-
پاسخ : وظیفه پلیس فتا؟
با درود و احترام.
بهتون پیشنهاد میکنم اگر مدارک معتبر از کــلاه برداری دارید دنبال شکایت باشید.
اگر مدارک معتبر نداشته باشید صرفا به خودتون ضرر وارد میکنید.
اما اگر مدارک دارید برید پلیس فتای استانتون مشورت کنید در مورد مدارک به دادگستری ، دادسرا راهنماییتون میکنن میرید یه شکایت کیفری میکنید اونا به پلیس فتا میدن دستور احظار رو، و پلیس فتا هم به عنوان نیروی اجرایی متهم رو احظار میکنند و این مورد رو بهتون قول میدم اگر مدارکتون در مورد متهم صحیح و دقیق باشه خیلی راحت در کمترین زمان به جواب میرسید.
موفق باشید.
-
در اوردن ادرس متهم خیلی راحت است :| یک کمی اشنا باید اشنا داشته باشی :| بانک یا اگاهی :| من از روی شماره موبایل ادرس رو از فتا میگیرم دسترسی به دارند به اگاهی
چند کلاهبردار اینترنتی رو بدون نیاز به شکایت گرفتم از کلابرداری 30 هزارتومانی تا 2 میلیون :| شهرستانی زیاد دیدم فکر کردن شهرستان مامور نمی رود :-ی
-
ممنون از دوستان حالا از پلیس فتا زنگ میزنم ببنم چی میشه اگه نشد باید برم مرکز استان جرایم رایانه ای
با تشکر
-
ساده اعتماد نفرمایید - دنبال نمونه کار نماد های کاری سابقه کاری افراد باشید نکاتی برای خود طراحی کنید و اجرا کنید ( پیشگیری بهتر از درمان است ) اینترنت ایران بیشترین شیاد هارو داره (نظر شخصی ) در صورتی که ادمین اجازه بده 90 % این شیادین را معرفی میکنم !
-
من یه موردی برام پیش اومد باهاشون تماس گرفتم گفتن یا شکایت کن دادسرا یا اینکه گزارش بده ما پیگیری میکنیم
اما متاسفانه هیچ کاری انجام نشد
مسئله پول نبود ، مسئوله اعاده ی حیثیت بود !
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HPxf
کدام استانی؟
من گلستان اون لرستان
-
سلام در صورتی که مدرکی معتبری دارید اقدام کنید چون عدم صلاحیت میخوره پرونده تان.
و اینکه به سایت پلیس فتا برید و در قسمت "ثبت گزارش مردمی" برید و در قسمت تماس با ما شماره تلفن و شهر خود و خلاصه موضوعی را که میخواهید شکایت کنید را در قسمت مشاوره ارسال کنید خودشون به پلیس فتا شهرتون میفرستن و 4-5 بعد بهتون زنگ میزنن که برین فلان دادگستری شعبه فلان شکایت خودتون رو ثبت کنید.
و شکواییه خودتون رو حتما بدین یک وکیل بنویسید چون خیلی خیلی تاثیر داره داخل روال پرونده.
پ.ن: واقعا باید صبر ایوب داشته باشید اگه میخوایید برای کلاهبرداری های رایانه ایی شکایت کنید حتی اگه مدرک معتبری هم داشته باشید...
-
این روند کلی برای تمام شکایت های مالی هستش و فرقی هم نداره مبلغ میتونه از ۱ ریال به بالا باشه یا معادلش یعنی خسارت به شما یا اموالتون (هر چیزی از گوشی موبایل و سرور و خونه و ماشینتون و ...)
امکان شکایت از طریق پلس فتا وجود نداره پلیس فتا فق یه مرجع اجرایی هست
شما برای شکایت به ترتیب برای مبالغ کمتر از ۵ ملییون تومان به شورای حل اختلاف و برای مبالغ بالای ۵ ملییون تومان به دادگستری مراجعه کنید.
شکایت خودتتون رو باید با شرح وقایع و با ضمیمه کردن مدارک موجود کامل کنید و تحویل بدید.
در قسمت خانه اگر اسم و ادرس متهم رو میدونید بنویسید و در صورتی که نمیدونید باید بنویسید مجهول اسم و مکان
و بعد قاضی در صورت لزوم پرونده رو به پلیس فتا ارجاع میده. تا متهم رو شناسای کنند و پس از شناسای متهم پاسخ از فتا به قاضی میاد و قاضی دستور صدور احضاره رو برای متهم و شما میده بعد در خونه شما و متهم احضاره میارن که باید در تاریخ فلان و ساعت فعالا بیان دادگاه بعد هم قاضی رسیدگی میکنه و صحبت های طرفین رو میشنوه و حکم رو صادر میکنه (در پرونده های کلاهبردای و چک برگشتی و مالی اگر طرف نیاد هم مشکلی پیش نمیاد و قاضی طبق شواهد حکم میده)
اگر صحبت شما ثابت بشه دادگاه حکم به پرداخت مبلغ خسارت و جبران هزینه های دادرسی برای متهم رو میده.که متهم باید در مدت تعیین شده که بیشتر اوقات ۶۰ روز مبلغ رو پرداخت کنه.
چند نکته رو باید در مورد طلب وجه بهتون بگم:
۱- در حال حاظر زودترین وقت برای دادگاه بدوی ۳ ماه هست.
۲-حکم قاضی لازم الاجرا نیست. و متهم میتون روی یک برگه فقط بنویسه من اعتراض دارم و جکم باطل میشه و برای تایید میده به دادگاه تجدید نظر که اونم ۴-۶ ماه بعد هست.
۳- هزینه دادرسی برای هر ۱ ملییون تومن ۲۵ هزار تومان هست.+هزینه برابر اصل و تمبر که برای هر کاغذ a4 حدود ۱-۲ هزار تومان.
۴- در صورت تایید حکم توسط دادگاه تجدید نظر متهم باید تا ۶۰ روز خسارت رو پرداخت کنه.
۵- در صورتی که متهم بعد از ۶۰ روز حسارت رو پرداخت نکنه شما اگر اموالی ازش سراغ دارید(بجز خونه و ماشین زیر پاش) میتونی برای حراج معرفی کنید.
۶- اگر اموالی نداشت می تونید درخواست حکم جلب برای متهم بکنید و بندازینش زندان
۷- ولی در صورتی که قبل اینکه شما جلب بگیرید متهم درخوسات عسار کنه (یعنی توانی پراخت نداره) حتی ۱ ملییار تومان هم از طرف طلب داشته باشید نمیتونید جکم جلبش رو بگیرید و دادگاه مبلغ رو با دریافت ضامن به صورت ۳-۶-۹-۱۲و ۱۵ ساله اقساط میکنه.