دنبال کار شبکه ای رو بگیر توپ تکونت نمیده
( ابر تجارت کهکشان ) پرس و جو کن ببین تو شهرتون احتمالا اومده باشه برو یکبار پرزنت شو همه توضحیات رو بهت میدن
نمایش نسخه قابل چاپ
دنبال کار شبکه ای رو بگیر توپ تکونت نمیده
( ابر تجارت کهکشان ) پرس و جو کن ببین تو شهرتون احتمالا اومده باشه برو یکبار پرزنت شو همه توضحیات رو بهت میدن
هاستینگ یا با تجربه شروع میشه
یا با پول
با تجربه شروع بشه باید چند سال خاک بخوری
با پول شروع بشه باید بالای 100 میلیون خرج کنی
چون متخصص آپ نگه داشتن سرور و ... هزینه داره
اگه بخوای کولو کنی سخت افزار یک سرور خوبش بالای 10 20 میلیونه فقط
من تا الان به خاطر علاقه و تعهد به مشتری ها موندم و کارم طراحی سایت و این چیزاست پس تو نت میمونم
اگه بنا بر پول میخوای بیای هاستینگ نیای بهتره چون اگه واسه پول هاستینگ رو انتخاب کرده بودم تا الان نمی موندم
شاید پول هم در بیاری اما سلامتیت مهم تره
استرس و فشار هاستینگ بدن رو داغون میکنه الان نتیجش معلوم نیست
20 سال دیگه مدیر های هاستینگ رو ببین همه موها شده رنگ دندون
تمام کارها دردسر داره
هاستینگ هم باید کاملا بهشون پشتیبانی بدی تا به مشکل نخورن و دان نشدن سرور و............
مشکلات دیگه یعنی همه کار دردسر داره ولی به قول دوستمون کسی که میخواد فقط برای پول بیاد نمیتونه دووم بیاره چون بعد از چند ماه که سود نکنه میبنده و میره ولی علاقه باشه هر چه قدر هزینه کنه چون علاقه داره جمع نمیکنه و نمیره.
ولی کلا همه کار استرس داره
اگر شرکت های خارجی رو ببینید که در بخش اینترنت فعالیت می کنند مثل گوگل , یاهو و غیره اتاق های برای استراحت , تمرکز و غیره دارن که با رنگ های روانشناسی شاد طراحی شده اند چون کار اینترنت بسیار استرس اور هست ولی متصفانه اینجا...
همه دوستان متصفانه میگن علاقه تا کی میتونید دنبال علاقه باشید که پشتش هیچ پولی نیست و فقط وقت تلف کردن و فشار استرس است. البته خیلی ها هستن که به جاهای خوبی رسیدن باید علمی پیش برید با ازمون و خطا هم استرس داره هم پدر مشتری درمیاد...
10 میلیون بانک بزارید هیچ ارزشی نداره بزن تو کار غیره اینترنت با کسی شریک شو مغازه بزن و از این کار ها.
درود
برادرانه بهت نصیحت میکنم اگه تجربه هاستینگ نداری کلا دور برش نیا ، بازار خیلی سنگینه با مغذ میخوری زمین هم عمرت و هم پولت میره!
ولی اگه تجربه داری اتفاقا باید وارد شی ، پتانسیل خوبی در ایران وجود داره که فقط نیاز هست بازاریابی کنی و کار خوب ارائه بدی.