دوستان پیشنهاد دیگری ندارید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر میخواید موفق باشید موضوع کارتون ببینین چی هست و برین دنبال پسوند ها جدید که به کار شما میاد و ثبت کنین حیف هست بعد از چند سال حسرت این پسوند ها باید بخورین :)
معمولا مردم com رو راحت تر یاد میگیرند و نسبت به دامنه های دیگر ، دامنه عمومی تری هست.
مشکل چندتا هست:
1- ایران و پرشین نباید داخل دامنه باشه چون اکثر شرکت هایی معتبری که ssl می دهند مشکل دارند. البته بعضی جا ها مثل comodo و turktrust مشکلی با اینها ندارند ولی تحریم هارو نمیشه پیش بینی کرد به همین دلیل بهتره ایران و پرشین و واژه های این چنینی در دامنه نباشد.
2- اسم شهر یا استان نمی خواهیم باشد. در واقع نمی خواهیم محدودیت مکانی ایجاد کنیم.
3- واژه های شبیه به هم نمی خواهیم انتخاب کنیم مثل parsi و pars30 و parsy
4- عدد در دامنه نباشد.
5- پسوندهای com net org ir دامنه ثبت نشده باشد.
موضوع کاری ما بیشتر سرویس دهی می باشد مثل: سرویس ذخیره فایل - بازی آنلاین - اجرای آنلاین موسیقی - چت و... تقریباً یه چیزی شبیه به گوگل یا فیسبوک!
- - - Updated - - -
سلام،
پیشنهاد من براساس سرویسهایی که می خواهید ارائه کنید:
typhonbox.com
typhonbox.net
typhonbox.org
typhonbox.ir
...
به معنی جعبه تایفون؛ تایفون، اژدهایی با نفس آتشین دارای صد سر و پدر همه هیولاها... (البته جایی در ویکی پدیا انگلیسی ذکر شده که ممکنه کلمه تایفون از کلمه فارسی طوفان گرفته شده باشه)
تایفون ویکی پدیا فارسی
Typhon ویکی پدیا انگلیسی
من سال هشتاد و یک اومدم سایت باز کنم آدرس به ذهنم نیومد کلا بیخیالش شدم تا حالا :))
البته اونموقع پیدا کردن و خرید هاست و دامنه به آسونی حالا نبود و اینترنت انقدر شلوغ نبود.دامنه رند زیاد بود.بچه ها بعدا سایت باز کردن چند تا.تو اونا مشغول بودم از سرم درومد
اگر دامین انتخاب کردی اینجا بگو تا ببینیم سلیقتو
barintools مناسب هست یه غیر از .com بقیه پسوندها باز هستش و .com هم برای فروش گذاشته شده
برین
لغت نامه دهخدا
برین . [ ب َ ] (ص نسبی ) منسوب به بر. بالایین ، یعنی بلندترین و بالاترین ، چه فلک الافلاک را باین اعتبار سپهر برین گفته اند. (از برهان ). برتر و بلند. (غیاث ). بالایین . بلندترین . بالاترین . برترین . عالی ترین . (ناظم الاطباء). اعلی . علْوی . زبرین . زوَرین . فوقانی . روئین . مقابل فُرودین . (یادداشت دهخدا) :
برین آتش است و فرودینْش خاک
میان آب دارد ابا باد پاک .
منم یه دامنه دارم که فقط ir دست خودمه میتونی بقیش رو هم بخری
toty.ir
طوطی
سلام
نوروز 94 نسخه جدید سایتمون رو راه اندازی میکنیم. هر موقع راه اندازی شد ، در همین انجمن یک پست میدیم و اطلاع رسانی می کنیم...
- - - Updated - - -
سلام
نوشتن تایفون یکم مبهم هست. به چند روش میشه نوشت:
typhon
tayphon
tyfon
tayfon
- - - Updated - - -
سلام
برین نسبتاً خوب هست.
tools به درد کار ما نمیخوره چون کا فقط سرویس ابزاردهی نیستیم...