پاسخ : قالب وردپرس be نسخه 5 [15,000 تومان]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homayoonpor
نکنه به پلیس فتا هم که فایلتو خرید کرد از سایتی که فایلها رو بدون زحمت گذاشتی و ضمیمه پروندت کرده میخوای همنو بگی- اینجا ته خطه - سایت payanevisan و bookyourtravel و ..... به درخواست پلیس فتا بود که راهش باز گذاشته شده بود . توی پله های دادگاه قیافت دیدنی میشه
با پلیس فتا به جایی نخواهید رسید .
ببینید من کی این جمله رو گفتم .
-----
پ ن : برای فایل ترجمه نمیتونید شکایت کنید . اگه حق کپی رایت این قالب / سیستم و ... دست شماست و به ثبت رسیده میتونید شکایت کنید که بازهم به جایی قد نمیده .
اینارو گفتم خودتونو اذیت نکنید . و الا شکایت کنید امیدوارم به نتیجه برسید .
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homayoonpor
نکنه به پلیس فتا هم که فایلتو خرید کرد از سایتی که فایلها رو بدون زحمت گذاشتی و ضمیمه پروندت کرده میخوای همنو بگی- اینجا ته خطه - سایت payanevisan و bookyourtravel و ..... به درخواست پلیس فتا بود که راهش باز گذاشته شده بود . توی پله های دادگاه قیافت دیدنی میشه
بهتر نیست این تحدید های مسخره بازی رو از این انجمن ببرید بیرون ...
یکم اخلاق حرفه ای به خرج بدید بد نیست ...
این تاپیک هم بیخودی ادامه ندین و از همون مراجع قضایی پیگیری کنید ...
دوست عزیز مثل این میمونه شما گوشی خریدی و یکی ازت می***ه و ***ه میاد میگه این گوشی مال فلان کارخونست تو حقی نداری - ورود به حریم شخصی و برداشت اطلاعات یک جرمه - فروش مال غیر یک جرمه دیگست و فکر کنم شما قانون و کامل احاطه ندارید وگرنه انقدر مسائل ساده نمیگرفتید - مملکت قانون گذاشته که هر کسی نتونه توی هر محیطی چه واقعی چه مجازی اخلال ایجاد کنه و باز هم میگم دوستان مترجمی که شکایت دارن به ایمیل پلیس فتا مدارک ارسال کنن تا توی پروندشون درج بشه - و جناب پوریا تهدید نیست خصوصی پیام بدید تا شماره پلیس فتا رو بدم و بفرمایید از سایت این آقا شکایت دارید تا ببینید حقیقیه نا بلوف
اندکی صبر سحر نزدیک است !!!:))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homayoonpor
دوست عزیز مثل این میمونه شما گوشی خریدی و یکی ازت می***ه و ***ه میاد میگه این گوشی مال فلان کارخونست تو حقی نداری - ورود به حریم شخصی و برداشت اطلاعات یک جرمه - فروش مال غیر یک جرمه دیگست و فکر کنم شما قانون و کامل احاطه ندارید وگرنه انقدر مسائل ساده نمیگرفتید - مملکت قانون گذاشته که هر کسی نتونه توی هر محیطی چه واقعی چه مجازی اخلال ایجاد کنه و باز هم میگم دوستان مترجمی که شکایت دارن به ایمیل پلیس فتا مدارک ارسال کنن تا توی پروندشون درج بشه - و جناب پوریا تهدید نیست خصوصی پیام بدید تا شماره پلیس فتا رو بدم و بفرمایید از سایت این آقا شکایت دارید تا ببینید حقیقیه نا بلوف
اندکی صبر سحر نزدیک است !!!:))
من نمیگم بلوف هست من میگم بهتر انجمن با این مسائل پرنشه و این تاپیک هم هی بالا نیاد ...
اگه از همن مراجع قانونی پیگیری بشه نتیجه بهتری داره تا اینکه اینجا هی شما اعلام کنید ...
ای خدا هیچکس قانون کپی رایت رو رعایت نمی کنه به دیگران می رسه مجری قانون میشه!!!!
این انجمن جای حرفه ای هاست اگر مشکلی دارید با کپی رایت تو خصوصی بیان کنید.
سلام
قالب به نسخه 5.5 آپدیت شد.