پاسخ : سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BHM31
سلام وقتتون بخیر
آیا امکان داره برای سرویس کاهش پینگ استفاده کرد ؟
پینگ پارس آنلاین و افرانت چطوره ؟
آیا پینگ بالاست ؟ آیا قطع یا تایم اووت میگیره ؟
در سایت ارسال تیکت کنید میکروتیک تست بدیم خدمت تان .
پاسخ : سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه
سلام
داداش یه میکروتک میخام با رم 128 هارد 5 -----حد اقل قیمت رو برام پیام کنید
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein_n
سلام
داداش یه میکروتک میخام با رم 128 هارد 5 -----حد اقل قیمت رو برام پیام کنید
با تشکر
با سلام کمترین افر ما رم 256 هست که ماهیانه 32 هست به شما میتوانم ارائه بدم .
- - - Updated - - -
برای ارتقا سطح کیفیت یک عدد پورت 100 بر روی سرور اصلی اظافه گردید . انشالله بتوانیم خدمات خوب و آپتایم خوبی را برای کاربران مان ارائه بدهیم.
- - - Updated - - -
تمامی سفارشات تحویل داده شدند.
سلام
با عرض پوزرش من از سایت شما اشتباه خرید کردم در واقع سایت شما رو با یه فروشنده دیگه اشتباه گرفتم
تیکت هم زدم لطفا پیگیری کنید
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
سلام
با عرض پوزرش من از سایت شما اشتباه خرید کردم در واقع سایت شما رو با یه فروشنده دیگه اشتباه گرفتم
ممنون
با سلام همکارم در سایت بهتون پاسخ دادن اونجا در ارتباط باشید که اوکی کنن براتون. هزینه را.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
سلام
ممنون
هزینه شما با موفقیت برگشت داده شد کاربر گرامی.
سلام روی این سرور ها هاست دایرکت ادمین هم ارایه میدید ؟ دانلود و دریافت ما روزی نزدیک 100 گیگ هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimap
سلام روی این سرور ها هاست دایرکت ادمین هم ارایه میدید ؟ دانلود و دریافت ما روزی نزدیک 100 گیگ هست.
با سلام بله مشکلی نیست.
سلام خسته نباشید از لحاظ اتک . به چه صورتی؟
خود افرانت وقتی بهش با یه آی پی اتک میشه اون آی پی اتکر رو بلاک میکنه . میخواستم ببینم شما هم نظارت دارید رو سروراتون آی پی اتکر ها بلوک میشه ؟
با سلام سرور تستی میخوام برای 10 دقیقه تست سرعت دانلود و آپلود برروی سرور خودم تو شاتل ، لطفا در صورت امکان پ.خ بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azadfalah
سلام خسته نباشید از لحاظ اتک . به چه صورتی؟
خود افرانت وقتی بهش با یه آی پی اتک میشه اون آی پی اتکر رو بلاک میکنه . میخواستم ببینم شما هم نظارت دارید رو سروراتون آی پی اتکر ها بلوک میشه ؟
بایرام خود دیتاسنتر نظارت دارد بر روی شبکه ما
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EIMAN_NICE
با سلام سرور تستی میخوام برای 10 دقیقه تست سرعت دانلود و آپلود برروی سرور خودم تو شاتل ، لطفا در صورت امکان پ.خ بدید
باسلام سرور تست نداریم متاسفانه
- - - Updated - - -
تمامی سفارشات تحویل داده شد.