پاسخ : پولی شدن تایم رایگان
داتک تعرفه رایگان شبانه رو برداشته و 10% هزینه رو میگیره :)
بنظر میرسه کم کم بقیه شرکت ها هم این کارو می کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
merman
خوب شد خبر دادی میخواستم از پارس آنلاین سرویس بگیرم که منصرف شدم
پشیمون نشو . همه اینجوری شدن + این موضوع مال سرویس های حجمی هست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaServer
خیر تایم رایگان و هزینه تغییری نکرده :دی
تا 10 آذر همه تغییر میکنن . ممکنه سرویس دهنده شما بهتون اطلاع نده ولی انجام میشه چون واسه خودشون هم دیگع رایگان نیست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima-s
سلام
آسیاتک همچنان ساعت رایگانشون برقراره
الان به اسیاتک زنگ زدم و گفتند چنین برنامه ای ندارند
موفق باشید
همه با مشتریاشون صداقت کامل ندارن . من امار گرفتم کامل همهههههه شرکت ها دارن تغییر سرویس میدن . بذار 10 اذر برسه میبینی ( به شرطی نتت نامحدود نباشه) ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
f.saadat
سلام
من رفتم تو پنل کاربری پارس انلاین دیدم نوشته از 10 اذر ساعت 2 تا 7 صبح به جایی که 100% رایگان باشه شده 1/3 قیمت . یعنی مثلا 3 گیگ دانلود کنی یک گیگ کم میکنه...
زنگ زدم گفتم بهشون گفتن که همه شرکت ها همینجوری شدن :| راست میگه؟
بعد بهش گفتم من قرارداد یک ساله که بستم قرار بوده تایم رایگان هم داشته باشم گفت شما هزینه ای واسه تایم رایگان پرداخت نکردین و اون تایم رایگان یک هدیه بوده . راست میگه؟ شرکت های دیگه هم اینجورین؟ :-?
من دارم از داتک استفاده میکنم و الان یه جورایی مثا همینی که شما میگید شده.ولی من در کل پارس آنلاین رو خیلی قبول دارم کاشکی اینطوری نمیشد.به قول دوستمون قانون بوده ولی اینجا هیچی نشد نداره.
بعد لعنت شده ها میان واسمون 4g منت میزارن
من اون مدتی که پارس آنلاین داشتم کیفیتش واقعاً افتضاح بود. مفت نمی ارزید. پولم رو ریختم دور. بعدش هم رفتم فسخ قرارداد کردم، مسئولی که اونجا بود کلی چرت و پرت گفت برام... نگاه می کرد به مانیتور کامپیوترش می گفت اووووه این خط شما می دونید چقدر نویز داره.... نگاه کن... از هر جا دیگه اینترنت بگیرید همینه... یا از این بدتره... الآن از جاهای دیگه همه دارن میان اینجا!!! الآن هم که رایگان شبانه برداشته. سرویس دهنده های دیگه که رایگان شبانه داشتن هیچ کدوم برنداشتن و داره دروغ میگه در روز روشن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
f.saadat
سلام
من رفتم تو پنل کاربری پارس انلاین دیدم نوشته از 10 اذر ساعت 2 تا 7 صبح به جایی که 100% رایگان باشه شده 1/3 قیمت . یعنی مثلا 3 گیگ دانلود کنی یک گیگ کم میکنه...
زنگ زدم گفتم بهشون گفتن که همه شرکت ها همینجوری شدن :| راست میگه؟
بعد بهش گفتم من قرارداد یک ساله که بستم قرار بوده تایم رایگان هم داشته باشم گفت شما هزینه ای واسه تایم رایگان پرداخت نکردین و اون تایم رایگان یک هدیه بوده . راست میگه؟ شرکت های دیگه هم اینجورین؟ :-?
با سلام
بیشتر شرکت ها تایم های رایگان رو دارن برمیدارن
ما هم یک سال هست که رو سرویس های خودمون تایم رایگان رو برداشتیم
شرکت های pap هم بعضیا برداشتن
آسیاتک
صبانت
و چند شرکت مونده که اونا هم یا دارن برمیدارن یا دارن محدود تر میکنند اون ساعت ها رو
به چه دلیلی دانلود شبانه رو حذف کردند؟ منطقی پشت قضیه بوده یا زد و بند isp ها با هم بوده؟