پاسخ : یک سوال در مورد ایجاد درگاه اینترنتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alita
سلام.ببخشید نمی دونستم این سوال رو کجا بپرسم. من می خوام برای سایتم درگاه اینترنتی قرار بدهم. اما وقتی تو گوگل سرچ می کردم می نوشت درگاه ملت و یا درگاه بانک ملی و یا ..... ایا این به این مفهوم است که من باید برای ایجاد این قابلیت که هر فرد با هر کارت شتاب بتواند خرید کند باید بروم در هر بانک و فرم تقاضا برای درخواست درگاه پرداخت اینترنتی پر کنم؟؟ یعنی ایا باید هم بروم بانک ملت و هم ملی وهم صادرات و هم تجارت و هم .... تا فردی که قرار است مثلا با کارت صادراتی که دارد بتواند از من خرید کند؟ ضمنا من یک فرد حقیقی هستم. شما بهترین بانک را چه پیشنهادی می دهید.
ضمن اینکه من وقتی سرچ می کردم نوشته شده بود که اول باید نماد بگیریم و بعد بانک به ما درگاه میده!! ایا این مسخره نیست!! یعنی من وقتی سایتم رو راه اندازی کردم باید منتظر بمونم که حالا این نماد اعتماد الکترونیکی سایت من رو قبول کنه و بعد از تایید بتونم درگاه خرید اینترنتی رو در سایت قرار بدهم؟؟؟ یعنی باید یک مدت سایت من بی دلیل بخوابه و مردم فقط سایت را ببینند و نتوانند خرید کنند؟؟!!!!!
درگاههای واسط زیادی وجوددارند کارمزد دریافت میکنند نمیکنند و... بلاخره هر درگاهی مزیت های و معایب خودشو داره بنده زرین پال رو بخاطرنوآوری هایخاص خودش بیشتر قبول دارم!!!!!
زرین کارت میتونه مزیتی نسبت به سایردرگاههای دیگه باشه!شما گرفتن درگاه از زرین پال و در یافت زرین کارت(البته هزینه زرینکارت جدادریافت میشه)انگار در یه بانکی حساب بازکرده و از درگاه اون بانک استفاده میکنید به هرحال بازهم تصمیم باخودتونه!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
اگر منظورتون سرویس خودتون ( زرین پال ) هست :
بنده تراکنش های بالایی ندارم
در نتیجه تسویه آنی هم آنچنان برای بنده مهم نیست .
بدون کارمزد اگر اشتباه نکنم نیاز به خرید زرین کارت هست
که با توجه به تسویه های بپایین بنده هزینه ای که بابت زرین کارت پرداخت می کنم به اندازه کارمزدی هست که شاید توی 6 ماه از بنده دریافت بشه .
مشکل بزرگ شما این هست که افرادی که استفاده اندک دارند رو مد نظر قرار نمیدید و بیشتر روی افرادی تمرکز دارید که استفاده بالایی دارند .
افرادی که تراکنش های کمتری دارند تعداد بالاتری رو به خودشون اختصاص می دن که در مجموع شاید سود خیلی بیشتری داشته باشه .
در نتیجه باید به این گروه توجه بشه .
به نظر بنده بزرگترین مشکل شما این مورد هست .
اگر اشتباه می کنم تصحیح کنید .
يعنی در 6 ماه ورودی حساب شما کمتر از 1 مليون تومان هست ؟
چون اگر در 6 ماه 1 مليون ورودی داشته باشيد کارمزد اون بين 10 هزار تومان تا 25 هزار تومان هست.
در حالی که هزينه زرين کارت فقط 10500 تومان هست.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinh
چه کل کلیه بین دو ارائه دهنده درگاه!
کل کل باعث رقابت و افزايش کفيت سرويس دهی هست :)
همين کل کل هست که باعث پيشرفت سرويس ها و ارائه سرويس های جديد و نو ميشه.
اين کل کل باعث کاهش کارمزد ها و در نهايت حذف اونها
افزايش سرعت پاسخگویی به تيکت ها و به زير 1 ساعت رسوندن زمان متوسط اونها
ارائه راهکارهای جديد نظير USSD، نرم افزار موبايل، درگاه های مستقيم (با نام و لوگوی سايت ها)
تسويه های سريعتر و بعضا آنی
و ....
شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
يعنی در 6 ماه ورودی حساب شما کمتر از 1 مليون تومان هست ؟
چون اگر در 6 ماه 1 مليون ورودی داشته باشيد کارمزد اون بين 10 هزار تومان تا 25 هزار تومان هست.
در حالی که هزينه زرين کارت فقط 10500 تومان هست.
بله دلیل نمیشه بنده تمامی سرویس هایی که به کاربران ارائه میدم ورودی بالایی داشته باشند .
به عنوان مثال :
بنده به عنوان یک تازه کار قصد شروع کاری رو دارم .
تراکنش های بنده اصلا مبلغ بالایی نیست و درامد بالایی هم ندارم .
به دنبال درگاهی خواهم بود که راحت تر و بدون دردسر بتونم ازش استفاده کنم .
در نتیجه سرویس دهنده ای رو انتخاب می کنم که شاید توی 6 ماه ( 6 ماه نه 3 ماه ) کارمزدی معادل 10 تومان رو از بنده دریافت کنه .
خیلی ها این کار رو انجام میدن در صورتی که با خرید یک کارت 10 تومانی میتونن بعد از 3 ماه سود کنن .
فعالیت های تجاری به این صورت فقط نباید سود طرف و یا بهتر بودن نسبت به یک نفر دیگه رو مد نظر قرار داد .
باید ذهنیت و نحوه تصمیم گیری افراد فعال توی این زمینه رو مد نظر قرار داد و بر اساس اون پیش رفت .
با از دست دادن افراد تازه کار هم در آینده مشکل دیگری خواهد بود :
همین افراد بعد از مدتی به درامد های بالاتری میرسند و کارمزد بیشتری دریافت میدن .
خیلی وقت ها به دلیل اعتماد و فعالیتی که با همین درگاه های با کارمزد داشتند ، درگاه خودشون رو عوض نمی کنن و به دلایل مختلف مثل تنبلی ، اعتماد ، عدم تمایل به تغییر و ... روی همون درگاه باقی می مونن .
به نظر بالا کدوم سرویس سود بیشتری میبره ؟
درگاهی که زحمت کشیده و امکانات مختلف ارائه داده یا درگاهی که چندان قابلیت های مختلفی ارائه نمیده ؟
مهم ترین اصل توی این فعالیت دادن حق انتخاب به کاربر هست .
شاید کاربر توی تصمیم گیری های تجاری خوب نباشه و تصمیم درستی نگیره .
بدون شک امکان این که این دسته از افراد رو به دسته افرادی که تصمیم گیری های خوبی می کنن و یا ... بسیار دشوار هست ولی قرار دادن حق انتخاب و چند حالت بودن سرویس ساده تر و بسیار پر سود تر هست .
حتی با وجود این قابلیت باز هم کاربر ها بیشتر شما رو مد نظر قرار میدن و حتی شاید هیچکس از اون استفاده نکنه .
این ها نکته هایی بودند که توی این مدت به عنوان تجربه کسب کردم .
امیدوارم به شما توی بهتر کردن سرویستون کمک کنه .
نکته دیگه بود بنده در خدمتتون هستم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinh
چه کل کلیه بین دو ارائه دهنده درگاه!
افتخار شرکت ما به مورد توجه قرار دادن هر کاربر با هر میزان تراکنش ماهانه و سالانه می باشد که سبب می شود فعالسازی درگاه اختصاصی برای تمامی کاربران در هر تعداد رایگان باشد
به تسویه حساب آنی ( هر چند با کارمزد ۱ درصد ) ولی در هر زمان و تا سقف ۱۰۰۰۰۰۰۰ ریال برای حساب ملت و ۴۰۰ تومان برای سایر بانک ها
به پشتیبانی ۲۴ ساعته و حرفه ای که کاربر جواب بعضی سوالات خاص خود را پس از تیکت در ساعت ۲ شب با تماس تلفنی دریافت می کند
و رضایت اکثریت کاربران از پشتیبانی مجموعه که با تمامی این موارد حاضر می شوند کارمزد ۱ درصد را به سایر موارد ترجیح دهند و رضایت کاملی داشته باشند.
هر چند سیباپال کمتر از ۱ سال است فعالیت می کند اما تواسنته کاربرانی حرفه ای را در مجموعه خود راه دهد.
امید به خدا طی خدماتی که در حال پیاده سازی است تا پایان زمان ۱ ساله فعالیت سیباپال رونمایی خواهد شد و لطف تمامی کاربران عزیز را جبران خواهیم نمود.
خواهشمندم از ریپلای دادن پست بنده که تماما مربوطه به خدمات درگاه سیباپال می باشد خودداری شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
بله دلیل نمیشه بنده تمامی سرویس هایی که به کاربران ارائه میدم ورودی بالایی داشته باشند .
به عنوان مثال :
بنده به عنوان یک تازه کار قصد شروع کاری رو دارم .
تراکنش های بنده اصلا مبلغ بالایی نیست و درامد بالایی هم ندارم .
به دنبال درگاهی خواهم بود که راحت تر و بدون دردسر بتونم ازش استفاده کنم .
در نتیجه سرویس دهنده ای رو انتخاب می کنم که شاید توی 6 ماه ( 6 ماه نه 3 ماه ) کارمزدی معادل 10 تومان رو از بنده دریافت کنه .
خیلی ها این کار رو انجام میدن در صورتی که با خرید یک کارت 10 تومانی میتونن بعد از 3 ماه سود کنن .
فعالیت های تجاری به این صورت فقط نباید سود طرف و یا بهتر بودن نسبت به یک نفر دیگه رو مد نظر قرار داد .
باید ذهنیت و نحوه تصمیم گیری افراد فعال توی این زمینه رو مد نظر قرار داد و بر اساس اون پیش رفت .
با از دست دادن افراد تازه کار هم در آینده مشکل دیگری خواهد بود :
همین افراد بعد از مدتی به درامد های بالاتری میرسند و کارمزد بیشتری دریافت میدن .
خیلی وقت ها به دلیل اعتماد و فعالیتی که با همین درگاه های با کارمزد داشتند ، درگاه خودشون رو عوض نمی کنن و به دلایل مختلف مثل تنبلی ، اعتماد ، عدم تمایل به تغییر و ... روی همون درگاه باقی می مونن .
به نظر بالا کدوم سرویس سود بیشتری میبره ؟
درگاهی که زحمت کشیده و امکانات مختلف ارائه داده یا درگاهی که چندان قابلیت های مختلفی ارائه نمیده ؟
مهم ترین اصل توی این فعالیت دادن حق انتخاب به کاربر هست .
شاید کاربر توی تصمیم گیری های تجاری خوب نباشه و تصمیم درستی نگیره .
بدون شک امکان این که این دسته از افراد رو به دسته افرادی که تصمیم گیری های خوبی می کنن و یا ... بسیار دشوار هست ولی قرار دادن حق انتخاب و چند حالت بودن سرویس ساده تر و بسیار پر سود تر هست .
حتی با وجود این قابلیت باز هم کاربر ها بیشتر شما رو مد نظر قرار میدن و حتی شاید هیچکس از اون استفاده نکنه .
این ها نکته هایی بودند که توی این مدت به عنوان تجربه کسب کردم .
امیدوارم به شما توی بهتر کردن سرویستون کمک کنه .
نکته دیگه بود بنده در خدمتتون هستم .
من به شما اطمينان ميدم ورودی حساب شما در 6 ماه بيش از 1 مليون تومان هست.
با اين حال اگر واقعا ورودی حساب شما در اين مدت کمتر از اين رقم هست احتمالا فعاليت شما هنوز به صورت جدی شروع نشده.
ان شاء الله هر زمان که فعاليت رو بصورت جدی شروع کنيد خودتون ميتونيد از بين سرويس های موجود و با کارمزد های مختلف سرويس با کارمزد پايين تر و با تسويه سريعتر رو انتخاب کنيد.
زرين پال به عنوان تنها سرويس دهنده ای که سرويس بدون کارمزد با تسويه آنی رو ميده، خوشحال ميشه که بتونه شما رو هم در بين پذيرنده های خودش داشته باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
من به شما اطمينان ميدم ورودی حساب شما در 6 ماه بيش از 1 مليون تومان هست.
با اين حال اگر واقعا ورودی حساب شما در اين مدت کمتر از اين رقم هست احتمالا فعاليت شما هنوز به صورت جدی شروع نشده.
ان شاء الله هر زمان که فعاليت رو بصورت جدی شروع کنيد خودتون ميتونيد از بين سرويس های موجود و با کارمزد های مختلف سرويس با کارمزد پايين تر و با تسويه سريعتر رو انتخاب کنيد.
زرين پال به عنوان تنها سرويس دهنده ای که سرويس بدون کارمزد با تسويه آنی رو ميده، خوشحال ميشه که بتونه شما رو هم در بين پذيرنده های خودش داشته باشه.
بله خوب بیشتر هست
شاید خیلی هم بیشتر باشه .
ولی خود بنده از دسته افرادی هستم که تغییرات رو چندان سریع انجام نمیدم .
توضیحات کامل تر توی پست قبلی عنوان شد که امیدوارم مطالعه کنید و مورد توجه قرار بدید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
بله خوب بیشتر هست
شاید خیلی هم بیشتر باشه .
ولی خود بنده از دسته افرادی هستم که تغییرات رو چندان سریع انجام نمیدم .
توضیحات کامل تر توی پست قبلی عنوان شد که امیدوارم مطالعه کنید و مورد توجه قرار بدید .
خوب پس شما هنوز ترجيح ميديد کارمزد رو پرداخت کنيد ولی زير بار تغيير نريد ولی:
يک آفر ويژه برای شما پيام خصوصی شد تا ان شاء الله روند خوشحال شدن ما و نپرداختن کارمزد توسط شما سريعتر انجام بشه. :)
متاسفانه با این شرایط سخت گیرانه ای که برای گرفتن درگاه بانکی گذاشتن و با این تبلیغات منفی که در رسانه ها برای خرید اینترنتی میشه هیچ وقت نمیتونم امیدوار باشم که زمانی یه فروشگاه اینترنتی هم یک شغل محسوب بشه .
استارتر عزیز بنده هم با شما موافقم که این همه سخت گیری ها برای گرفتن درگاه بانکی بیجا هستش و واقعا نمیدونم این قوانین از روی چه اصلی ایجاد شدن ؟!!
پی نوشت : عنوان تاپیک " یک سئوال در مورد ایجاد درگاه اینترنتی" هستش یا تبلیغ درگاههای واسط ؟!!!
از همه ی دوستانی که در تاپیک شرکت کردند تشکر می کنم.
ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه مثلا این اسکریپت های درگاه پرداخت که سایت های واسطه برای درگاه می دهند از نظر کارایی چه تفاوتی با همدیگر دارند؟ البته می دونم خود قضیه این اسکریپت ها چیست. اما مثلا من اگر یک سایت فروشگاهی داشته باشم و بخواهم از اسکریپت جوملا و یا وردپرس و یا هر چیز دیگه ای غیر از اسکریپت درگاه مخصوص فروشگاه برای فروشگاه استفاده کنم چی میشه؟ چنین اسکریپت هایی رو در یکی از درگاه های واسطه معروف دیدم و به خاطر همین سوال کردم.امیدوارم منظورم رو خوب رسانده باشم.
- - - Updated - - -
در واقع منظورم از اسکریپت همون پلاگین هست.
- - - Updated - - -
من فقط نمی خواهم اسم درگاه واسطه ای رو که این پلاگین ها رو در اون دیدم مستقیم نام ببرم.
- - - Updated - - -
پلاگین هایی مانند PHP asp نمونه کد سی شارپ و یا مارکت ساز و یا ........
- - - Updated - - -
در واقع این پلاگین ها