با سلام.
منظور از A Record و NS Record چیه ؟
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام.
منظور از A Record و NS Record چیه ؟
با تشکر
برای این کار تو پنل دامین ای پی سرور رو بدید
مثلا تو Ns1 بدید XXX.XXX.XXX.XXX
و تو Ns2 یا همون ای پی را بدید یا اگر ای پی دیگه ای دارید انو بنویس همین خودش بعد از چند ساعت یا همون زمان ست میشه
دوست عزیز
طبق توضیحات بسیار خوب شما من به این طریق پیش رفتم ببینید درست رفتم :
بنده وقتی اکانتی برای مشتری میسازم و آی پی اختصاصی میخواد گزینه ی se the nameservers specified at the Domain's Registrar
(ignore locally specified nameservers) را فعال کردم و dns های که نمایش داد ns1.above.com , ns2.above.com بود ، بعد وارد DNS Function قسمت Edite dns zone شدم و همه ی ns1.above.com , ns2.above.com را به dns مورد نظر خودم تغییر دادم --> بعد وارد add a DNS Zone شدم و طبق تصویر اسکرین شات 2 بالا ، dnsهایی که ایجاد کردم رو وارد کردم . بعد وارد کنترل پنل دامنه شدم و child name server , name server رو به dns های ایجاد شده تغییر دادم
درسته ؟
می تونید از خدمات میزبانی dns استفاده کنید تا کنترل بیشتری بر روی تغییرات رکورد ها داشته باشید.
من یه دامنه IR ثبت کردم میخواستم بدونم از کجا باید DNS پابلیک بگیرم تا بتونم ادرس سایت که با www شروع میشه و همچنین ادرس mail که به صورت mail.company.ir هست را به صورت رکورد DNS اضافه کنم …. آیا با گرفتن هاست چه ویندوزی و چه لینوکسی من میتونم DNS پابلیک خودم را داشته باشم اگر نه چطور میشه من برای دامنه که گرفتم یه DNS Zone داشته باشم که بتونم داخلش رکورد اضافه کنم به صورت پابلیک ؟؟
موضوعی رو شما بالا آوردید که مال 2 سال پیشه!!!
اما به هر حال برای dns اختصاصی علاوه بر اینکه باید از پنل مدیریت دامنه تنظیماتی رو انجام بدید، باید روی سرورتون چه ویندوز و چه لینوکس سرور dns نصب شده داشته باشید و دسترسی به اون هم داشته باشید.
که با توجه به اینکه شما اسم هاست رو آوردید، امکان داشتن dns اختصاصی روی هاست از جانب شما نیست. مگر اینکه از مدیر سرور بخاید که چنین کاری رو براتون انجام بده...