پاسخ : شراکت در تراوین (بازی آنلاین)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinh
هدف از حضور اینجا یاد گرفتن از دوستان
نه هاستینگ دارم و نه تو کار هاستینگ هستم و تو انجمن های دیگه عضو هستم و در تاپیکها شرکت میکنم
بله حتی از چنتا بازی دیگه اسم بردن و میزان درآمد گفتن
کارشناس میگفت باید این سایتها ***** و از دسترس مردم خارج بشه این سایتها ارز از مملکت خارج میکنه و تو این وضعیت....
بله حرف شما درسته
سرور و نمایندگی ثبت دامنه من برای کارهای شخصی خودم با مشخصات یکی از بستگان خریداری شده ( وب سایت ما برنامه نویسی و دیزاین از پایه بوده )
ولی اینجا صحبت سر استفاده از اسکریپت دیگه هست
کافیه تراوین شکایت کنه اقامت و زندان در پیش
کدوم فامیل این ریسک انجام میده!
قصد بی ادبی ندارم اگه ایشون از من ناراحت بشن مهم نیست
باید تمام چیزارو بدونن تا یک عمر پشیمونی براشون نمونه
شما به جای تبلیغ خودتون حقایق بگید!!!
دنیا روز به روز داره پیشرفت میکنه با وجود موبایل و تبلت و این همه بازی اندروید و ios
کسی سمت تراوین میره
من فکر کردم از پایه قصد برنامه نویسی دارن
وگرنه ....
حرف شما درسته. همون جور که دوستان گفتن هر بازی طرفدارای خاص خودشو داره....
درضمن قصد تبلیغ نداشتم فقط خواستم برای رفع ابهام و موارد دیگه این موردو ذکر کرده باشم......
در هر صورت بازم عذرخواهی میکنم
موفق باشین....
باسلام
ببخشید که توی بحثتون دخالت میکنم اما خواستم تجربه خودمو توی این قضیه با شما در میون بزارم.
متاسفانه بنده هم همین فکرهارو میکردم و پارسال با یک شریکی تراوین روی دامنه travon.ir تراوین رو راه اندازی کردم.
چندتا چیز بهم ثابت شد:
1.اگه میخواید با کسی شریک بشید با کسی شراکت کنید که هم فکر شما باشه،تجربه این کارو داشته باشه یا حداقل اینکه یک بار بازی کرده باشه،نه اینکه فقط پول داشته باشه
2.باید تبلیغ کنید.بدون تبلیغ به هیچ عنوان به هیچ جایی نمیرسید.
3.فکرهای جدید داشته باشید.دوره تراوین خیلی وقته تموم شده.درسته خیلی ها هم هنوز دارن بازی میکنن و آمار سایت های تراوین های ایرانی رو نگاه کنید هم بالاس اما شما با ایده های نو میتونید چندین برابر این پول دربیارید.
4.همیشه تو کارتون جدی باشید،اراده و پشتکار قوی داشته باشید و نا امید نشید.
5.اگرمیخواید توی کاری موفق بشید به پولش فکر نکنید به هدفتون فکر کنید.و پولش رو سرلوحه کارتون قرار ندید.
امیدوارم موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
درود
به عنوان شخصی که 8سال پیش در همان تراوینی که فرمودید بازی میکرد
برادرانه پیشنهاد میکنم وقتتان را برای چیز ارزشمند تری تلف کنید
الان هرکودکی یک دامنه و هاستو اسکریپت باگ دار زده استارت سرور تراوین ایران !
تنها در صورتی میتونید موفق باشید که مثل سایت های خان وارز و... تبلیغات میلیونی کنید
درغیراینیصورت هزینه و وقتتان تلف خواهد شد و افسردگی خواهد گرفت
واقعیت با تصورتتان خیلی فاصله دارد
شما برای باگ گیری فرمودید 2.8 حاضرید بدید . بنده 1 هزارتومن حاضر نیستم برای این اسکریپت رایگان بدم !!!!!
به جای این جور کارهای اشتراکی با این هزینه میتوانید یک بازی انلاین موفق تر بزنید
موفق باشید
بنده هم با نظر اقای امید موافقم بازی انلاین دیگه ای بزنید موفق تر میشوید.