پاسخ : سرور مجازی ویندوز با حجم 5gb
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
بهتون یک دکمه دالنود بعد از پایان دالنود نمایش میده که با کلیک بر روی اون در پنجره idm (اینترنت دانلود منیجر) ادرس فایل رو ذخیره کنید و در هرکجا که دوست دارید وارد کنید تا به سرور دیگر اپلود شود ... (لینک مستقیم برای دانلود توسط سایر کاربران یا سرور های دیگر)
میشه فایل با پسوند تورنت رو داخلش آپلود كرد؟ واقعا لینك مستقیم میده؟ مطمئنید؟ لینكی كه بشه داد به بقیه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
فقط یک سوال . میدانید سرور دانلودشون از کجاست :-/ ؟
ایران هست یا خارج کشور ؟ یک نمونه لینک دارید ؟ اگر بله پیغام خصوصی کنید ممنون @};-
فکر نیمکنم داخل ایران باشه ...
بله یک فایل برای یکی از دوستانم لیچ کردم که هنوز مجود هست و حدود 600 مگ حجم داره و براتون خصوصی میکنم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoseindl
میشه فایل با پسوند تورنت رو داخلش آپلود كرد؟ واقعا لینك مستقیم میده؟ مطمئنید؟ لینكی كه بشه داد به بقیه!
بله امکان اپلود فایل تورنت رو داره و من هم بیشتر فایل های تورنت رو خودم اونجا اپلود میکنم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoseindl
عنوان تاپيك مشخصه vps با سیستم عامل ویندوز و هارد نهایت 5gb و مشخصات سخت افزاری مثل رم و پردازنده هم متوسط. قاعدتا قیمت نباید فضایی باشه. درضمن سرور مجازی اگه اشتراكی باشه هم مهم نیست فقط قیمت باید پايين باشه. وضع نگهداری هم زیاد مهم نیست یعنی اگه فایل ها یه هفته تو هارد بمونه هم كافیه چون قراره یه جا دیگه آپلود بشه! ساده بگم، میخوايم تورنت و لینك های غیرمستقیم رو مستقیم كنیم و بعدش یه جا دیگه (TrainBit.com) آپلود كنیم درنتیجه نیازی به تشكیلات آنچنانی نیست تشكر
درود
دوست عزیز 5 گیگ فقط برای نصب ویندوز لازم هست ! یعنی اگر 5 گیگ هارد داشته باشه دیگه هیچ فضایی ندارید که بخواید چیزی روش بریزید.
در ضمن بین منابع یک سرور هارد از همه ارزونتر هست و رم و سی پی یو و پهنای باند گرونتر هست ، پس بهتره اگر میخواید به پاتون کم در بیاد از رم و سی پی یو و پهنای باند کم کنید.
پلان پایه ای که میتونیم بهتون بدیم تا کارتون راه بیفته بصورت زیر است :
رم 256
سی پی یو 1 هسته
هارد 20 گیگ
پهنای باند نامحدود
دیتاسنتر کولوکراسینگ آمریکا
ماهیانه 15 هزار تومان
ابرسرور | هاست|دامنه|سرور مجازی|سروراختصاصی|لایسنس|پ ل پیامک|کانفیگ
آقا پوریا لطفا یه لینك رو برام پیام خصوصی كنید. تاپيك رو كلا بكنیم بحث درمورد دانلودز!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
درود
دوست عزیز 5 گیگ فقط برای نصب ویندوز لازم هست ! یعنی اگر 5 گیگ هارد داشته باشه دیگه هیچ فضایی ندارید که بخواید چیزی روش بریزید.
در ضمن بین منابع یک سرور هارد از همه ارزونتر هست و رم و سی پی یو و پهنای باند گرونتر هست ، پس بهتره اگر میخواید به پاتون کم در بیاد از رم و سی پی یو و پهنای باند کم کنید.
پلان پایه ای که میتونیم بهتون بدیم تا کارتون راه بیفته بصورت زیر است :
رم 256
سی پی یو 1 هسته
هارد 2 گیگ
پهنای باند نامحدود
دیتاسنتر کولوکراسینگ آمریکا
ماهیانه 15 هزار تومان
ابرسرور | هاست|دامنه|سرور مجازی|سروراختصاصی|لایسنس|پ ل پیامک|کانفیگ
دیگه احتیاجی به سرور مجازی و پیشنهاد های خنده دار تون ندارم چون با سایت دانلودز آشنا شدم
اگر فقط استفاده تورنت دارید به سایت ما سر بزنید.
خانه - دانلود بی دردسر از تورنت
موفق باشید
- - - Updated - - -
صرفا جهت اطلاع شما :
آفری ک شما می خواید :
حداقل برای نصب ویندوز 15 گیگ حجم نیازه!
چ جوری 5 گیگ می خواید؟؟
خب یکی رو پیدا کنید باهاش شریک شید شریکی سرور بخرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xwoman2
لینك مستقیم كه اشاره كردیم رو در اختیارمون میذارید؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen_sh
صرفا جهت اطلاع شما :
آفری ک شما می خواید :
حداقل برای نصب ویندوز 15 گیگ حجم نیازه!
چ جوری 5 گیگ می خواید؟؟
خب یکی رو پیدا کنید باهاش شریک شید شریکی سرور بخرید
باشه اصلا برا نصب ویندوز 100گيگ لازمه من دیگه به سرور مجازی احتیاج ندارم. داریم راجع ب تورنت بحث میكنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoseindl
آقا پوریا لطفا یه لینك رو برام پیام خصوصی كنید. تاپيك رو كلا بكنیم بحث درمورد دانلودز!
- - - Updated - - -
دیگه احتیاجی به سرور مجازی و پیشنهاد های خنده دار تون ندارم چون با سایت دانلودز آشنا شدم
برای شما که یک آماتور هستید شاید خنده دار باشه ولی کاملا منطقی خدمتتون عرض کردم!
5 گیگ هارد فقط ویندوز نصب میشه و هیچ فضای دیگه ای روش باقی نمیمونه.
اطلاع ندارید دلیلی نمیشه که به دیگران توهین کنید.
بله دوست عزیز لینک مستقیم اچ تی تی پی و اف تی پی داره.
در ضمن دوست عزیز شما نیازتون رو بگید دوستان راه کار بهتون معرفی میکنند.لحنی که دارید صحبت میکنید و نحوه ی برخوردتون مناسب نیست.
روی 5 گیگ ویندوز هم به سختی نصب میشه و دوستان درست میفرمایند و هارد هم ارزون ترین قسمت سرور هست و زیاد مهم نیست که 5 باشه یا 50
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
با پنل تحت وب جهت نصب انواع سیستم عامل به تعداد نامحدود
پلن های سرور مجازی
فروش ویژه رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
سفارش
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست