پاسخ : فروش ویژه از دیتاسنتر ovh - قیمت ثابت ماهانه - شروع قیمت از 12000 تومان - تعداد محدود- پنل مدیریت تحت وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein_n
سلام داداش اگه جا داره بازم تخفیف بدین...
حالا این 220 گیگ هاردو با 4 گیگ رم سه ماهه چقدر میدین؟
خوب روی سه ماهه گرفتنم باید تخفیف اعمال کنید...
چون من طولانی باهاتون کار میکنم قیمت و کیفیت برام مهمه
یوزر من در سایتتون
admin@mahsat.ir هستش
فکر کنم اونجا با هم در تماس باشیم بهتره.
و شک نکنید در صورت رضایت یکی از تبلیغ کننده های شما در این سایت خواهم بود
با تشکر فراوان از شما...
در سایت در تماس باشید با هارد 400 گیگ بهتون ۳ماهه 90 تقدیم میکنم
خوشحال میشیم میزبان شما باشیم
- - - Updated - - -
سلام و درود فراوان مجدد
تاپیک پس از رفع شک ها و اثبات شدن گفته های ما مجددا باز شد و فروش ادامه دارد
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
سرور جدید با درایو های اس اس دی و با ایپی های انگلستان به لیست سرور ها اضافه شد
با تشکر
پاسخ : فروش ویژه از دیتاسنتر ovh - قیمت ثابت ماهانه - شروع قیمت از 12000 تومان - تعداد محدود- پنل مدیریت تحت وب
سلام
امکان نصب لایسنس پلسک هست ؟
تعرفه های پلسک رو هم اگر امکانش هست لطف کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-esm
سلام
امکان نصب لایسنس پلسک هست ؟
تعرفه های پلسک رو هم اگر امکانش هست لطف کنید .
سلام
بله امکان نصب و کانفیگ هست
تعرفه دلاری در سایت خود پلسک هست و معادل همون رو براتون با نرخ دلار کاغذی میتونیم تهیه کنیم
رم 4 گیگ uk سالانه دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_jal2
رم 4 گیگ uk سالانه دارید؟
سلام
بله در صورت خرید 1ساله 1ماه رایگان هم تقدیم میکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط us۱۲;۱۲۱۵۳۳۷
یک وی پی اس اوه خریداری شد .
کیفیت سرویس بسیار رضایت بخش است .
مهمتر از سرویس پشتیبانی است که ۲۴ ساعته مشکلات را رفع می کند . :53:
من هم خیلی تعریفش رو شنیدم، اما هر کاری میکنم تو سایت بهم حتی ۱ساعت هم تست نمیدن، دیگه امثال ما که سخت پول در میاریم به زور میره تو جیبمون مجبوریم انقدر محطات باشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xsinaw
من هم خیلی تعریفش رو شنیدم، اما هر کاری میکنم تو سایت بهم حتی ۱ساعت هم تست نمیدن، دیگه امثال ما که سخت پول در میاریم به زور میره تو جیبمون مجبوریم انقدر محطات باشیم
متاسفانه به خاطر سو استفاده هایی که دیگران از سرور تست کردند اجتناب میکنیم
شما خرید کنید مشکلی در سرور مشاهده کردید که قادر به رفع گردنش نبودیم مبلغتون رو برگشت میدیم
سلام . خسته نباشید . رم 4 گیگ موجود هست ( انگلیس ) . تحویل چقدر طول میکشه ؟ ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
darion
سلام . خسته نباشید . رم 4 گیگ موجود هست ( انگلیس ) . تحویل چقدر طول میکشه ؟ ممنون
سلام
موجود داریم دوست عزیز
معمولا 1ساعته تحویل میدیم
خوشحال میشیم میزبان شما باشیم
سلام
من واسه دانلود میخوام پهنای باند شما به چه صورتی هست آخه نوشتید نامحدود و ما نامحدود نداریم حداکثر استفاده ما چقدر هست
ایا واسمون راه اندازی میکنید
فایل های قبلیمون روی سرور دیگست جابجا میکنید ؟