پاسخ : دوستان " مای بی بی " یا " وی بی "
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sor
ممنون از نظر شما ولی من بحث رو این هست بیشتر سیستم های کرک شده خیلی بیشتر طرف داره تا سیستم های رایگان.
به نظر خودمم وی بی از همه بهتر هست
ولی مای بی بی و ipb نیز خیلی بهتر میتونند باشند.
الان من موندم سر سه راهی کدوم راه رو برم / این سه سیستم هر کدوم خوبی و بدی های خودش رو داره منم مموندم هیمن طوری !!!!!!!!!
درود
لطفا ملاک هایی که برای انتخاب اسکریپت دارید را قرار بدید تا راحت تر بتوانیم شما را راهنمایی کنیم
اگر هزینه براتون مهم نیست و به دنبال بهترین از هر لحاظ هستید بهتر به دنبال طراحی اختصاصی باشید از نظر امنیتی هم خیلی به نفع تون هست
همچنین پیشنهاد میکنم اگر مایلید از انجمن ساز های آماده استفاده کنید ، چند تا از بهترین انجمن های ویبولتین را با بهترین انجمن های مای بی بی و ipb مقایسه کنید
و درصورتی که مایل بودید نتایج بررسی های خود را قرار بدید تا نتایج شما را تکمیل تر کنیم
پایدار باشید
پاسخ : دوستان " مای بی بی " یا " وی بی "
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbas141
درود
لطفا ملاک هایی که برای انتخاب اسکریپت دارید را قرار بدید تا راحت تر بتوانیم شما را راهنمایی کنیم
اگر هزینه براتون مهم نیست و به دنبال بهترین از هر لحاظ هستید بهتر به دنبال طراحی اختصاصی باشید از نظر امنیتی هم خیلی به نفع تون هست
همچنین پیشنهاد میکنم اگر مایلید از انجمن ساز های آماده استفاده کنید ، چند تا از بهترین انجمن های ویبولتین را با بهترین انجمن های مای بی بی و ipb مقایسه کنید
و درصورتی که مایل بودید نتایج بررسی های خود را قرار بدید تا نتایج شما را تکمیل تر کنیم
پایدار باشید
والا همون طور که میدونید اولین چیز امنیت هست . که باید هر سیستم یا هر پروژه ای این رو داشته.
بعد هم که میدونید رابط کاربری هست . vb رابط خیلی خوبی داره از بین ها البته به گفته های دوستان ipb هم که ذکر کردن چیزی خوبی هست.
بعد هم که امکانات هستش که اکثرا همه امکانات دارن و مشکلی نیست.
الان من میخوام راهنمایی کنید که با کدوم سیستم بزنم این رو که در اینده به مشکل بر نخورم ( البته اینم بگم این مشکل بزرگی یا سوال سنگینی نیست که بخوام این قدر کشش بدم ولی میدونید قبل از انجام هر کاری بهترین کار این هست که خوش مشورت و مقایسه کنید که در اینده به مشکلی بر نخورید )
من الان روی دامینم مای بی بی نصب کردم ولی زیاد چنگی به دل نمیزنه و همین طوری موندم
:63: