پاسخ : کسی از irwebco خبری داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
twitter
امیدوارم ایشون بک آپ داشته باشند...
این سوال رو بپرسم از شما
شما که اطلاعاتتون و بالا بودن سایتتون براتون مهم بوده ازش هیچ بکآپی تهیه نکردید خودتون ؟
اکثر مشتری ها و حتی خود بنده بعضی مواقع به عنوان مشتری فکر میکنم گرفتن بکآپ وظیفه سرور هست
در صورتی که اگر اطلاعات مهم باشد باید خودمان هم اقدام به بکآپ گیری کنیم
به نظر من بهتره به یوزر این سایت پ خ داده بشه که بیان و توی این تاپیک از خودشون دفاع کنند
سلام دوستان،من هم ازشون نمایندگی دارم ولی هر وقت مشکلی پیش میاد،زود گوشیشون رو خاموش میکنن یا اصلا جواب نمیدن.
اونجوری که من فهمیدم،آی پی هم تغییر کرده و فک کنم اطلاعات سرور پریده.
کسی خبری تازه پیدا کرده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sht-design
این سوال رو بپرسم از شما
شما که اطلاعاتتون و بالا بودن سایتتون براتون مهم بوده ازش هیچ بکآپی تهیه نکردید خودتون ؟
اکثر مشتری ها و حتی خود بنده بعضی مواقع به عنوان مشتری فکر میکنم گرفتن بکآپ وظیفه سرور هست
به نظر من بهتره به یوزر این سایت پ خ داده بشه که بیان و توی این تاپیک از خودشون دفاع کنند
و پاسخ به شما دوست عزیز
بک آپ ما برای یک هفته پیش هست..
که با این فایل بک آپ، خیلی از اطلاعات سایتمون به فنا میره.
و حجم فایل بک آپ به اندازه ای هست که اینترنت ذغالی ایران نتونه به این راحتی ها دانلودش کنه ;)
بله باید ایشون بیان اینجا از خودشون دفاع کنن شمایی که نام کاربریشون رو دارید بهشون اطلاع بدید بیان یا برای من پیام بفرستید نام کاربریشون رو بگید خودم بهشون خبر مید.
دوست عزیزمون twitter درست میگن با این سرعتی که تو ایران هستش نمیشه هر روز بک آپ گرفت پس باید سرور مجازی بگیریمو کلی هزینه کنیم که فقط روزانه بک آپ تهیه کنیم.
الان بحس ما بک آپ نیست مشکل اینجاست چرا جواب نمیدن.
بله من هم متوجه شدم آیپی عوض شده تنها ترسی که دارم اینه که اطلاعات همه پریده باشه زحمات 4 سال کارکرد من به فنا بره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassan_shahi
بله باید ایشون بیان اینجا از خودشون دفاع کنن شمایی که نام کاربریشون رو دارید بهشون اطلاع بدید بیان یا برای من پیام بفرستید نام کاربریشون رو بگید خودم بهشون خبر مید.
دوست عزیزمون twitter درست میگن با این سرعتی که تو ایران هستش نمیشه هر روز بک آپ گرفت پس باید سرور مجازی بگیریمو کلی هزینه کنیم که فقط روزانه بک آپ تهیه کنیم.
بله من هم متوجه شدم آیپی عوض شده تنها ترسی که دارم اینه که اطلاعات همه پریده باشه زحمات 4 سال کارکرد من به فنا بره.
سرور مجازی و کلی هزینه ؟
شما یک هاست بکاب 10 گیگ راحت میتوانید تهیه کنید ماهانه 3500 تومان و به آن منتقل کنید بدون این که اینترنت ایران را در این قسمت دخالت بدهید.
فکرن کنم 3500 ماهانه هزینه زیادی باشد. :)
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
twitter
و حجم فایل بک آپ به اندازه ای هست که اینترنت ذغالی ایران نتونه به این راحتی ها دانلودش کنه ;)
خیلی راحت میتوانید هر شب بکاب بگیرید و ربطی به سرعت اینترنت ایران ندارد.
شما یک هاست بکاب 10 گیگ راحت میتوانید تهیه کنید ماهانه 3500 تومان و به آن منتقل کنید بدون این که اینترنت ایران را در این قسمت دخالت بدهید.
فکر نکنم 3500 ماهانه هزینه زیادی باشد. :)
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sht-design
این سوال رو بپرسم از شما
متاسفانه بارها و میشه گفت هزاران بار ذکر میشه که بکاب تهیه بشه (تقریبا خیلی وقته کار ما شده هفته ای یا ماهی یک بار تذکر بکاب گیری، اما باز هم خیلی ها بکاب نمیگیرند و دلایلشون : حوصله نداریم، وقت نداریم، اینترنت نداریم، و ... هست)
اما وقتی اطلاعات از بین بره همه چیز دارند برای پیگیری.
انشالله مشکل دوستان هر چه سریعتر حل بشه و فایلهاشون هم مشکل نخورده باشه که از آینده به فکر بکاب گرفتن هم باشند.
با تشکر
بله 3500 تومان هزینه زیادی نیست اما من تا حالا اسم همچین هاستی رو نشنیده بودم با همچین قیمتی.الان اتفاقیه که افتاده و ما هم هیچ بک آپی نداریم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sht-design
شاید به خاطر درد های عصبی بعد از سرور نمیتونند پاسخ شما رو بدهند
عجب :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassan_shahi
بله واقعا درد داره نتیجه چندین سال آدم یک شبه به باد بره...
یوزر ایشون :
نمایش مشخصات: tizparvaz - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
امیدوارم این مشکل جدی نباشه!
سلام به تمام دوستان
من با مدیر آی آر وبکو تماس گرفتم جواب دادن گفتن که هیچ اطلاعاتی پاک نشده دیتابیس ها مشکل دارن اکسپورت نمیدن دارن روی دیتا بیس ها کار میکنن که مشکل رو برطرف کنن.
تمامی دوستانی هم که شایع کردن که اطلاعات پاک شده رو تکذیب کردن.
دوست عزیز،از چه طریقی باهاشون تماس گرفتید؟
نگفتن کی مشکل برطرف میشه؟
حالا اگر دیتابیس مشکل داره،پس چرا آی پی سایت تغییر کرده؟