با سلام
بنده وردپرس را پیشنهاد میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست گرامی بنده به شما جوملا رو پیشنهاد می کنم چون بهتر هستش اما به دلیل اینکه دوستان باهاش کار نکردن زیاد و ازش سر در نیاوردن میگن بدرد نمیخوره
البته وردپرس خیلی ساده تر هست ولی جوملا بسیار پیشرفته تر هستش
از نظر سئو هردو با هم در یک رده هستند
از نظر سادگی پنل وردپرس ساده تر هست
از نظر قالب هر دو قالب های فراوانی دارند بستگی به خودتون داره که میخواین از رایگان هایی که همه استفاده می کنند استفاده کنید یا کمی هزینه کنید و چیز خوبی داشته باشید
پلاگین هم پلاگین های وردپرس بیشتر هست اما خیلی هاش مورد استفاده قرار نمیگیرد مخصوصا برای خود شما
وردپرس بیشتر برای سایت های فیلم و موزیک گالری عکس و سایت های تفریحی استفاده می شه که باز هم خیلی ها دیتالایف و نیوک رو بیشتر ترجیح میدهند
برای سایت شخصی و شرکتی و معرفی و از این جور موارد به شما پیشنهاد می کنم از جوملا استفاده کنید
باز هم سلیقه خودتون هستش ...
با تشکر
سلام
100% وردپرس
دوستان ویژگی های وردپرس رو خدمتتون گفتند.
به نظر من انعطاف پذیری وردپرس بیشتره، ماژول های بیشتری نسبت به جوملا داره، پنل ادمین آن ساده تر از جوملا است .
موفق باشید
یک مشکل اساسی وردپرس رو دوستان بیان نکردن
اون هم مصرف بسیار بالای اون بدلیل درخواست های پی در پیش به mysql هست
سایتی رو از وردپرس به دیتالایف منتقل کردیم بدون هیچ پلاگین کش و ... مصرفش به یک سوم کاهش پیدا کرد
وردپرس رو میشه با یک سری افزونه کش و خود وب سرور بهینه کرد اما خب باز هم نمیشه طبیعت این cms رو عوض کرد و همچنان مشکلی که عرض کردم وجود خواهد داشت
البته نسبت به مزیت هایی که داره شاید بشه از این مشکل چشم پوشی کرد
وردپرس گذینه بهتری است .
خوب ار محسنات وردپرس کارکردن اسان با پنل مدریتی و همچنین قالب و افزونه های رایگان .
اما
1.جوملا دارای افزونه های و قالب زیاد در هر زمینه ای
2.انجمن های زیاد و با تجربه
3.توسعه دهندگان زیاد
تنوع زیاد در قالب و افزونه
بطور نسبی قوی تر از ورد پرس و دارای هسته سبک تر
اما در مجموع این cms ها بستگی به این دارد برای چکاری میخواهید استفاده کنید
در ایران سایت های که طراحی میشن 65 تا 70 درصدشان جوملا یا ورد پرس هستند و از این دو هم حدود 70 تا 75 درصد جوملا هستند.
موفق باشید.
با سلام و درود خدمت شما
اگر دنبال امکانات هستید جوملا و نیوک توصیه میشود
حتما به یاد داشته باشید که وردپرس برای سایت های مقاله و وبلاگ بهترین و برترین است.
موفق و سربلند باشید
درود
بستگی داره چه کسی بخواد کار کنه و چقدر اشنایی داره
من جوملا رو بیشتر دوست دارم و درصروتی که کسی از من بخواد سایت راه اندازی کنم براش و انتخاب دست خودم باشه جوملا و انتخاب میکنم
با این که وبلاگ خودم رو از وردپرس استفاده میکنم ( چون وقت طراحی نداشتم و نویسنده ندارم )
در صورتی که تجربه زیادی ندارین وردپرس راحت تر هست
اما اگه وقت و توانشو دارین قطعا جوملا میتونه بهتر باشه
سئو جوملا ، بهترین cms برای سئو ، سایت های خودم را مثال می زنم.
کلمات زیر را در گوگل بزنید نتیجه را ببنید:
پنل ایمیل، ایمیل مارکتینگ
ایمیل مارکتینگ | پنل ایمیل مارکتینگ | پنل ایمیل انبوه بانواز
(عمر سایت کمتر از 2 ماه)
لایسنس دایرکت ادمین
directadminlicense.ir
(عمر سایت کمتر از 1ماه)
رژیم لاغری، رژیم غذایی ، رژیم سلامتی، رژیم
رژیم غذایی، رژیم لاغری، رژیم چاقی، تغذیه و سلامتی در وبسایت تخصصی رژیم سلامتی
در تمامی سایت های اشاره شده ، سایت ما در رتبه 1-5 گوگل قرار داره
در خصوص مصرف منابع ، جوملا منابع خیلی کمتری نیاز داره ،
افزونه و قالب های خیلی خیلی متنوع
سادگی مدیریت، یک مدیر نباید خیلی به سادگی نگاه کنه. سیستم acl داخلی جوملا اینقدر قابلیت می ده که مدیر به اسانی چندین level دسترسی تعین می که تا نویسنده ، به امکانات خاص، مدیر کل به امکانات دیگر، مدیر سطح دسترسی خاص .... تا هر نجوی که بخواهید دسترسی داشته باشید.
مثال هایی از کاربرد:
سایت شما نیاز به شبکه اجتماعی داره؟ شبکه اجتمایی بسیار قدرمتند تر از اسکریپت های جداگانه نظیر php fox ..
stackideas.com/easysocial
انجمن قدرمتند در سایت نیاز دارید ؟
Kunena - To Speak! Next Generation Forum Component for Joomla - Home
EasyDiscuss - Joomla Forum Discussion Tool
سیستم پشتیبانی و تیکت نیاز دارید؟
Joomla!® HelpDesk Ticketing System - RSTickets!Pro
سایت فروش فایل ، فروش محصول ، فروش لایسنس ، فروش سریال و کارت شارژ و... که چندین فروشگاه ساز حرفه ایی برای جوملا وجود داره
دیدم دوستان برای سایت های موزیک و فیلم ورودپرس پیشنهاد دادند، افزونه های جوملا را در این زمینه دیدید؟
Music Collection || Music Management System - JoomlaThat!
...
یک سایت دانلود معمولی ؟
تلفا - دایرکتوری تلفن همراه
(البته فقط قسمت دانلود شبه وردپرس هست، فکر نکنم با هیچ cms این همه امکانات را بشه در کنار هم قرار داشت، انجمن، سوشال، فروشگاه،رسانه تصویری (یک پا اپارات :-p) ...
حال دوستان ، کدوم یک را می شه با وردپرس در حد و اندازه جوملا پیاده کرد؟