پاسخ : راه اندازي درگاه پرداخت آنلاين براي تمامي همكاران
نقل قول:
اصول بحث امنيت در درگاه ما مطرح نيست چون هر چيزي در طرف بانك انجام ميشه و هيچ چيزي در طرف ما نيست . ضمنا امنيت لازم را نيز داريم.
عزیز من امنیت سایت شما اینقدر هست که پسورد رو به صورت * نمایش بده ؟ !!! این ساده ترین اصول امنیت هست که پسورد نباید مستقیم تو کارد نوشته بشه که سایت شما نداره ! اینو درست کن خواهشا !
نقل قول:
3- چرا گرافيك سايت شما ضعيف است؟
اولا: تازه راه اندازي شده و پيشرفت در اين كار مستلزم صرف وقت و با پيشنهادات شما امكان پذير است.
دوما: چون اين يك درگاه است و و ظيفه انتقال پول از يك حساب به حساب ديگر را دارد بنابراين نيازي به گرافيك آن چناني نيست. ضمنا هسته اسكريپت مهم است نه ظاهر اسكريپت.
درسته که سایت نباید سنگین باشه ولی استاندارد های جهانی رو باید داشته باشه !!!!
نقل قول:
6- آيا ارسال مدارك به صورت فكس نيز مورد قبول است؟
خير - چون طبق قانون كپي و يا فكس از لحاظ قانون ارزش قانوني ندارد.
مدارکی که شما میگیرید رسما اعتبار قانونی ندارن ! چون قراردادی با بانک بابت این کار نبستید !!! اگه هم اتفاقی بیوفته بانک فقط و فقط شما رو مسئول میدونه نه مدارک رو ! اگه هم قراردادی چیزی دارید لطف کنید بزارید همه ببینن اینجوری اعتماد هم بیشتر میشه !
[QUOTE=novinsite;130264]من فكر ميكينم چون ما شركت هستيم بحث اطمينان كاملا برآورده شده است. لطفا اگر ايده خوبي براي اطمينان داريد بفرمائيد.
فعلا راه اندازي اين سيستم رايگان است و كارمزدي ندارد.
انتقال وجه به حساب شما در صبح روز كاري بعد انجام ميشود و اين انتقال بدون درخواست انتقال انجام ميگيرد.[COLOR="Silver"]
دوست عزیز من ومن خودم بعد از چند ماه به زرین پال با اینکه کارمزدش گرون اعتماد کردم دوست عزیز خیلی شرکت ها بودن یک شبه امدن و رفتن برداشت بد نکن لطفا فقط نظر باید تست های صورت بگیره
شما تا حالا چقدر هزینه کردین برای این سرویس؟
دوما اینکه اگه کارمزدی دریافت نشه یک خورده بحث داره
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
شما حتی سایت هاستینگتون درگاهاش امن نیست (
نقل قول:
من فكر ميكينم چون ما شركت هستيم بحث اطمينان كاملا برآورده شده است. لطفا اگر ايده خوبي براي اطمينان داريد بفرمائيد.
فعلا راه اندازي اين سيستم رايگان است و كارمزدي ندارد.
انتقال وجه به حساب شما در صبح روز كاري بعد انجام ميشود و اين انتقال بدون درخواست انتقال انجام ميگيرد.
همون طور که دوست خوبمون اشاره کردن , اعتماد الکی ایجاد نمیشه تازه زرین پال نهایت ملزومات اینکارو تامین کرده !!!
و بدون کارمزد بودن سیستم حالا میشه با یه روشی توجیهش کرد ! ولی انتقال وجه هر روز و بدون درخواست اون توجیه رو هم از بین میبره و قضیه رو دو چندان مشکوک میکنه ! چون شما باید چند نفر بزاری که حسابرسی کنند و مبلغ رو واریز کنن و ضمنا این نشونه اعتبار سیستم نیست ! شما اگه یه نفر تو سیستمت کلاه برداری کنه چطوری میخوای پولو به صاحبش برگردونی ! اینقدر عجولانه تصمیم نگیرید ! این یک ضعف نیست که پول چند روز پیش شما بمونه ! بلکه این یه قدرته که به سیستمت اعتبار میده تا جلوی کلاهبرداری گرفته بشه ! به نظر من تجدید نظر کن !
طبق تجربه که من دارم نفس کشیدن هم امروز هزینه داره نگید که در راه رضای خدا هر روز می رید توی صف بانک و پول واریز می کنید به حسابشون
چند وقت پیش متوجه شدم یه شرکت که حالا اسمش را نمیارم جهت خرید دامین(.com.) (net)یه کپی از کارت ملی را باید براش می فرستادی حالا متوجه شدم که از کپی های کارت ملی برای خرید سیم کارت و ثبت نام در سایت ساماندهی و هزار جای دیگه استفاده کرده بود
بهشون هم گفتم برای چی کارت ملی می خواهید می گفتند ما طبق قانون عمل می کنیم
نقل قول:
طبق تجربه که من دارم نفس کشیدن هم امروز هزینه داره نگید که در راه رضای خدا هر روز می رید توی صف بانک و پول واریز می کنید به حسابشون
چند وقت پیش متوجه شدم یه شرکت که حالا اسمش را نمیارم جهت خرید دامین(.com.) (net)یه کپی از کارت ملی را باید براش می فرستادی حالا متوجه شدم که از کپی های کارت ملی برای خرید سیم کارت و ثبت نام در سایت ساماندهی و هزار جای دیگه استفاده کرده بود
بهشون هم گفتم برای چی کارت ملی می خواهید می گفتند ما طبق قانون عمل می کنیم
بله , eثبت نام سیم کارت ایرانسل رو من هم دیدم ! :))
در کل حالا میتونن برای پرداخت ها از اینترنت استفاده کنن و رسید دیجیتال بگیرن ولی نیاز هست که هر روز صبح حسابرسی انجام بشه ! که اگه سیستم کار درست باشه یه مدت کوتاه بعد یوزراش تصاعدی زیاد میشن حالا کی میاد هر روز صبح حسابرسی کنه ؟!!! یعنی حقوق این همه حسابدار از کجا تامین میشه !؟ و خدمات هم که در آینده نمیخواین کم کنین ؟ :d مثلا فردا بگین هر ماه یه بار بیشتر نمیشه درخواست داد ! ضمنا اون مورد بالا هم ممنون میشم بگید از چه طریق حل میکنید ؟ یعنی اگه کسی کلاه برداری کرد شما چجوری پول مال باخته رو بر میگردونید ؟ ! درسته که شاید به ظاهر وظیفه شما نباشه ولی در حقیقت چون شما دارید در خرید واسطه میشید باید امنیت خرید هم یه جورایی تضمین بشه دیگه ؟! ممنون میشم اگه توضیح بدید و لطف کنید بفرمایید مجوزی از بانک خاصی گرفتید یا نه همین جوری دارید فعالییت میکنید ؟
در رابطه با حوادث ناشی از هک و ... و از دست رفتن اطلاعات شما چه اقدامی می کنید ؟!
اگر کارمزد نمیگیرید و پول هم نمی خوابه پس چطور سیستم به کارش ادامه میده ؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدید