اون تیکه آخر رو کاملا موافقم !!!
طرف بلد نیست یه دیتا بیس توی سی پنل بسازه نمایندگی هاستینگ داره
نمایش نسخه قابل چاپ
من هم از مطلب حمایت میکنم
مشکل اصلی اینه که بعضی از افراد وجدان کاری ندارند
اول کارشه چند نفر حمایت میکنند ازش میارنش بالا
وقتی میره بالا دیگه دوستاش که اون پایین موندن رو یادش میره نمونه زیاد داریم از این افراد
یادمون باشه وقتی با گذشتن پا روی دوش همکار یا دوستمون یک پله صعود کردیم برگردیم و دست اون رو هم بگیریم
چون خدا وقتی نگاه کنه همراه هم دارید میرید بالا قدرتی به هر جفت میده و عزتی میده که باور نکردنی هستش
ولی وای بر کسی که وجدان نداشته باشد و همه رو فراموش کنه و بگه من انجام دادم من من من من
اون موقع هستش که خدا کم کم خارش میکنه
شاید در چهره و اوضاع مالی نباشه ولی به صورت دیگه خار خواهد شد
یادمون باشه پل های پشتمون رو خراب نکنیم چون شاید روزگار خیابنت کنه و زیر پامون رو خالی کنه اون موقع کسی میتونه بلند شه که دوستانش را حمایت کرده باشه و دستشون رو گرفته باشه که بیان کمکش کنند
- - - Updated - - -
درود
درسته من هم مطلب رو قبول دارم
متاسفانه اوضاع بازار خراب شده که همه همکارا مجبورند قیمت های پایین بدن برای جذب ولی نه در این حد که 5 تومن
این یه چیز غیر عادی هستش
درود
من با صحبت تمام استادان و بزرگواران و استاتر محترم موافقم
ولی وقتی کاربر قوانین سایت رو رعایت نمیکنه و با لحن نامناسب تیکت میزنه و با میزبانش صحبت میکنه و حتی از میزبانش توقع نا به جا داره نباید توقع داشتع باشه که میزبانش بعد از کلی خستگی باهاش با ملایمت صحبت کنه
من زیاد حرف نمیزنم ولی یه پیشنهاد دارم که چندوقته تو سرم هست
جرا یه صنف برا هاستینگ راه اندازی نمیکنند که بیاد و قوانینی رو برای همه مدیران اعمال کنه و قیمت محصولات رو مدیریت کنه که کسی نیاد قیمت نجومی و کس دیگری هم همون سرویس رو رایگان بذاره
بیاد بر اساس معیارها یه رنج قیمت تعیین کنه و.....
الان تنها کاری که برا مدیریت هاستینگ ها میکنند فقط و فقط نماد هست و دیگر هیچ....
در کل اگر بحثم مربوط نبود ببخشید
ارادتمند
خبازیان
لعنت به هرچی بچه زیر15سال گداگشنه و گشنه ی هزارتومن دوتومنه
دقیقا و دقیقا تجربه شده
یارو میومد سایت ما بلد نبود قالب نصب کنه. برای نصب پلاگین التماس میکرد
الان مرجع بزرگ مای بی بی در ایران رو زده : )))))
قالب مردمو میفروشن !!! سوال کاربر بلد نیستن جواب بده سایت ما تاپیک میزنن به یوزر ج میدن : )))
کلا مشتریا خیلی بی تربیت شدن
اصولا همشون هم بچه ها نیستند تازگیا مد شده کلا مشتری انتظارهای زیادی دارن فکر میکنند میزبان وظیفشه که تمام مشکلاتن اینارو برطرف کنه حتی مشکلات نرم افزاری یا مشکلات اسکریپت هاشون رو ،به نظر من باید کاری کرد
که اخلاق به فضای مجازی برگرده وگرنه نمیشه مشتری بیاد بی شخصیتی در بیاره و کارشم را بیفته اونطوری بدتر هم میشه
از سال 2009 خیلی ها پیشنهاد صنف برای این کار دادن
و خیلی ها هم گفتن ما پیگیر میشیم!
اما هیچ خبری نیست و نخواهد بود!
صنف باید قدرت داشته باشه،بنابر این برای داشتن قدرت باید دولتی باشه
دولت هم نمیاد برای این تعداد محدود افراد هزینه کنه و صنفی ایجاد کنه.
پس کلا کنسل...