پاسخ : درخواست معرفی یا فروش یک سرور مجازی با پشتیبانی واقعا قوی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
e_e2008
سلام
من دیگه واقعا از این شرکتایی که ادعای پشتیبانی دارن و ادم رو توی بد ترین شرایط رها می کنن خسته شدم
لطفا یک مجموعه ای رو معرفی کنید که روز های تعطیل و عید و ... هم پشتیبانی بدن و تیم کاربلد داشته باشن
و سرور ها در اختیار خودشون باشه
لطفا آفر ها رو اعلام بفرماید
ممنونم
مورد استفاده شما چیه؟ از چه کشوری و با چه کانفیگی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
e_e2008
سلام
من دیگه واقعا از این شرکتایی که ادعای پشتیبانی دارن و ادم رو توی بد ترین شرایط رها می کنن خسته شدم
لطفا یک مجموعه ای رو معرفی کنید که روز های تعطیل و عید و ... هم پشتیبانی بدن و تیم کاربلد داشته باشن
ممنونم
سلام
سوابق 4 ساله ی ما میتونید جستجو کنید
تیم نوین وی پی اس دارای پشتیبانی از طریق تلفن ثابت و دفتر کار رسمی می باشد.
اگه از هلند ، آلمان ، فرانسه ، امریکا با هارد پرسرعت میتونیم تقدیم کنیم
دارای نماد اعتماد
عکس نمونه پنلی که مشترکین خواهند داشت :
شما میتوانید هر روز هر وقت دلتون خواست خودکار ویندوزتون عوض کنید به صورت کاملا اوتوماتیک
http://axgig.com/images/10405635554022525538.jpg
که مشترکین عزیز پنل بسیار کامل ! در پنل خود مشاهده می کنند که به آسانی میتوانند فورا به پنل زیر دسترسی پیدا کنند ،
حتی در صورت نیاز به تغییر سیستم عامل فوری بدون منتظر ماندن اپراتور انجام بشه.
(تحویل آنی خودکار بعد از پرداخت)
پردازشگر سرور مرکزی |
Xeon E5-1620v2 |
Xeon E5-1620v2 |
Xeon E5-1620v2 |
Xeon E5-1620v2 |
رم |
256M |
512 |
1024 |
2048 |
هارد دیسک RAID 0 |
20GB |
50GB |
75GB |
100GB |
سیستم عامل |
win/linux |
win/linux |
win/linux |
win/linux |
ترافیک |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
پورت ارتباطی سرور مرکزی |
1 گیگابیت |
1 گیگابیت |
1 گیگابیت |
1 گیگابیت |
دیتاسنتر |
OVH |
OVH |
OVH |
OVH |
قیمت / (تومان) |
15000 |
18000 |
25000 |
35000 |
|
با سلام و احترام
این موردی که شما فرمودید ربطی به این بخش نداره و اصولا همه میان خودشون رو تعریف میکنن اینو باید از کاربران ارائه دهنده ها بپرسید البته اگه بتونید پیداشون کنید.
در هر صورت ما از طریق یاهو، تیکت و تلفن پشتیبانی داریم و در کوتاهترین زمان به مشکلات رسیدگی مکنیم.
همونطور که یکی از دوستان فرمودن پارس پک هم پشتیبانی خوبی داره و نسبت به سایر شرکت های نجومی زودتر پاسخ میده البته اگر خواستید نجومی هزینه کنید.
تو این بخش همه خودشون ارائه دهنده سرویس هستند و طبیعتا شرکت دیگه ای رو تعریف نمیکنن.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
e_e2008
سلام
ممنونم
سلام
شما اول باید نوع پشتیبانی که نیاز داری بنویسی
شما حتما و حتما توقع داشتین که با هزینه ی کم پرداختی پشتیبانی نرم افزاری دایمی صورت گیرد
و کانفیگ ها که اینکار انجام نمی شود چون ۹۰درصد فروشنده سرور مدیریت نشده به شما میدن و درصورت قطع شدن فقط باید پاسخگو باشند.
شما اگر توانایی پرداخت هزینه برای سرویس مدیریت شده دارین ما میتونیم بهتون کمک کنیم البته اول باید نیازتون رو بصورت دقیق با بخش فروش ماهماهنگ کنین.
سرورهای مدیریت شده ما از ماهانه ۶۵هزارتومن هست و پاسخگویی نرم افزاری سرور شما رو نیز شامل می شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
e_e2008
سلام
ممنونم
چه کانفیگی از چه کشوری مد نظر دارید ؟
سلام خدمت شما
با سرورهای فوق ارزان در خدمتیم
رم 1 = 14900 تومان
سبد خرید - Z-VPS سرور مجازی ارزان
رم 2 = 19900 تومان
رم 4 = 36000 تومان
یاهو: vps_z
تیکت: سوالات پیش از خرید - Z-VPS سرور مجازی ارزان
با احترام
z-vps.com
خوشحالم که وب هاستینگ ایران انقدر پیشرفت کرده و انقدر به خود باوری رسیدیم که خودمون را ارجع تر از دیگران میبینیم
واقعا عالی است
متاسفانه سرویس گیرنده نبودم پشتیبانی را تست بکنم
با سلام
دوست عزیز مثل همه ی دوستان ما باید بدونیم چه نوع پشتیبانی میخوایید. این در درجه ی اول ، اما خودتونم میدونید که پشتیبانی 100% یکم غیرمعقولانس چون 100% یکم سخته
البته این بگما نه اینکه سخت باشه فقط امکان داره اتفاقی بیوقته یا یه کار فوری یا دسترسی نداشتن به نت ، همه ی اینا شرطه خودتونم میدونید.
ولی در آخر حرفا هم بگم ما چندین ساله داریم فعالیت میکنم و از همه ی دوستان هم کوچکتریم اما صادقانه میگیم که پشتیبانی میکنیم هم از تلفن هم از سایت و بقیه موارد
در هر صورت ما در خدمت شما هستیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
e_e2008
سلام
ممنونم
سلام
با ما در تماس باشید
لینک خرید سرور مجازی آمریکا
سرور مجازی ارزان
لینک خرید سرور مجازی هلند
سرور مجازی ارزان
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک ۲۷۰ ( پردازش رایانه ) تلفن : 55502847 ( 021 ) فکس : 55017784 ( 021 )
پشتیبانی از طریق تیکت در سایت و آیدی یاهو :whpersian3 و اسکایپ :javad.ezati تماس تلفنی:09359290050-09123104071
با تشکر
وب هاست پرشین