من وب ایده رو نمیشناسم و باهاشون همکاری نداشتم ولی اگر نماد اعتماد داشتن مطمئن باشید یا اطلاعاتتون رو بهتون میدن یا سرویس ها رو درست می کنن یا خسارت میدن بهتون نگران نباشید .
نمایش نسخه قابل چاپ
من وب ایده رو نمیشناسم و باهاشون همکاری نداشتم ولی اگر نماد اعتماد داشتن مطمئن باشید یا اطلاعاتتون رو بهتون میدن یا سرویس ها رو درست می کنن یا خسارت میدن بهتون نگران نباشید .
دوست عزیز جای سوال که چرا 5 روزه هاستم قطع شده در وب هاستینگ تاک نیست
باید تشریف ببرید به سایت فروشنده اونجا تیکیت بدهید
اینکه چرا قطعه هم از اونا جویا شوید
ما خودمون برای یوزرهاییکه می خواند خودشون هم بک اپ بگیرند در صورت نیاز فضای اضافی به رایگان میدهیم. قطعی سایتتون در باید از سایت پشتیبانی پیگیری کنید
دوستان سایت پشتیانی و ... کلا همش روی یک سرور بوده و پریده :d
ایشون راه دیگه ای نداشتن اومدن اینجا شاید کسی بتونه کمکشون کنه
که البته از کسی کاری بر نمیاد .
باهاشون تماس گرفتم گفتن اطلاعات داره روی سرور جدید کپی میشه
به زودی سایتا بالا نیان
منتظر میمونم بمینم چی میشه
- - - Updated - - -
خوب خود سایتشون هم قطعه نمیتونم تیکت بدم
باهاشون تماس گرفتم
- - - Updated - - -
تا امروز هنوز اطلاعاتشو کپی نشده!! :-|
فقط توش موندم نکنه میخوان کل اطلاعات دیتاسنتر رو انتقال بدن :39:
فک کنم کل دیتاسنتر زود تر منتقل بشه !
البته لازم به ذکر بعضی اوقا ادم بد شانسی زیاد میاره !
مثلا همین الان من دارم سرور هامو انتقال میدم سرعت اینترنت شده 1 کیلو برثانیه
نمیتونم وصل شم به سرور ها :(
بعضی از افراد نمیدونند از کجا خرید کنند بدونه تحقیق و غیره میرند از هرجایی که معلوم نیست کی هست خرید میکنند بیشتر افرادی که این اتفاقات پیش میاد گول ارزانی میخورند دیگه نمیگند هیچ ارزانی بی علت نیست و هیچ گرانی بی حکمت . این مشکل هم از نظر من بی تجربگیه اون شخص هست که مدیریت سرور را بلد نیست اگر بود سرور هاستشون بسته نمیشد یا هارد سرور فرمت و غیره درکل مشکل از سرورشون بوده و بی دانشی را میرسونه . و مشخص هم هست انتقال بک اپ فول کامل بنظرم نصفه روز شاید طول بکشه . فکر میکنم اونا داشتن 4روز منت دیتاسنتر رو میکشیدند تا باز کنند سرور دیدن نمیکنند کار غیر قوانین بی دانشی انجام دادند مجبور به سرور جدید و انتقال شدند . این ها نظرات بنده هست من کارم هاستینگ نیست تجربه ی خودم هست .
وب ایده که اینجور نبود .
حتما مشکلی پیش اومده و به زودی درست میشه