی و خودکار هست یا نه پ.خ
با سلام
یک آی پی آمریکا جهت تست لطفا بدین .
یک عدد سرور سفارش داده شد.