پاسخ : درخواست سرور مجازی برای حساب پیپال
دوست من ما حساسيت شما را درك مي كنيم
براي پيپال مخصوصا اگر مدارك به نام شما نباشد بسيار مهم هست كه سرور و اي پي تغيير نكند
ما با تعهد رسمي به شما سرور مي دهيم و متعهد هستيم تا ١سال اي پي شما تغيير نكند
سرور پيشنهادي به شما
با توجه به اينكه شما سرور رو براي ريموت نياز داريد به شدت سرعت اخل ويموت مهم هست
پيشنهاد ما سرور از رد استيشن انگلستان با هارد اس اس دي مي باشد
رم ١گيگ
١٠٠٠ مگا هرتز سي پي يو
٤٠ گيگ هار با كيفيت اس اس دي
ويندوز ٢٠٠٨
تعهد يكساله براي عدم تفيير اي پي
قيمت ماهانه ٣٠ هزار تومان
دوست من ما نماينده رسمي رداستيشن انگلستان در ايران هستيم .هويت نمايندگي در امضا موجود هست
تاكيد مي كنم تعداد زيادي از دوستان كه نياز به بازگشايي پي پال دارند هم سرور و هم حسابشون توسط ما اراءه مي شود
در صورت نياز به كسب اطلاعات بيشتر تماس بگيريد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freevps
با سلام
بنده ماهی یک یا دوبار برای انتقال وجه و خرید وارد حساب پیپالم می شوم. دنبال یک سرویس معتبر هستم که آی پی تغییر نکند. متاسفانه یکی از اعضای با سابقه ی همین فروم بعد از 13 روز سرویس دهی سرویس ما رو قطع کرد و دیگه خبری ازشون شند. آقای مهدی گنجه شرکت سادیار. دنبال یک رم 512 هستم چون فکر می کنم کافی باشد. لطفا شرکت های با حداقل 3 سال سابقه پیشنهاد بدهند.
با سلام
دوست عزیز آدرس اکانت پیپال شما روی کدام کشور است ؟ شما باید از همان کشور وی پی اس تهیه کنید در غیر اینصورت احتمال بلوک شدن حساب بالاست
با احترام
با سلام
سرویس از المان بدون تغییر ای پی می توانیم به شما بدهیم با مشخصات زیر
512
Ram: 512 MB
Cpu: 1 core - 700 MHz
HDD: 60 GB
Port: 1 Gbps
Traffic: Unlimited
Ip: 1
17,000تومان ماهانه
20در صد هم تخفیف ثابت شامل حالتان می شود رو قیمت فوق
سبد خرید - iDed
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freevps
با سلام
بنده ماهی یک یا دوبار برای انتقال وجه و خرید وارد حساب پیپالم می شوم. دنبال یک سرویس معتبر هستم که آی پی تغییر نکند. متاسفانه یکی از اعضای با سابقه ی همین فروم بعد از 13 روز سرویس دهی سرویس ما رو قطع کرد و دیگه خبری ازشون شند. آقای مهدی گنجه شرکت سادیار. دنبال یک رم 512 هستم چون فکر می کنم کافی باشد. لطفا شرکت های با حداقل 3 سال سابقه پیشنهاد بدهند.
سلام ... با بالاترین کیفیت پورت از دیتاسنتر OVH فرانسه (برند اول و اصلی) با پینگ عالی ب ایران ، بدون مشکل کپی رایت و تورنت آزاد در خدمتیم ...
سی پی یو : Intel XeonE5-1620v2 - برای سرور شما 700MHz
رم : 512MB DDR3 ECC 1600MHz
هارد : 30 گیگابایت SATA3
پهنای باند : نامحدود واقعی
منابع سرور : کاملا اختصاصی
مجازی ساز : VMware ESXi 5.5
دیتاسنتر : OVH (فرانسه یا هلند ب انتخاب شما)
پورت : 1Gbps
سیستم عامل های قابل نصب : لینوکس (CentOS x86 و ...) و ویندوز (Server 2003)
سفارش سرور لینوکس
سفارش سرور ویندوز
طرح اول :
قیمت ماه اول : 10,800 ت (با احتساب تخفیف 40% در ماه اول ، کد تخفیف : 76KK5ZBDGZ)
از ماه دوم : 18,000 ت / ماهانه
طرح دوم :
قیمت سه ماه اول : 14,400 ت (با احتساب تخفیف 20% در هر ماه ، کد تخفیف : 6U3HXNM94A)
از ماه چهارم : 18,000 ت / ماهانه
+ امکان نداره آي پی سرور شما تغییر کنه ، در صورت تغییر هزینه پرداختی ماه قبل برگشت داده میشه ... ضمانت ۱۰۰ درصد .
فروش ویژه سرور مجازی از دیتاسنتر با کیفیت ovh (فرانسه و هلند) + 60 درصد تخفیف !
کلیه سرور ها دارای منابع کاملا اختصاصی (VDS) ، فایروال سخت افزاری ، پنل مانیتورینگ و کنسول تحت وب (vsphere web client) و پنل ری استارت در پشتیبانی میباشند ...
نماد دائم هم داریم ، هر گونه سؤالی بود ، بپرسید ، در خدمتتون هستم ...
با تشکر ...
متشکرم از همه ی دوستان که لطف کردند و پیشنهاداتشون رو مطرح کردند. مناسبترین پیشنهاد خریداری شد.
سلام
از آمریکا در خدمتتون هستیم
* رم: 512 مگابایت
* هارد: 20 گیگابایت
* پردازنده: 1 هسته
* ترافیک: نامحدود
* قیمت: 19900 تومان
سرور مجازی | فروش سرور مجازی | فروش vps | vps ارزان | فروش وی پی اس | سرور نیمه اختصاصی | VDS
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freevps
با سلام
با سلام و احترام
لطفا از تاپیک ما دیدن فرمایید با تخفیف ویژه از 7000تومان
http://www.webhostingtalk.ir/f15/125457/
موفق و پیروز باشید
با سلام
سرور با رم 512 از آمریکا و کانادا ماهیانه 27500 تومان
آی پی ها ثابت می باشند چون سرورها کلو شده هستند
ارادتمند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freevps
با سلام
با سلام و عرض ادب
ایــــران ســـرور دارای نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت از دیتاسنتر رداستیشن انگلیس در خدمت شماست .
در جشنواره پاییزه ایران سرور نیز از چند برابر هارد بیشتر با قیمت ثابت پلان ها برخوردار شوید ، پلانی که مد نظر شماست :
VH-EL1
محل سرور : انگلیس
دیتاسنتر : رد استیشن Redstation
پردازنده : 1 هسته 1000 مگاهرتز
فضای هارد دیسک : 60 گیگابایت SATA III یا 30 گیگابایت SSD
هارد ویژه در جشنواره پاییزه : 80 گیگابایت SATA یا 40 گیگابایت SSD
رم گارانتی شده : 1024 مگابایت
پهنای باند : نامحدود
تعداد آی پی اختصاصی : 1 عدد
پورت شبکه : 1 Gbps
99.99 % گارانتی آپتایم سرور
مجازی سازی توسط Vmware ESXi V5.5
تحویل بین 1 الی 5 ساعت کاری و با راه اندازی رایگان
مشخصات سرور های مجازی ایران سرور
26,000 تومان ماهانه
70,000 تومان سه ماهه
لیست پنل ها در سایت شرکت :
خرید هاست ، سرور مجازی - ایران سرور
در خدمت شما هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freevps
با سلام
سلام . با شش سال سابقه در خدمتتون هستیم .
به لینک داخل امضاء مراجعه کنید .