ببخشید اینجا بنده و جناب زنگنه ( mihanit ) صحبت کردیم !
لطفا اول متوجه بشید و مطمئن بشید ما چی گفتیم بعدا بفرمایید تهمت نزنید ...
این نشانه انسانیت و تعهد کاری هستش ! شما هم قطعا این وظیفه رو داشتی و بیانش کار درستی نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
عذرخواهی میکنم اسم وفامیل رو اشتباه گفتم
خداییش شما میدونید تخصص ما چیه و با اتلیه داران معروف در حال همکاری هستم اما جرات نمیکنم چنین خطایی بکنم چون ابرو و شخصیت من این اعداد چند رقمی نیست
یک چیز جالب: ایشون بعد از اینکه جریمه دادن بعد از چند روز زنگ میزنه و طلب 200 هزار میکنه که اگر ندم قالبو برای دانلود رایگان میذاره منم که رد کردم دوباره تهدید کرد که قالب فعلی رو هم میذارم
من از طریق مراجع قانونی شکایت رو انجام دادم انشالله تا چند وقت دیگه در خدمت ایشون خواهیم بود و همین جا هم مراحل رو اعلام میکنم
بعضی جاهاست که یه طراح حرفه ای کارش از یه طراح غیر حرفه ای مشخص میشه
ما هم کار طراحی انجام میدیم هم هاستینگ داریم ، اگه قرار باشه ما بیایم قالب مشتری هامون رو بفروشیم که جای تم فارست رو میگیریم !!!
این دوست عزیزمون هم که از قالب شما سوء استفاده کردند بنظرم نهایت کار بی ادبی رو انجام دادند
mr-programer
بهر حال گول این یارو رو نخورید .
یعنی ایشون دروغ گو هستن !
...........
!MihanIt!
الله اکبر
این حرف چه معنی هایی رو میتونه بده ؟ هزار یکی که هرکسی یه جور واسه خودش معنی میکنه
مثلا بنده این معنی رو داشته باشم که بله این دوستمون اقا عرفان دروغ گو هستش و قاالب مال خودش نیست و .....
.............
اون حرف رو به این خاطر زدم
- - - Updated - - -
خواهش داداش مشکلی نیست عزیز دل
فقط پیگر باش تا وقتی کلا موضوع رو روشن نکردی و حقشونو کف دستشون نگذاشتی
راستی تو دادگاه هم بگو که ایشون درخواست رشوه و هزینه دیگر برای این که قالب رو برای دانلود نگذارن هم کردن ( باج گیری ) که هیچ هیچ یه یه سالی میره اب خنک
ممنونم از شما
مسله اینه که اینجا خیلی ها همانند شما در حال فعالیت هستن و حلال کسب درامد میکنید و جای شکی نیست اما اینگونه افراد ذهنیت رو مسموم میکنند که هیچکس براحتی نمیتونه اینجا اعتماد کنه و خودتون بهتر میدونید بنده چی عرض میکنم اما تاسف میخورم برای اشخاصی ( اسم نمیارم خوب نیست ) با این شخص دست به یکی میکنن و حق رو زیر پا میذارن
بهرحال جایگاه شما و دوستان دیگه که واقعا انسان هستند جایگاه خودتون رو دارید و بنده هم به همه دوستان ارادت دارم
من سالی یک بار هزینه قالب اختصاصی میدم و نگران هزینه نیستم و بروز بودن برام مهمه اما در کل اگر ایشون میگفتن که از قالب خوششون اومده بنده هم خداییش دریغ نمیکردم و بهشون میدادم اما با این عمل کامل مخالفم و دور زدن حساب میش و خوب نیست
بااحترام
منظورم خیانت در امانت هستنقل قول:
!MihanIt!
الله اکبر
این حرف چه معنی هایی رو میتونه بده ؟ هزار یکی که هرکسی یه جور واسه خودش معنی میکنه
مثلا بنده این معنی رو داشته باشم که بله این دوستمون اقا عرفان دروغ گو هستش و قاالب مال خودش نیست و .....
الان مشتری های 10 درصدشون قالب اختصاصی استفاده می کنند واقعا جایز هست من اونو بردارم و بفروشم یا استفاده شخصی؟
خیر و کسی این کارو بکنه مروتی در آن دیده نمیشه
بله داداش منم میدونم نیت شما چی هست
ما هم شما رو کامل میشناسیم و خدایی تا حالا به جز بزرگواری و مردانگی از شما چیز دیگر نشنیدم
منظور من در جواب به دوستمون بود و خدایی نکرده منظورم اصلا شمتا نبود منظورم معنی جمله بود
امیدوارم تونسته باشم معنی حرفمو برسونم .
و خدایی نکرده هم شما از ما ناراضی و از ما عصبی نشید که من اصلا قصد بدی نداشتم
در پست هم گفتم هزار و یک معنی داره
با تشکر