کپی رایتش چطوره ؟ برای تورنت نمیگم برای نگه داری فایل های با کپی رایت بالا میگم! گیرشون چطوره ؟ مزایای خرید از شما با خرید جدا از دیتاسنتر چیه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کپی رایتش چطوره ؟ برای تورنت نمیگم برای نگه داری فایل های با کپی رایت بالا میگم! گیرشون چطوره ؟ مزایای خرید از شما با خرید جدا از دیتاسنتر چیه ؟
مرسی میخواستم سایت موزیک خارجی بزنم با لینک مستقم و خود سایت رو هم روی سرور بیارم یعنی 5 گیگ رو از سرور مجازی کنم روش دایرکت ادمین بریزم و روی سرور اصلی که ویندوز هستش فایل هارو قرار بدم. روزی هم 1 گیگ فایل رو سرور میریزیم که 1 ترا خیلی دووم میاره از نظر تایم برای ما و هارد زیادی هم فعلا به کارمون نمیاد
میخواستم بدونم این سرور Dedibox® XC - Online.net جواب گوی ما هستش ؟ سی پی این سرور چطوره ؟ پرتش که به نظر عالی میاد و برای سایت و لینک ها عالی هستش و همینطور رمش!
سلام
برای دو تا سرور مجازی مناسب هست.
ولی مجازی سازی نکنید بهتر هست
و برای سایت اصلی هاست تهیه کنید و فایل ها رو هم روی سرور ویندوز بزارید.
برای دانلود بسیار مناسب هست چون پورت با کیفتی داره
من همین سرور رو vmware نصب کردم خوب بود ولی عالی نبود.
اگر حتما قصد مجازی سازی دارید به نظرم از سرورهای e3 استفاده کنید
- - - Updated - - -
سلام
با توجه به سفارش سرور 192 گیگ توسط یکی از مشتریان
سرور با رم 192 گیگ و سی پی یو 16 هسته ای با قیمت استثنایی 855 هزار تومان به لیست اضافه شد.
سلام من سرور شماره دو رودر نظر دارم واسه سرور دانلود
ایا سرور بدون ای پی اضافه تو هزینش فرقی میکنه؟
ست اپ رو قصدی هم میشه پرداخت کرد یانه؟
سلام
الان یه دونه سرور بدون ست اپ داریم به قیمت 20 یورو ماهیانه جون قرارداد قدیمی هست
سرور جدید هم بدون ای پی 16 یورو هست با 20 یورو ست اپ
20 یورو مبلغ زیادی نیست که بخواد قسطی بشه یه ایمیل بزنید به sales@gatefa.com
تا شرایط را بررسی کنیم
- - - Updated - - -
سلام
سرور شماره 1 با قیمیت ماهیانه 6 یورو در تعداد محدود قابل سفارش هست
یک عدد سرور پلن 2 با قیمیت مایهیانه 20 یورو (90 هزار تومان) آماده تحویل هست بدون ست اپ
لایسنس سی پنل چند ؟
سلام
سرور اختصاصی 120 هزار تومان
سرور مجازی 55 هزار تومان
جهت اطلاع بیستر در مورد لایسنس ها:
سبد خرید - گیت فا
ببخشید علت اینکه هزینه ها انقدر از سرورهای هتزنر پایین تره چیه؟
سلام. آیا برای ارسال ایمیل با حجم بالا مناسب است ؟
آیا در صورت سفارش ipmi ، یک آی پی از آی پی های خریداری شده مصرف میشود ؟ یا این که خود دیتا سنتر آی پی به رایگان اختصاص می دهد ؟
در صورت خرید 5 آی پی و نصب vmware چند آی پی برای مجازی سازی قابل استفاده است ؟
برای هاستیگ مناسب است ؟ اگر سایتی بر روی این دیتا سنتر دارید لطفا لینک آن را جهت تست پیام خوصوصی کنید.