پاسخ : هاست میزبانی با آپتایم بالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrasol
دوست من شما خودتون ناراضی در انجمن ندارید؟!برندهای خوب را معرفی کنید تا بهتون بگم همه اونها هم از او وی اچ و هتزنر و ... سرویس ارائه میدن
من برند های معروف هم رفتم سرویس گرفتم
تو هاستینگ و این چیزا
مهم تجربه و عکس العمل زمان وقوع مشکلات هست
نه موقعی که میخوای سرویس بگیری بری برند ها رو نگا کنی
سایتی میشناسم مث پرشین وی دی اس که به قول بعضی ها اسم و رسم داره
ولی واقعا اون چیزی هست که میگن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
love-me
تو هاستینگ و این چیزا
دقیقا!
اسم و رسمی هم نداره البته!شما 10 تومن ازش ارزونتر بدی معروفتر میشی!همین دوستمون که برند برند میگه تا همین چند وقت پیش سه تا تاپیک نارضایتی ازش دیدم(نمیگم کارشون خوب نیست یا حق با مشتریش بوده)
با سلام
با استفاده از کد kharid از 25 درصد تخفیف در خرید اول برخوردار شوید
مختصری درباره شرکت ثمین پرتو داده بخوانید ...
شرکت ثمین پرتو داده با نام مستعار "میزبان سایت به شماره ثبت 17522 و شناسه ملی 10720295480 " به صورت رسمی در تاریخ 1389 فعالیت های خود را در زمینه ی میزبانی لینوکس حرفه ای ، ثبت دامنه ی ملی و بین المللی ، فروش سرور مجازی و اختصاصی و همچنین امنیت سرور آغاز نموده است. متخصصین با تجربه ما، با کمال افتخار شما را تا رسیدن به اهدافتان همراهی نموده، و با استفاده از سرورهای فوق سریع و مدرن، در بزرگترین Datacenter های آمریکا و اروپا، یکی از پایدارترین و سریعترین Host ها را برای شما به ارمغان می آورند. بدون شک شما نیز می توانید، با پیوستن به جمع مشترکین گرامی ما، نهایت کیفیت و سرعت را تجربه نمایید.
شماره تماس : ۰۱۳۳۳۲۴۴۰۷۷ |||| ۰۹۲۱۴۲۷۵۷۷۲ |||| ۰۹۱۱۱۳۰۶۶۴۹ |||| ۳۰۰۰۸۰۱۴۰۰۰۰۰۱
ارتباط وایبری با مدیریت شرکت: ۰۹۲۱۴۲۷۵۷۷۲
پلن |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
فضا
|
50 |
100 |
200 |
500 |
1000 |
2000 |
3000 |
5000 |
10000 |
پهنای باند |
20000 |
30000 |
40000 |
50000 |
100000 |
200000 |
300000 |
نامحدود |
نامحدود |
SubDomain |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
Email |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
ParkDomain |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
Database |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
FTP |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
AddOnDomain |
ندارد |
2 |
3 |
4 |
5 |
10 |
10 |
نامحدود |
نامحدود |
Control Panel |
Cpanel |
Cpanel |
Cpanel |
Cpanel |
Cpanel |
Cpanel |
Cpanel |
Cpanel |
Cpanel |
DataCenter |
Xlhost |
Xlhost |
Xlhost |
Xlhost |
Xlhost |
Xlhost |
Xlhost |
Xlhost |
Xlhost |
فایروال |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
آنتی دیداس |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
آنتی شلر |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
CGI |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
PHP 5.x |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
وب سرور |
لایت اسپید |
لایت اسپید |
لایت اسپید |
لایت اسپید |
لایت اسپید |
لایت اسپید |
لایت اسپید |
لایت اسپید |
لایت اسپید |
پشتیبانی فنی |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
ZendOptimizer |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
IonCube Loader |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
Daily Backup |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
قیمت ماهیانه (تومان) |
ندارد |
ندارد |
ندارد |
9000 |
12000 |
15000 |
18000 |
30000 |
50000 |
قیمت سه ماهه (تومان) |
ندارد |
ندارد |
ندارد |
27000 |
36000 |
45000 |
54000 |
90000 |
150000 |
قیمت شش ماهه (تومان) |
ندارد |
ندارد |
ندارد |
54000 |
72000 |
90000 |
108000 |
180000 |
300000 |
قیمت سالیانه (تومان) |
30000 |
35000 |
45000 |
90000 |
120000 |
150000 |
180000 |
300000 |
500000 |
سفارش |
کلیک |
کلیک |
کلیک |
کلیک |
کلیک |
کلیک |
کلیک |
کلیک |
کلیک |
http://www.mizbansite.com/host.html
http://www.mizbansite.com/hostes.html
http://www.mizbansite.com/hostdl.html
http://www.mizbansite.com/reseller.html
https://clients.mizbansite.com/cart.php?gid=8
http://www.mizbansite.com/vds.html
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
love-me
تو هاستینگ و این چیزا
دقیقا اگه یادتون باشه وقتی اومدید سمت ما دیدی چه مشکلاتی در سرویس تان بود هم از محدودیتی که روی سرویس شما گزاشته بودن هم اینکه مشکلات جدی بود که تیم ما 24 ساعته بر روی این سرویس کار کردن ولی خب بعضی ها چشم دیدن شرکت ما رو ندارن که 24 ساعته دارن سرور هامون رو دی داس میکنن واقعا نمیدونم بجایی که بیاییم باهم دست به دست هم بدیم به هم کمک کنیم بیشتر باهم جنگ میکنیم واقعا انتضار اون حرف ها رو از همکار نداشتم حداقل دیگه باید ما روبشناسه یوزر جدید نیستیم و این همه وقت هست در این انجمن داریم فعالیت میکنیم ولی چی شد ...
متاسفانه بجای اینکه بیان کیفیت خودشون رو ببرن بالا میان و سعی میکنن تا اونی که رفته بالا رو بکشن پایین
واسه همینه هاستینگای ایرانی پیشرفت خوبی ندارن مگر تک و توک چون تلاشی برای بالا رفتن ندارن و فقط فکر فروش هستن
همین یک ماه پیش حدود 500 گیگ اطلاعاتم بجز اون،5 سال زحمتم کلا به باد رفت چرا؟
چون سرور طرف هک شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
love-me
متاسفانه بجای اینکه بیان کیفیت خودشون رو ببرن بالا میان و سعی میکنن تا اونی که رفته بالا رو بکشن پایین
واسه همینه هاستینگای ایرانی پیشرفت خوبی ندارن مگر تک و توک چون تلاشی برای بالا رفتن ندارن و فقط فکر فروش هستن
همین یک ماه پیش حدود 500 گیگ اطلاعاتم بجز اون،5 سال زحمتم کلا به باد رفت چرا؟
چون سرور طرف هک شد
دقیقا اصلا به فکر همکار نیستند این خیلی زشته برای این جامعه که بیاییم خراب کنیم همکار رو جولوی یک مشتری واقعا این رفتار و این حرکت این اقا مثل بچه های چند ساله بوده و بس ای کاش کمی احترام به حقوق دیگران میزاشت و این رفتار رو نمیکرد . در هر صورت ادامه دادن این بحث خوب نیست ممنون از پیام تان.
کلا دو راه برای پیشرفت هست یکی خودت بری بالا یکی دیگران رو بکشی پایین تا ازشون جلو بزنی
متاسفانه تو ایران روش دوم انجام میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
کلا دو راه برای پیشرفت هست یکی خودت بری بالا یکی دیگران رو بکشی پایین تا ازشون جلو بزنی
متاسفانه تو ایران روش دوم انجام میشه
دقیقا به خدا همین یوزر اومده داره از همکاران بدی میگه ولی ما باز پشت همکار در اومدیم ولی اخه ارزش داره خداییش ؟ به خدا زشته وقتی میام میبینم اینطور نوشته والله زشته ممنون از پیامت همکار عزیز .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
دقیقا اصلا به فکر همکار نیستند این خیلی زشته برای این جامعه که بیاییم خراب کنیم همکار رو جولوی یک مشتری واقعا این رفتار و این حرکت این اقا مثل بچه های چند ساله بوده و بس ای کاش کمی احترام به حقوق دیگران میزاشت و این رفتار رو نمیکرد . در هر صورت ادامه دادن این بحث خوب نیست ممنون از پیام تان.
ولی کدوم همکار اقای امین کثریان ؟
قصد جسارت و یکطرفه قاطی یا دخلات و... ندارم مخاطب خاص بنده اصلا خودم هستم اینها یوزر بودن که بعد از ایجاد تجربه کاری اقدام به راه اندازی سایت و...
این نوشته با خودمم اصلا....!
شخص بنده وقتی در تاپیک دیگران دخالت کنم و مزاحم فروشش بشم / وقتی مشتری مشکل داره زنگ میزنه به من یا تیکت میزنه یا هر کار دیگه داره دخلات کنم تو بقیه مواردش بگم هاستت از کجاس یا سرورت چرا اینجوریه / Ohhhh چه بد باز میشه سایتت این چیه چه داغانه ... چیکار میکردی تا حالا تو .............:71:
برخی از دوستان از راهنمایی و حل مشکل مشتری ایجاد بازاریابی میکنن بعضی ها از علم روانشانسی و کلاهبرداری و دروغگویی
اقا اصلا به من چه سایت ایکس هزارتا محصول گذاشته تو سایتش حتی نصفش رو هم نداره ( به قول یه بنده مهمانداری : زیر صندلی های هواپیما محل نصب جیله نجات مشخص کردیم خیالتون راحت.. خودش نیستا فقط محل نصبش کارشناسا مشخص کردن ) :)
به من چه داره چطور میفروشه ارزون فروشه یا گرون فروش مشکلی داری خصوصی بگو ، نصیحته خصوصی بگو ، عیب داره خصوصی بگو اینجوری بیشتر به دل میشینه
شما الان دخالت کردی فردا یکی دیگه میاد....! دونفر میخونن میگن اقای کثریان مثلا کلاهبرداره ! بدون اینکه از کل ماجرا خبر داشته باشه :65:
بیخیال همدیگه !
به قول رشتی ها وا بده اقا.....
درست نیست بخدا 8-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
سعی کنید از برندهایی که هر 3 ماه یک بار نام و رنگ و لعاب خودشون رو تغییر می دهند خریداری نکنید.
اگر به اصل و سابقه افراد مراجعه نمایید این موارد مشخص است.
در هر حال اگر به مشکلی خوردید افراد و برندهای با سابقه ای هستند که می توانند بهترین کیفیت را ارایه دهند.
دوست عزیز مدرکی برای اثبات حرفتون دارید ؟ هر کس عقل داره خداوند بهش قدرت تصمیم گیری داده خودش برندش رو انتخاب میکنه .اگر نیاز بود مشورت کنه میگه . شما نیازی نیست تبلیغ خودت رو بکنی برند معروف !1 نگاه به تاپیک های خودتون کنید بعد بگید در مورد بقیه تخقیق کنن.
چرا اینقدر کینه ؟ اینقدر حسادت ؟ بخدا تو webhostingtalk.com برین ببینید اینطور مواردی هست ؟ هرچند همش انگلیسی هست در حد سواد بعضی دوستان نیست!!! همینکارهارو میکنیم اینقدر اسم ایرانی جماعت بد در اومده.اگر یکی
غیر از ایرانی بیاد تو این جمع چی میگه ؟ میگه اینا زیراب همو میزنن چه توقع داریم ما که خارج از ایران هستیم. یکی هم که خوب کارشو انجام میده باید بقیه خرابش کنن انقدر تکرار کنن تکرار کنن که ادم خودشم باورش میشه اره واقعا نکنه من اینم .... ! و بعد کنار میکشه بخدا دیدم که میگم اینقدر گفتن فلانی فلان فلانی چنان که واقعا همونطوری شد . بجای اینکه تعریف کنیم ز همدیگه با هم همکار باشیم کمک همدیگه کنیم 1 چیزی من ندارم از اون تهیه کنم 1 چیزی شما ندارید از من تهیه کنید هاستینگ خوبی راه بندازیم تو ایران به هم بد و بیراه میگیم ؟ زیراب همو میزنیم ؟ اخه چی گیر شما میاد ؟ یکم منظق خوب چیزی یکم فکر . کی میخوایم به بلوغ فکری برسیم همش جسمی نیست. به خدا زشته