بله پوزش میخوام. با موبایل باز کردم تاریخ ها را اشتباه دیدم.
موفق و پیروز
- - - Updated - - -
سلام
دوست عزیز شما باید بسته به نیازتون خرید کنید.. اگر بازدید زیاد دارید بهتره بجای یک سرور با منابع بالا دو سرور تهیه کنید و ترافیک را پخش کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
بله پوزش میخوام. با موبایل باز کردم تاریخ ها را اشتباه دیدم.
موفق و پیروز
- - - Updated - - -
سلام
دوست عزیز شما باید بسته به نیازتون خرید کنید.. اگر بازدید زیاد دارید بهتره بجای یک سرور با منابع بالا دو سرور تهیه کنید و ترافیک را پخش کنید.
تنها چیزی که من رو در مورد پورت رداستیشن نگران میکنه آفر خودشون هست !!
۲ تا آفر قسمت پورت موجود هست برای این سرور
۱) 1Gbps گارانتی شده روی 1Gbps با 321 ترابایت BW مجانی
۲) 1Gbps گارانتی شده روی 300Mbps با BW نامحدود +70 Pound
حالا با یک ضرب و تقسیم ساده میشه متوجه شد که 1000/8=125Mpbs و 125x60x60x24x30=324TB یعنی اگر شما ۲۴ ساعت شبانه روز در طول ۱ ماه رو دانلود کنید با پورت گارانتی شده 1Gpbs حداکثر میتونید 324 ترابایت دانلود کنید !
خب من این رو درک نمیکنم که چرا رداستیشن آفر دوم رو برای سرور گذاشته ! یعنی داره میگه شما بیا ۷۰ پوند بیشتر بده سرعت پورتت رو هم ۱/۳ میکنیم واست !
چون ۳۲۱ ترابایت پهنای باند در ماه عملا هیچ فرقی با unmitered نمیکنه (۳ ترابایت در ماه کمتر از ماکزیمم کشش پورت)
کسی میتونه به من توضیح بده این قضیه رو ؟
درود
با توجه به صحبت های صورت گرفته چند نکته قابل بیان است:
1- از قدیم گفته اند هر چقدر پول بدهی آش میخوری... دوستان اگر سرور 2هسته ای یا 4هسته ای تهیه می کنند و انتظار دارند با سرورهای 12 تا 32 هسته ای یکسان باشند در هیچ دیتاسنتری اینگونه نیست. خوشبختانه ما علاوه بر رداستیشن از هتزنر - ورداستریم-OVH و YESUP - آسیاتک - فن آوا - سپنتا - افرانت سرور داریم و قطع یقین اگر سرورهای با کیفیت را تهیه نمایید از هر دیتاسنتری، مسلما بالاترین خدمات را دریافت می کنید. در رداستیشن هم به همین گونه است.
2-ما بر روی سرور 12هسته ای در تاپیک سرعت دانلود را قرار دادیم تا 92مگ هم در عکس مشخص است با همان گارانتی معمولی پورت 1گیگ
3- پیشنهاد ما به دستان همواره خرید سرورهای 6هسته به بالا با هاردهای ssd یا حداقل sas15k بوده است. هیچ گونه عدم رضایتی هم از مشتریان نداشته ایم در 9 ماه اخیر. حالا در گذشته ممکن است مشکلاتی در دیتاسنتر بوده است. دوست ما الان می خواهند سرور تهیه نمایند. چه ارتباطی به سال 2012 به قبل دارد. الان 2 ماه و اندی مانده به سال 2015!!!
4- ارتباط بسیار خوب این دیتاسنتر با همکاران و کاربران ایرانی در این آشفته بازار روابط بین المللی نکته بسیار مهم و حائز اهمیت است و در حال حاضر حداقل 5 نماینده رسمی این دیتاسنتر در ایران فعالیت دارند.
5- صندوق پیام خودتان را هم خالی کنید تا برخی اطلاعات پ.خ شود.
موفق و مؤید باشید
صندق پستی خالی شد. پورش
بنده قبلا در این پست به صوت دقیق توضیحاتی دادم مجددا اعلام می کنم تا دوستانی کم دانش بیشتر مطلع بشوند
رد استیشن انگلستان دیتاسنتر بسیار با نظم و با کیفیتی هست
کمتر دیتاسنتری رو در حال حاضر می شناسیم که از این سخت افزار و امکانات بهره ببره
در مورد پورت دوستانی که سرور های ارزان خریدند باید بدونن هرچی پول بدین آش می خوردید
وقتی سرور 40 پوندی خریدی 30 مگ بیشتر هم نباید توقع داشته باشید .
در مورد پورت شما دقیقا همون پورتی که در هنگام خرید هزینش رو می پردازید رو دریافت خواهید کرد
مثلا وقتی 200 گارانتی هست 30 مگ
وقتی 300 گارانتی هست 40 مگ
وقتی 500 گارانی هست 70 مگ
وقتی 1000 گارانت هست 120 مگ به بالا
به شما سرعت دانلود خواهد داد .
این دیتاسنتر پشتیبانی بسیار قوی داره در حدی که کمتر از 10 دقیقه مشکل شما رو پاسخ می دهند در هر ساعت از شبانه روز
شما در این دیتاستر با توجه به سیستم فایروال حرفه از شر ابیوز های مرسومی که مدام در دیگر دیتاسنتر ها دارید آزاد هستید و یک جوری سرور نیمه وارز دارید
برای اینکه دوستمون که سوال پرسیدند روشن بشن و دیگر دوستان بدونن من به عنوان نماینده گلد رد استیشن تیکت زدم و همین سوال رو پرسیدم
قابل توجه دوستان کم تجربه حتما بخوانید
امیدوارم مطلب قابل استفاده بوده باشه
سوال من این بود که پورت این سرور دققا روی چه عددی لیمیت شده؟
سوال دوم این بود که موقع دانلود از یک سورس معتبر و یا از همین سرور ما تا چه عدی رو می توانیم ببینیم
I can confirm with the 1Gbps Unmetered Port then both up and download speed will be the full 1Gbps.
As long as the discs can write fast enough and there are resources available, then you should be seeing speeds of ~125 MBps
Please let me know if you have any further questions.
If we can assist with anything else then please do not hesitate to ask.
Kind Regards,
Paul Townley
System Support Engineer
یک مورد دیگر رو هم اضافه می کنم دوستان تا حالا اصلا سرور های استوریج رد استیشن رو دیدن ؟
اصلا تا حالا سرور مثلا 2.5 میلیون تومانی تهیه کردیند
کمتر دیتاستری همچین حجم هارد و ر و سی پی یو اصلا دارد که بخاد ارائه بکند
با این حال یقینا هارد اس اس اچ دی در مقایسه با ساتا بهتر هست اما وقتی شما رید 10 بخواهید آنقدر تفاوتی برای شما نخواهد داشت .
سروری که ما تهیه کرده بودیم دارای 2x500GB SSD + H700 Raid Controller with BBU بود و گارانتی پورت هم 1000 بود
توضیحات کامل رو می تونید اینجا بخونید:
http://www.webhostingtalk.ir/f34/94829/
تاپیک مربوط به یکسال پیش هست ولی تا جایی که اطلاع دارم تغییری در این مورد انجام نشده
شما سرعت آپلود سروری که 1000 مگابیت گارانتی هست رو به خارج از دیتاسنتر تست کنید تا کاملا متوجه موضوع بشید
به هر حال این مشکلی هست که اکثر نمایندگان دیتاسنتر هم با خبر هستند ولی ترجیح میدند پیگیری نکنند یا اینکه از سیاست دیتاسنتر با خبر هستند و مشکلی با این قضیه ندارند