28.5 ثبت فوری در Direct I تمایل داشتید پیغام بدید.
نمایش نسخه قابل چاپ
به هیچ عنوان فعلا دومین های co. رو در دایرکت آی رزرو نکنید، چون مید ز ده !!!!!
ببینیم host.co و forex.co به کی می رسه :D
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
بهترین جا فعلا register.com و networksolution.com هستند . ولی متاسفانه اکثر دامین های امشب گرفته می شند .
عجب این کشور کلمبیا طرفدار پیدا کرده که سه سوته همه دامین ها رو گرفتن :)
من ساعت 4 به وقت گرینویچ 2 دومین خیلی مهم رزرو کردم و از ساپورت دایرکت آی پرسیدم کی ثبت نهایی میشه و اون گفت تا دو ساعت دیگه یعنی 6 به وقت گرینویچ
بعد از چند ساعت الان دو ایمیل از دایرکت آی رسید که عملیات ثبت به دلیل زیر ناقص مونده !!!
Reason for Failure: null : Domain Already Registered
بعد رفتم هویز گرفتم و دیدم که هر دو دومین دقیقا ساعت 6 گرینویچ در رجیسترار های دیگه ای با مشخصات نامعلوم ثبت شده !!!!!!!!!!!
عین پیام ریسلرکلاب:
Dear Reseller,
We will close Pre-orders for the .CO General Availability on the 20th of July, 2010 at 16:00 UTC. Registrations will re-open at 18:00 UTC along with the General Availability Period.
All Registrations are available for $24.99 only, which will be charged only once the Domain is successfully Registered post the 20th July, 2010. This makes it an absolutely risk free offer as you only pay if the Domain is Registered.
Please Note: General Availability will begin on the 20th of July, 2010 at 18:00 UTC.
اقا این حرف ها چیه ...
الان ثبت شروع شد من novin.co را ثبت کردم !
Novin.co - Nov In
بله الان آزاد شده ولی متاسفانه دومین های رزرو شده ما رو کش رفتند ...
خواب دیدی خیر باشه سید :d
این دامینا رو خودشون زدن ...
خیلی از دامینها که فکرشم نمیکنی کسی ثبتش کرده باشه آزاد نبود ...
فعلاً یکی تو Name.Com پرداخت کردم ولی هنوز اطلاعاتش آپدیت نشده!
DNS هم نمیشه براش تعریف کرد!
نقل قول:
ERROR: Unable to perform nameserver modification