پاسخ : بررسی تبلیغات کلیکی
سايت b هزينه نميده و بابت کليک های اشتباه هزينه ای ازش کسر نميشه.
به همين دليل هست که آگهی دهنده های راست کليک از تبليغ در راست کليک عموما راضی هستند ;)
شما مختار هستيد هر سيستمی که مايل باشيد رو انتخاب کنيد و هيچ اجباری وجود نداره.
- - - Updated - - -
ضمنا در لينکی که ارسال کرديد هم هيچ توضيحی در مورد الگوريتم ارائه نشده و توضيحات کلی در مورد عملکرد سيستم هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
سايت b هزينه نميده و بابت کليک های اشتباه هزينه ای ازش کسر نميشه.
به همين دليل هست که آگهی دهنده های راست کليک از تبليغ در راست کليک عموما راضی هستند ;)
شما مختار هستيد هر سيستمی که مايل باشيد رو انتخاب کنيد و هيچ اجباری وجود نداره.
- - - Updated - - -
ضمنا در لينکی که ارسال کرديد هم هيچ توضيحی در مورد الگوريتم ارائه نشده و توضيحات کلی در مورد عملکرد سيستم هست.
اما توی نت سرچ بفرمائید زیاد توضیح داده شده !
جوابیه شما برای بنده : در مورد استاندارد ها می تونید کمی در اینترنت تحقیق کنید :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modiranhosting
اما توی نت سرچ بفرمائید زیاد توضیح داده شده !
اين به اين معنی هست که خود گوگل منتشر نکرده و بر اساس حدس و گمان در اينترنت مقالاتی تدوين شده. ;)
دوستان سامانسیستم یکی از معتبرترین فعالان حوزه وب ایران هست، فکر نمیکنم تقلب انجام بدن.
میتونید جهت تست کردن این سیستم، از حالت مرور مخفی مرورگرها با user agent رندوم و تعویض ساعت سیستم با چند آیپی( از طریق پراکسیهای elite) اقدام کنید.
مطمئنا تقلبی در کار نخواهد بود. اینهمه کاربر از زرینپال استفاده میکنن و کسی تا به حال ادعای تقلب نکرده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
دوستان سامانسیستم یکی از معتبرترین فعالان حوزه وب ایران هست، فکر نمیکنم تقلب انجام بدن.
میتونید جهت تست کردن این سیستم، از حالت مرور مخفی مرورگرها با user agent رندوم و تعویض ساعت سیستم با چند آیپی( از طریق پراکسیهای elite) اقدام کنید.
مطمئنا تقلبی در کار نخواهد بود. اینهمه کاربر از زرینپال استفاده میکنن و کسی تا به حال ادعای تقلب نکرده!
جناب سلطانی عزیز کسی جسارت نکرد ما توی چند تاپیک قبل تر عرض کردم ما هم از چندین سیستم زرین پل استفاده میکنیم
بحث ما چیز دیگری است به هرحال الگوریتم باید شفاف سازی بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modiranhosting
جناب سلطانی عزیز کسی جسارت نکرد ما توی چند تاپیک قبل تر عرض کردم ما هم از چندین سیستم زرین پل استفاده میکنیم
بحث ما چیز دیگری است به هرحال الگوریتم باید شفاف سازی بشه
اختیار دارید قربان، بنده هم منظور خاصی نداشتم از عرائضم، تنها هدفم کمک به شفافسازی بود.
در رابطه با الگوریتم، من فرمایش کاربر سامانسیستم رو تایید میکنم. شما فرمودید که گوگل الگوریتمهای گوگلآنالیتیکز رو به صورت عمومی منتشر کرده. من گشتم، پیدا نکردم چیزی. میشه لطف کنید یک نمونه اعلام بفرمایید که به صورت رسمی گوگل اعلام کرده باشه الگوریتمش رو؟
مطمئنا هیچوقت چنین سرویسدهندههایی رازی به این مهمی رو فاش نمیکنند، چون به قول دوستمون، راه برای تقلب باز میشه.
هر چند کلا چنین سیستمهایی با توجه به تعداد گسترده سرورهای پراکسی عمومی و رایگان، قابل تقلب هستند، اما خب سرویسدهندهها همیشه در صدد سختتر کردن راههای انجام تقلب هستن و بیشک اعلام الگوریتمها، به باد دادن زحمتشون تو این زمینه خواهد بود.
ارادتمند.
سلام
به نظر من بهترین راه برای بازدید و فروش بیشتر سئو و بهینه سازی قالب هستش و تبلیغ در سایت ها و انجمن هایی که مرتبط با سایت شماست
من به عنوان تبلیغ دهنده با ... و ... کار کردم متاسفانه بازدهی خوبی نداشت البته نه اینکه کار این سیستم ها مشکل داشته باشه، بخاطر وجود نمایش دهندگان و کلیک های قلابی بازدهی خوبی نداشت
قبلا راست کلیک رو تست کردم ولی مالی نبود
با 10 تا وی پی اس ایران رو تبلیغات به فاصله های زمانی مختلف کلیک کردم هیچی نشمرد
صفحه رو چند باز رفرش کردم و دوباره شروع کردم به کلیک آخر کار 2 تا رو شمرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
در صدد سختتر کردن راههای انجام تقلب هستن و بیشک اعلام الگوریتمها، به باد دادن زحمتشون تو این زمینه خواهد بود.
اگر الگوريتم ها مشخص باشه بعضی از دوستان راه های دور زدن الگوريتم ها رو اجرا ميکنن و نتيجه نهائی اينکار اين ميشه که با مشخص شدن تقلب حساب کاربر با موجودی داخلش توقيف ميشه.
مشابه کاری که شبکه های تبليغاتی ايرانی و گوگل ادسنس انجام ميده و قطعا هم کار اشتباهی نيست.
ولی در راست کليک سعی شده کليک های تقلبی تا حد ممکن از ابتدا شمارش نشن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
merman
سلام
به نظر من بهترین راه برای بازدید و فروش بیشتر سئو و بهینه سازی قالب هستش و تبلیغ در سایت ها و انجمن هایی که مرتبط با سایت شماست
من به عنوان تبلیغ دهنده با ... و ... کار کردم متاسفانه بازدهی خوبی نداشت البته نه اینکه کار این سیستم ها مشکل داشته باشه، بخاطر وجود نمایش دهندگان و کلیک های قلابی بازدهی خوبی نداشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmoodsoft76
قبلا راست کلیک رو تست کردم ولی مالی نبود
با 10 تا وی پی اس ایران رو تبلیغات به فاصله های زمانی مختلف کلیک کردم هیچی نشمرد
صفحه رو چند باز رفرش کردم و دوباره شروع کردم به کلیک آخر کار 2 تا رو شمرد
نوشته اول نشون ميده کاری که عزيزان کارهایی مشابه شما انجام دادن باعث بوجود اومدن اين بی اعتمادی شده و تيم راست کليک ان شاء الله با استفاده از الگوريتم های روزی که استفاده ميکنه باعث ميشه اعتماد به اين حوزه بيش تر و بيش تر برگرده.
در مورد شمارش هم يکی از روش های جلوگيری از عدم تقلب حفظ همين الگوريتم ها هست و سيستم مشابه گوگل ادسنس به صورت آنلاين به شما نشون نميده کدام کليک شمارش شد و کدام کليک شمارش نشد تا راه دور زدن اين الگوريتم ها مشخص نشه.
ولی ازونجائی که خودتون ميفرمائيد خودم کليک کردم طبيعی هست که سيستم کليک های شما رو شمارش نکرده باشه ;)
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modiranhosting
باعث افتخار ماست که در زرين پال تونستيم اعتمادی رو از کاربران جلب کنيم و ان شاء الله تيم راست کليک هم به مرور زمان ميتونه اعتماد کاربران رو جلب کنه و تحول خوبی در اين زمينه ايجاد کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
نوشته اول نشون ميده کاری که عزيزان کارهایی مشابه شما انجام دادن باعث بوجود اومدن اين بی اعتمادی شده و تيم راست کليک ان شاء الله با استفاده از الگوريتم های روزی که استفاده ميکنه باعث ميشه اعتماد به اين حوزه بيش تر و بيش تر برگرده.
در مورد شمارش هم يکی از روش های جلوگيری از عدم تقلب حفظ همين الگوريتم ها هست و سيستم مشابه گوگل ادسنس به صورت آنلاين به شما نشون نميده کدام کليک شمارش شد و کدام کليک شمارش نشد تا راه دور زدن اين الگوريتم ها مشخص نشه.
ولی ازونجائی که خودتون ميفرمائيد خودم کليک کردم طبيعی هست که سيستم کليک های شما رو شمارش نکرده باشه ;)
البته من قصدم از کلیک کردن فقط تست بوده ببینم چقدر سیستمتون دقیق هست.
بعد هم این الگوریتم سیستم شما چطور تشخیص داده من خودم کلیک کردم ؟
نکنه الگوریتم اومده وی پی اس های ما رو هک کرده ببینه کلیک کردیم یا نه ؟@-)