خب میشه یه برنامه معرفی کنین که جدا یه فایل صوتی رو به یه فایل تصویری بچسبونه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خب میشه یه برنامه معرفی کنین که جدا یه فایل صوتی رو به یه فایل تصویری بچسبونه؟
عزیز اون avi رو تست کردم درست هست حجم زیادی کم میشه اما تاثیری نمیذاره چون شما یه فایل رو وقتی به avi تبدیل کنید خودش کلی حجم اضافه میگیره.
من رو centos 7 در لب تاپم از pitivi استفاده میکنم شما هم میتونید همین کارو کنید بعد مجبورید تراکم پیکسلی رو کم کنید که باعث کاهش کیفیت میشه اما بعد از کاهش کیفیت حجم هم کاهش پیدا میکنه و بعدا دوباره قابل بازگشت هست اما برای بازگشتش از کیفیت کم به زیاد باید سخت افزارتون در حد قوی باشه (لب تاپ من که جواب داده) بین کدک های موجود dirac به نظر من حجم کمتری مصرف میکنه (طبق تجربه میگم ) که با فرمت mkv و mp4 و ogv یتونید از این کدک استفاده کنید.
همین فایل ها رو هم رو لینوکس بنده زیپ میکنم با فرمت xz هم باعث کاهش حجمشون میشه مثل من یه فایل 180 مگی رو با کاهش کیفیت و زیپ کردن به همین شکل تونستم به 40 مگ برسونم.
دانلودش کردم اما فایل نصبیشو که میخوام باز کنم این اررور رو میده.
فایل پیوست 24611
بعدا رفتم این فریم ورک هم دانلود کردم
dotNetFx40_Full_x86_x64.exe
بعدا میخوام نصب بشه وقتی دابل کلیک میکنم روش باز نمیشه چیزی که نصب کنمش که شاید پیش نیازش این باشه.نمیدونم
ویندوزم مایکس پی هستش.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
ممنون میشم کسی علت بوجود اومدن این اررور رو بگه.
کسی نبود بابت راهنمایی؟
- - - Updated - - -
اون برنامه ای که معرفی کردین برای سیستم عامل ایکس پی قابل نصب نیستش.چونکه منم از ایکس پی استفاده میکنم نمیشه استفاده کنمش.ممنون میشم اگه یه نرم افزار دیگه برای چسبوندن فایل صوتی به یه فایل ویدیویی رو بگین برای ساخت فیلم اموزشی میخوام.ممنونم.