سلام
اگر دقت کرده باشید در این انجمن زده شده
تعداد تشکر ها از فلان یوزر به دلیل پست مفید
پس به خاطر پستی که میذاره باید تشکر کرد و اگر مفید باشه و خوب نه هر چیزی که نوشته باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اگر دقت کرده باشید در این انجمن زده شده
تعداد تشکر ها از فلان یوزر به دلیل پست مفید
پس به خاطر پستی که میذاره باید تشکر کرد و اگر مفید باشه و خوب نه هر چیزی که نوشته باشه
سلام
حق با شماست ولی به قول دوستان تشکر برای مطلب مفید است که البته طبق گفته شما فرهنگ باید جا بیافتد.البته این رو هم عرض کنم خیلی از عزیزان پست مفید هم ببینند ما شا الله از زور حسادت یا خساست و بخل تشکر نمیکنند.این دسته از افراد ظاهرا فکر میکنند تشکر چیزی است که قرار است از جیب آنها خارج شود و به شما برسد!
سلام بر همه دوستان عزیز و ( دشمنان با اخلاقم )
دوستان جناب اقای xphost بسیار حرف درستی زدن
الان برو تو هر انجمنی مدیران - کاربران و همه اعضایی که از اون شخص تازه وارد ارشد تر هستن به اون تازه وارد میل اونجا موندنو میدن از تشکر میکنن و خیلی چیزای دیگه ( اعصاب نوشتنو ندارم حیف ) و اون کاربر هم یاد میگیره تشکر کنه احترام بزاره
نه مثل اینجا اولین روزی اومدم بهم سرکوفت بزنن مثلا گفتن برو با بچه ایلامی پشت کوهی ... چرا باید اینطوری باشیم .چرا این حرفو باید بزنن چون ایلامیم .. ایلام چشه ..اگه ایلام نبود الان شما هم نبودین .ایران هم نبود ..وقتی وقت سختیه جنگ و بدبختی رو پدران ما کشیدن حالا رسیده نوبت رفاه نوبت شماست ..حرف بزنیم اینطور جوابتو میدن یا اینکه پای چوب داریم
چرا یه عقده ای باید یکی از سایت هامو دان کنه به دلیل این که جوابش تو تاپیک ندادم بعد مدیران عزیز با عدالت اینجا منو به دلیل دعوا لفظی 14 روز بن کنن چرا ؟؟ چرا اون بن نشه
چرا وقتی افر میدیم یه عقده ای بدبخت میاد اتک میزنه به سرور ؟؟
واقعا این جور چیزا نباید در اینجا باشه باید اینا رو با هم از اینجا بیرون کنیم
بازم ممنونم از دوست عزیز استارتر گرامی
با تشکر
درود فراوان بر شما
واقعا متاسفم برای بعضی افراد که فقط به مسخره کردن فکر میکنند
پست های اول بنده چنان به بنده توپیدن که بنده ناراحت شدم از ایجاد این تاپیک ولی الان خوشحالم که دوستانی هم هستند که حرف بنده رو متوجه میشوند
فرهنگ های خوب در کشور ما به سختی جا میفته
باشد که فرهنگ درست کاری و تشکر رواج پیدا کنه
حرکت دی داس زدم و اتک زدم هم اصلا حرکت درستی نیستش
ممنونم از پست های خوبتون
بدرود
- - - Updated - - -
درود
یک فرهنگی هستش که اگر رواج پیدا کنه خیلی از مشکلات حل خواهد شد
بنده از جهت دیگه ای به این مسئله فکر میکنم
و از دوستانی که جبهه گیری میکنند در مورد موضوع واقعا دوست دارم که بدونم دلیل مقابله این افراد با موضوع بنده چیه
جناب اقای عیسی لو
این حرف ها تو این انجمن به بنده شده حالا شما میگید درد دل هستن
؟؟؟
این فرهنگه .. این ....... !!
پس فرهنگ چند هزار سالمون کو ؟ وقتی بحث فرهنگ میشه بعضیا اندازه 2 متر زبون بیرون میارن میگن ما فرهنگ داریم کو فرهنگ . کو ادب .کو احترام .
اینجا این چیزا گم شدن متاسفانه
بیشتر فکر دروغ دغل بازی هستن
جناب اقای عیسی لو بیشتر رو حرف هام فکر کنید میبینید چی میگم
دوست من جناب عیسیلو هم نفرمودن که حرفِ شما اشتباهه، فقط این نکته رو متذکر شدن که در صورت به بیراهه کشیده شدن تاپیک، اثر خوبی که قراره گذاشته بشه از بین میره و چه بسا تاپیک به کل حذف بشه!
ضمن عرض تایید فرمایش و همدردی با شما، تاپیکهای مفید اینجوری که به دلیل منحرف شدن از مسیر اصلی قفل و یا حذف شدن کم نداشتیم.
خواهشا کاری نکنید این پست خوب پاک شه
در آینده خیلی ها میان و مطلب بنده رو میخونند
از مدیران هم خواهش مندم در صورت اینکه نظری مشکل داره اون رو درست کنند باعث از بین رفتن مطلب بنده نشود
با تشکر