دقيقا متولد چه تاريخی هستيد ؟
- - - Updated - - -
تسويه حساب سريع و بدون کارمزد از مزيت های داشتن زرين کارت هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
هنوز بدون کارمزد هست؟
سلام
منم کارت می خوام چطوری می تونم کارتو دریاف کنم؟ یا فقط تهرانیا می تونن استفاده کنن ؟
کارت رو بصورت آنلاين ميتونيد درخواست بديد:
https://ir.zarinpal.com/zarincard
دو تا سه هفته بعد از درخواست، کارت در آدرس پستی شما تحويل داده ميشه.
من زرین کارتمو چند روزیه گرفتم و میتونم بگم واقعا فوق العاده هستش. بخصوص واریز بسیار سریع وجه.
فقط یک مورد:
کاش هنگام انجام تراکنش با زرین کارت، پیامکی چیزی دریافت میشد.
یک سوال هم داشتم: امکان مسدود کردن زرین کارت در صورت سرقت و مفقودی، بوسیله اینترنت یا تلفن بانک وجود دارد؟
در مورد پيامک و گزارش های بيشتر پيگير هستيم که ان شاء الله بتونيم به سوئيچ خاصی برای دسترسی به اين مسائل متصل بشيم.
برای مسدود سازی زرين کارت تو هر زمان که بخواين ميتونيد از طريق شماره ای که پشت کارت درج شده اقدام کنيد. البته از تيکت هم ميتونيد پيگير باشيد ولی شماره درج شده پشت کارت هم برای دسترسی سريع به اينموارد هست.
سلام. من درخواست زرین کارت دادم. پیغامی ، تیکتی چیزی نیومد براش. حدودا زمان ارسال زرین کارت ها چند روز هست؟
سلام
امکانش هست رمز دوم زرین کارت هم توی بسته ای که ارسال میشه موحود باشه؟ چون بانک اینده در بعضی شهرها شعبه داره و ما نمیتونیم برای دریافت رمز دوم یا اینترنت بانک بریم تهران.
کارت بانکی بدون رمز دوم به درد نمیخوره
با تشکر از زحمات شما
دو تا سه هفته بعد از درخواست، کارت در آدرس پستی شما تحويل داده ميشه.
- - - Updated - - -
سلام
کارت به همه شهرهای ايران ارسال ميشه و هيچ محدوديتی نداره ;)
- - - Updated - - -
سلام
تو شرايط عادی اينکار انجام نميشه ولی داخل تيکت پيگيری کنيد همکاران طی يک روال خاص رمز دوم کارت رو در تهران ست ميکنن و کارت رو براتون ارسال ميکنن.
زمانی که کارت رو ارسال کنن رمز دوم رو در تيکت بهتون ميدن.