تو دوره نمایندگی یک نماینده ایمیلش رو باwww زده بود تو تبلیغات =)) کارت ویزت و پوستر هاشو الان هم دارم وقتی دلم میگره بهش نگاه میکنم کلی میخندم
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا این ایمیل هارو کسی داره به مام بده
من بدون دیدن ایمیل ها میدونستم، تازه شما کم گفتی، 98 درصد پسر هستند ، 2 درصدر هم پسر هایی هستند که با اسم دختر ثبت نام کردند کارت شارژ بگیرند :d
جناب بیخود کسی رو مسخره نکنید
بله این امکان فقط برای بعضیا وجود داره که با www. ثبت کنن
مال بنده اینه
www.hasanazizi@gmail.com
الان hasanazizi@gmail.com مال بنده نیست اما بالایی مال بندس
پس تا وقتی از چیزی متوجه نشدی تصمیم نگیر
فایل تکسی من نمیبینم.نقل قول:
خیر هکر ها انجام ندادن خودم دیدم
اگه ایمیلی هایی که تو فایل txt هست رو ببنید خودتون هم متوجه میشید ایمیل به اسم پسره و نام دختر :))
اگه امکانش اینجا قرار بدید.
شبکه اجتماعی که هیچ... تو هاستینگم بعضی ها پسرن خودشون رو دختر جا می زنن !
حتما فروش میره بالا ... ما که نمی دونیم .:65:
دامن زدن به ایرادات فنی"فیسنما" به نفع کیست؟/ هواداران "وایبر"و"واتسآپ" در برابر نقص فنی چه واکنشی نشان دادند!
خودشونو مسخره کردن :)))))) نظراتو بخونین حتما
اما نکته مهم در این ماجرا این است که متاسفانه عده ای بجای حمایت از کار متخصصان جوان ایرانی درصدد تخریب آن برآمدند.
من هنوز متوجه نشدم که این چه کار مهمی انجام میدن که ما باید ازشون حمایت کنیم.
کاری نمیکنن جز سرگرم کردن بیخود چهار تا جوان.
اینجوری که اینا میگن حمایت انگار که چه کار مهم و پرسودی برای مملکت انجام دادند.
هدف از ایجاد این شبکه ها جز درآمد از طریق پاپ اپ و تبلیغات بنری چیز دیگه ای نیست.
توی این کشور ما کمتر کسی پیدا میشه که به فکر دیگری باشه همه به فکر سود خودشون هستند.
یه بیانیه دادن همرو مقصر کردن جز خودشون
فیسبوک اگه فیسبوک شد از خودش ایده داده و میده و خواهد داد.کپی نکرده
انقدر سطح فکر پایینه که نوشتن معادل فیسبوک رو درست کردیم تا استفاده کنند اما میگن نکنین
خب مومن.مسلمون.طرف اگه بخواد از از شبکه ای شبیه فیسبوک استفاده کنه خب میره از خوده فیسبوک استفاده میکنه.تو کپی نکن از جوانان متخصص بخواه ایده جدید بدن ملت چششون کور دندشون نرم با کله میان
چطور ضعف های واتساپ و وایبر رو میگی اما نمیگی پیامرسان تلگرام ماه گذشته دویست و پنجاه هزار دلار جاییزه گذاشته بود برا کسی که بتونه تلگرامو هک کنه؟
اولشم که گفتن درحال انتقال سرور از کانادا به ایران بودن که بدلیل نا امنی سرورای ایرانی هک شدن
خب شما از هر دیتاسنتری تو دنیا سرور بگیری اونو self manage تحویل میده.کانفیگ و امنیت با خودته ربطی به امنیت دیتاسنتر نداره که.
والا ادم میمونه چی بگه