مشکلی نداره میتونم بهتون تقدیم کنم
شما این ماه این قیمت سفارش بدید ماه های بعدی براتون 13 تومن میزنم
بعد از سفارش تیکت بدید تا قیمت ماه های بعدی را براتون اصلاح کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
بعضی از ضررها با برگشت پول و دوماه سه ماه سرور رایگان قابل بازگشت نیست
من سه بار از ایشون ضرر دیدم بار آخر سه روز متوالی تیکت اصلا جواب ندادند
سرویس بد ایشون و سهل انگاری خودم که بک آپ جدیدی نگرفته بودم و بک آپم ماله دو ماه پیش بود یک هفته منو بیچاره کرد
من هیچوقت درخواست برگشت وجه ندادم و نمیدم چون 20 تومن سی تومن دردی از من دوا نمیکنه
ضرر من اعتبارم بود و یک هفته استرس بر خلاف ایشون که اصلا نه تلفن جواب میدادن نه تیکت، من برای مشتریهام در دسترس بودم و همش در حال عذرخواهی
نکته جالب اینکه در تاپیک قبلی تهدید کرده بودند پستهاتون رو پاک کنید تا برگشت وجه بدم!!!!!
وظیفه حکم میکرد تجربه کاریم رو با ایشون در اینجا با بقیه دوستان ذر میان بزارم
یا حق
دوستان حالا ایشون تائید میشن؟ میتونیم ازشون سرویس تهیه کنیم؟ جناب alfavps.com شما راه های ارتباطی قابل اعتماد دارید؟ آدرس محل کار دارید؟
---
سلام دوست من
مشکل رو در پست اول قرار دادم و توضیح کوچکی که از مشکلات ایجاد شده بود قرار دادم
هر فرد حرفه ای در دنیای ایتی اول به بکاپ فکر میکنه! متاسفانه در هیچ کجا سرور های مجازی دارای بکاپ نیستند!
هر ضرری قابل جبران است پیسنهاد میکنم شما هم مانند باقی کاربر ها درخواست ارسال کنید تا خسارت شما ، به شما داده بشه
با تشکر
رو ibsng چیا میدید؟
دوستان گرامی طبق تماس تلفنی که این شرکت با من داشتن شرایط و مشکلات به وجود اومده رو برای من توضیح دادن. بنده خودم یکی از اشخاصی بودم که سرور داشتم و در راستای این قضیه ضرر بزرگی متحمل شدم (ضرر از نظر آپتایم) .
این مورد رو بگم که سروری که از ایشون تهیه کرده بودم کیفیتش خیلی خوب بود! قیمتم مناسب بود
اما قول داده بودن که پنل ریبوت هم ارائه بدن اما انجام نشد. ( دلیل این موضوع رو شرکت باید بیان کنه )
این شرکت هم باید زمینه عذرخواهی و جبران مافات رو برای تمامی کاربرانی که متحمل ضرر شدن فراهم کنه... من خودم خسارتی ازشون طلب ندارم
اما این موضوع هیچوقت و در هیچ زمینه ای بنده رو قانع نمیکنه : اینکه مشکل بوجود اومده اما پاسخگویی و پشتیبانی از طرف شرکت انجام نشده!
به هر حال صحبت های تلفنی ایشون من رو پای تلفن نسبت به مشکلی که براشون پیش اومده بود قانع کرد... امیدوارم شما رو هم قانع کنه
باز هم میگم،،، مشکلات برای همه ی اشخاص بوجود میاد... اون چیزی که مهمه بعد از بوجود اومدن مشکلات فروشنده پای تعهد و پشتیبانی خودش بمونه!
سایر دوستان هم قدری ترحم به خرج بدن تا شرایط سخت و ناخواسته ای که بر این شرکت به وجود اومده رو بهتر درک کنن ... وقتی خودشون نسبت به جبران خسارات پیش قدم شدن جای تقدیر داره
امیدوارم با تغییراتی که اعمال کردید رضایت مشتریان قبلی و جدیدتون و اعتماد از دست رفتتونو به دست بیارید و فروش خوبی داشته باشید!
من قصد کش دادن مطلب نداشتم و فقط تجربه خودم رو درميون گذاشتم اما نوع پاسخ شما منو مجبور به پاسخ دهي کرد
شما کلا نوع پاسخگوييتون اول عذرخواهانس و بعد طلبکارانه
اولا که دقت ميکرديد من نه طلب پول داشتم نه دارم
مطمئن باشيد ضرر من رو نميتونيد پرداخت کنيد
من در حال بستن يک قرارداد چند ميليوني آنتي ويروس براي يک شرکت بزرگ بودم که متاسفانه در زمان تست روي سرورهاي شما بودم
اما اين رو قبول دارم براي همه سرويس دهنده ها انواع مشکلات عجيب و غريب ممکن است پيش بياد اما...
اما بزرگترين مشکل من عدم پاسخگويي در زمان قطعي سيستم بود
دوما به اون قسمت از حرفاي من که بويلد کردم و با رنگ قرمز مشخص کردم دقت کنيد که گفتم سهل انگاري خودم که بک آپ نگرفتم و البته هيچ ادعايي نداشتم که شما بايد بک آپ ميگرفتيد
دوست عزيز و گرامي بزرگترين مشکل من و خيلي از دوستان مخفي شدن شما و عدم پاسخگويي در زمان از دسترس خارج شدن سرورهاتون بود اين يکي رو ديگه گردن ديتا سنتر و پي پال نندازيد
ایشون باید اول خسارت تمام مشتری های قبلی رو پرداخت کنند بعد تاپیک جدید بزنند اینکه مشتری های قبلی نادیده گرفته بشن و مدیریت دوریس وب همینطور به کارشون ادامه بدن مورد تایید ما نیست من از مدیریت وب هاستینگ تالک خواهشمندم تا ایشون خسارت ما رو تقبل نکردن اجازه ی ایجاد تاپیک جدید واسه فروش ندن منم ضرر بزرگی کردم سه تا از سرور مجازی هایی که گرفته بودم یکی شون یک ماه کار کرد همین که ماه دومشو تمدید کردم به کل قطع شد، سرور مجازی دوم وسط ماه قطع شد اخه سرور مجازی رو کجا با قطعی میدن
یه نمایندگی هاستینگ 100 گیگ هم گرفته بودم 90 تومن سرش 6 تا مشتری داشتم بخاطر قطعی ناگهانی سرور من متحمل برگشت هزینه تمام مشتری ها شدم و سایت های خودم این وسط رو هاستینگ ها بود همه دیتابیس هاشون از بین رفته بود.
من توی سایت دوریس وب تیکت بار ها تیکت زدم و همچنان منتظر جوابم
از این ماجرای سرویس گرفتنم یه 2 ، 3 ماهی میگذره اما ایشون عین خیالشون نیست