با سلام
در تبریز قیمت صفر این مدل از 2170 تا 2300 هست
قیمت شما برای دست دومش خیلی بالاست البته قصد خراب کردن تاپیک رو ندارم
اگر بخوایید بفروشید باید در مورد قیمتش تجدید نظر فرمایید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
در تبریز قیمت صفر این مدل از 2170 تا 2300 هست
قیمت شما برای دست دومش خیلی بالاست البته قصد خراب کردن تاپیک رو ندارم
اگر بخوایید بفروشید باید در مورد قیمتش تجدید نظر فرمایید
ماشین و خونه فرق دارند.
مغازه ای که میاد لب تاپ شما را میفروشه کاربر بهتر اطمینان میکنه چون مغازه دار همه تست ها را کرده و میداند اگر جنس درست نده دست مشتری آبروی خودش در بازار و پیش همکاراش میره و همه میگن یک شخص اومده لب تاپ دست دوم خراب انداخته به این همکار و رفته اونم انداخته به یک مشتری.
یک مغازه دار چیزها و کلک های خیلی بیشتر از یک آدم معمولی میدونه و دستگاه رو خیلی بهتر تست میکنه و عیب های آن را پیدا میکنه تا سعی کنه تو سر مال بزنه و خودش بعدا با قیمت کمتر به خاطر همین عیب های موجود بفروشه.
خونه و ماشین هم تازه چون قیمت بالا هست طرف میگه باشه بریم مستقیم بگیریم که فردا مشکلی هم باشه فروشنده اولیه هست که توضیح بده تازه 50% ممکنه باشه و خیلی مواقع هم همین ها که مستقیم خریدند سرشون کلاه میره و یک خونه به صد نفر فروخته میشه و ... ولی دیگه لبتاپ و ... عین خرید از یک دوره گرد خیابونیه یا خرید گوشی چینی دم در علاءالدین که امروز خریدی، فردا روشن نمیشه ،بری میبینی اون طرف هم نیست و جاش رو عوض کرده.
شما قابل احترام هستید و خدایی نکرده قصد جسارت به شما نیست کلا گفتم بدانید هر مشتری ممکنه چنین فکرایی بکنه و باید قیمت شما حداقل بین قیمت خرید یک مغازه ازتون و قیمت فروش همان مغازه باشه نه بیشتر نه کمتر که خودتون ضرر نکنید و مشتری هم بیاد سمت شما نه مغازه.
باتشکر
درضمن به نظر بنده گارانتی هم داخل ایران یه چیز بی معنیه
یک سوالی از شما دارم
که قصدتون از فروش این لپ تاپ چی هست ؟ چرا خودتون استفاده نمیکنید؟
خراب کردن چیه عزیز . من هم حتما باید برم قیمت کنم چون واقعا بی اطلاع هستم یکی دوساله از قیمت ها
توی پست اول گفتم . واقعا سخت افزار این مدل هنوز هم یکی از قوی ترین کانفیگ های موجود در بازار هست ( در کلیه برند ها ) (اون موقع هم که میخواستم بخرم گرون ترین و قوی ترین لپ تاپ لنوو بود ) و واقعا اصلا کم نمیاره
ولی چون من میخوام گرافیک قوی تری داشته باشم میخوام مدل z5070 رو بخرم و تنها دلیلم هم همین هست
ازش راضی بودی؟
مانیتورش تو آفتاب اذیتت نمیکرد ؟
2100 چرا از شما بگیریم میرویم اکبند میگیرم
دلیلی ندارد گران بخریم یکسال استفاده شده یک سال از گارانتی مانده و شکستگی هم دارد بررسی دقیق گردد معلوم نیست چه مشکلی هم داشته باشد
لپ تاپ مثل پی سی نیست قطعه عوض کنی
من لپتاپ داشتم اکبند گرفتم هاردش مشکل داشت بردم گارانتی رم و هارد عوض کردیم هنوز مشکل دارد :| هرکسی یک حرفی زد ویندوز و ... عوض کردیم تاثیر نداشت مشکل مرگ ویندوز میداد :| سر گران شدن دلار فروختمش به قیمت خرید :| الان 2 تومان هم پیدا نمیکنم ازش و هم رنگش تک بود
با این مشکل کسی نمی خرید شانس من هم گران شدن دلار بود به همون قیمت فروختمش
رم 8 سی پی یو 5i مدل دل 5110
من خریدم 920 تومان با این مشخصات 2 تومان است
آره با این کانفیگ فکر نکنم pc یا لپ تاپ خیلی قوی تری داشته باشیم الان . تنها فرقش هم با مدلی که میخوام بخرم گرافیکش هست که این 740 هست اون 860 هست فکر کنم مگر نه سی پی یو قوی تر از این نیست کلا و رم هم که 8 هست و هارد هم که 1 هست عالی هست کلا
توی نور هم نه چون مات هست این مدل ابدا اذیت نمیشید و فرقش هم با مدل z500 دقیقا همین مات بودنش هست که توی این مدل لنوو جبرانش کرده
والا بنده نگفتم شما بفرمایید این مدل رو بگیرید ولی لطفا بفرمایید این قیمت رو از کدوم فروشگاه گرفتید که من هم زنگ بزنم و قیمت نو و دست دوم این کانفیگ رو مشاهده کنم . ابدا فکر نمیکنم این مدل زیر 2300 400 باشه الان توی بازار
من هم یک سال استفاده کردم و 500 600 زیر قیمت میدم . بررسی هاتون رو هم انجام بدید . شکستگی هم اگر بنده میدونستم مشکلی ایجاد کرده برای لپ تاپ حتما درستش میکردم با 10 15 تومن و نمیذاشتم کسی بفهمه کلا ولی چون میبینم مشکلی نداره توی تصویر هم زدم
در مورد دوم هم نظری ندارم
سلام ، خارج از بحث فروش لپ تاپ و قیمت ، اگه میخواید به خاطر گرافیک z5070 بخرید دست نگه دارید یکم بیشتر درباره گرافیکش جستجو کنید ،منابع زیاده ، چند جا خوندم که همین گرافیک 720 از گرافیک 840 توی تست هایی که ازش گرفتن بهتر عمل کرده البته سی پی یو 510 هم قوی تر از 5070 هست. بازم اگه دیدید قانع شدید برای خریدن ،اونوقت بخرید