پاسخ : به نظر شما با 5-6 میلیون تومان چه سایتی میشه ایجاد کرد که بشه باهاش به درامد رسید؟ (با ایده های خوب همکاری میکنم)
والا عزیز 5یا 6 میلیون رو نباید بگیم پول کمی هست زیادم نیست به نظرم با دوستانی که ایده های خلاق و واقعا با ارزش دارن در ارتباط باشید بنده خودم ایده دارم ولی متاسفانه این سرمایه براش کمه به هر حال میشه کاری انجام داد ولی نه از هر نظر عالی
پاسخ : به نظر شما با 5-6 میلیون تومان چه سایتی میشه ایجاد کرد که بشه باهاش به درامد رسید؟ (با ایده های خوب همکاری میکنم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed1988m
والا عزیز 5یا 6 میلیون رو نباید بگیم پول کمی هست زیادم نیست به نظرم با دوستانی که ایده های خلاق و واقعا با ارزش دارن در ارتباط باشید بنده خودم ایده دارم ولی متاسفانه این سرمایه براش کمه به هر حال میشه کاری انجام داد ولی نه از هر نظر عالی
مغازه پفک فروشی نمیشه زد باهاش. ولی سایت فروش پفک انلاین میشه !!
عزیز تو هرموردی بگی یا دست بردن یا همینکه دست بزنی فردا طرحتو می***ن یا ریپ میکنند
تو ایران فقط باید انحصاری کار کرد. سرمایم هم نیست. 5 و 6 که چیزی نیست
دوستان اکانت دوم من را هم بن کردند.چیکار کنم؟
از نظر من سرمایه زیاد نباید ریخت توی نت چون ریسک کاراش بالاس و مشخص نیست کارتون بگیره یا نه بهتره در حد 200-300 تومان ایده خودتان را استارت بزنید و پیش برید ببینید چی میشه
می تونید با امکانات زیاد درگاه واسطه و با تبلیغات هوشمند می تونید به جایی برسید
سرور بازی میدم خدمتتون
درآمد میانگین 800 (در این ماه تا حالا 1.100 درآمد)
6.200 میفروشم
اطلاعات بیشتر پیام خصوصی بدید